Ambisiøse, sultne og klare for take-off. Krogsveen åpner dørene på Sørlandet

1. februar 2020 av Krogsveen
De er uredde, sultne og klare til å ta såvel Kristiansand som Hovden. Sammen med seks andre meglere gleder Nicoline Kjær og Poneh Hobbesland seg til starten på Krogsveens storsatsing på Sørlandet.
Mandag 3. februar åpner Krogsveen dørene til to nye kontorer i henholdsvis Kristiansand og Hovden.
I Kristiansand har eiendomsmegler Poneh Hobbeslandsåvidt levert nøkkelen til sin tidligere arbeidsgiver DNB eiendom, før hun slår seg ned på kontorpulten i Markensgate 17 i Kristiansand sentrum.
Cirka tre timers kjøretur unna – opp i fjellheimen til Hovden – tar eiendomsmeglerfullmektig Nicoline Kjæri bruk sin bærbare PC. Hun og de to andre meglerne på Hovden slår seg ned i litt uferdige kontorlokaler på Hovdetun, det lille kjøpesenteret med eget vinmonopol og nå eiendomsmeglere.
Ja, det er klart vi har ambisjoner. Både på egne vegne og på Krogsveens. Vi skal bli blant de tre største eiendomsmeglerne i Kristiansand allerede i 2020, og jeg skal selvsagt ta min del av den kaka, sier Poneh Hobbesland.

Fra kjøkken til boliger

Hun startet som kjøkkenselger og oppdaget sitt talent innen salg.
- Det viste seg at jeg var en dyktig selger. Jeg ville ta det noen nivå til, og utdannet meg derfor til eiendomsmegler, sier Poneh.
Fra skolebenken endte hun som fullmektig i DNB eiendom og i november mottok hun meglerbeviset. Da hadde hun allerede blitt en av DNB eiendoms beste eiendomsmeglere.
- Jeg går til Krogsveen fordi jeg setter stor pris på de verdiene selskapet har. Vi er et eiendomsmeglerfirma som tar kundene på alvor, både de som kjøper og selger sine boliger. I tillegg gleder jeg meg til å være med å bygge opp et helt nytt kontor, sier Hobbesland.

Kunne ikke si nei til Krogsveen

Krogsveens verdier fristet også Nicoline Kjær. Hun blir med Krogsveen til fordel som fullmektig i DNB eiendom. I tillegg flytter hun hjem til sitt kjære Hovden.
Det var umulig for meg å si nei til å være med å bygge opp Krogsveens kontor på Hovden. Det er her jeg har mine røtter. Jeg kjenner området som min egen bukselomme. Det – samt en stor porsjon arbeidsvilje – gjør at jeg tar mål av meg til å bli en av de beste meglerne i vårt område, sier Nicoline.

Naturlig at vi skal være på Sørlandet

Daglig leder Alex Modahl er glad for å ha to ambisiøse og fremoverlente kvinner på laget. For også han har store ambisjoner når Krogsveen omsider etablerer seg på Sørlandet.
Kristiansand er en by hvor det omsettes mange boliger i løpet av et år. Hovden er en destinasjon med høy utbyggingsfart og hvor det i tillegg selges mange brukte fritidsboliger. Det er naturlig at Krogsveen skal være representert på Sørlandet, sier Modahl.

Et komplett og trygt meglerhus

Han tror Krogsveen tiltrekker seg gode meglere fordi selskapet har gjort et veivalg. Meglerselskapet uttaler at de satser på godt håndverk og kvalitet i alle ledd.
I tillegg tilbyr Krogsveen verktøy som boligsøkerregisteret og tjenester som flyttehjelp.
- Krogsveen har lyttet til kundene og utvikler seg i takt med behov i markedet. Det gjør at jobben som eiendomsmeglere blir mer spennende, utfordrende og tillitvekkende, sier Modahl.
Han leder i alt åtte eiendomsmeglere ved de to kontorene. Tommy Vadsli, Eivind Bjorå, Jøran Flakk, Jon Fadnes og Anders Skaiaa i tillegg til Poneh Hobbesland og Nicoline Kjær.
Kontoret på Hovden satser stort på salg av nye og brukte fritidseiendommer. I Kristiansand tilbyr de salg av brukte boliger, nye prosjekt samt utleie.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0