Krogsveen styrker sin posisjon på Jæren

28. mai 2021 av Krogsveen
Da Ole Christian Østrem (29) ble ansatt som eiendomsmegler, styrket eiendomsmegler Krogsveen sin posisjon på Jæren. Området vokser – Krogsveen vokser. – Vi fortsetter å bygge stein på stein i et spennende område av fylket, sier daglig leder, Daniel S. Mossige.
Ole Christian er født og oppvokst på Orstad i Klepp kommune. – Med Ole Christian på laget får vi et svært godt team, som kjenner Jæren og som utfyller hverandre, sier Mossige. Han kjenner Ole Christian godt, siden de studerte sammen på BI. Nå er Daniel daglig leder, mens Ole Christian er fagansvarlig med kvalitetssikring som stikkord.

– Jeg tror det ligger i genene, sier Ole Christian, og kikker ettertenksomt ut i lufta når han får spørsmålet: Hvorfor eiendomsmegler? – Jeg ble vel litt trigget av en bror som har lang fartstid som eiendomsmegler, men som nå jobber med eiendomsutvikling. Jeg startet i 2014 da jeg fikk tilbud om å jobbe som trainee hos Krogsveen, sier han. Deretter ble det tre år hos en konkurrerende eiendomsmegler hvor han høstet mye erfaring. Nå er han tilbake i Krogsveen med Jæren som nedslagsfelt.

Daniel og Ole Christian er et godt team. De pratet om løst og fast, og drømte seg bort under studiene på BI. Kanskje kunne de en dag jobbe under samme tak, være eiendomsmeglere på samme kontor, bli gode kolleger og høste av hverandres kompetanse og erfaring. Seks år seinere er det en realitet, Krogsveen Jæren er styrket når Ole Christian topper teamet.

Heller fjell enn strand for jærbuen

Allsidigheten preger Ole Christian som ikke er i tvil om prioriteringen også på fritiden. – Jeg foretrekker en tur på fjellet i stedet for å ligge på stranden, sier han. I motsetning til Daniel som heller foretrekker solfylte og late dager på ei strand i stedet for å springe på fjellet. Men, de har også én felles interesse. Fotball.

– Vi er begge to glade i fotballturer, sier de to. De har pratet om å reise til Dortmund når ting åpner seg etter koronapandemien. – For å se Erling Braut Haaland i sitt rette element. Det ville vært en stor opplevelse, er de enige om.

Start smart – Krogsveen pluss – BSR

Jærbuene skal nå nyte godt av hele Krogsveens konsept, ikke bare de to joviale eiendomsmeglerne.

– «Start smart» er utviklet for de som skal bytte bolig. Her får kundene rådgivning med personlig oppfølging underveis. Det er en stor fordel å være tidlig ute, og samtidig ha to tanker i hodet samtidig. Både kjøp og salg. Det gir roen til å gjøre de viktige og lønnsomme valgene. Kunden er i sentrum. Det gir trygghet når vi hjelper til med å planlegge salget og bistå i kjøpsprosessen, sier Daniel.

«Krogsveen pluss» er allerede et godt innarbeidet konsept, med hjelp til alt fra visningsvask, utvask, flytting, lagring og oppussing. Flere og flere ønsker en slik løsning.

De to eiendomsmeglerne er stolte over Krogsveens boligsøkeregister (BSR), med informasjon om hva folk er på jakt etter, hvor de ønsker å bo, i hva slags bolig, størrelse og alt som er av interesse for eventuelle kjøpere. – Fordelen med dette er at vi kan tipse kjøpere om boliger som oppfyller deres krav. Samtidig er det en fordel for selgeren, da vi allerede har en base med potensielle kjøpere, avslutter de to entusiastiske eiendomsmeglerne.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0