logo
poster

Bedre boligmatch innfrir forventningene

4. mars 2019

Vi har spurt hva kundene våre er opptatt av når de skal flytte. «Enklere å finne bolig», var det mange som ønsket seg hjelp til. Med vår nye teknologi hjelper vi kunden med nettopp det.

Del

For deg på boligjakt

Vi har nå et langt bedre system enn bare å legge inn et vanlig søk på finn. Hos oss kan du i tillegg legge inn dine ønsker og interesser – hva enn det måtte være. Du kan også presisere hvilken skolekrets du ønsker å tilhøre, hvilken vei du vil bo i eller hvilket område. Når vi finner boliger som matcher dine ønsker gir vi deg beskjed – før alle andre. På den måten får du bedre tid til å planlegge for visning og øker sjansen for å vinne budrunden. Så snart boligen legges ut i markedet sender vi deg en link til komplett salgsoppgave. Da ha du god tid til å lese om boligens potensial og kan sette deg inn i hva som eventuelt bør gjøres av oppgraderinger. På den måten kan du kjøpe trygt.

For deg som skal selger

Din bolig blir så tidlig som mulig matchet mot alle de som har lagt inn ønsker som passer med din bolig. På den måten er din bolig med i konkurranse om kjøperne allerede før alt er klargjort til visning. I mellomtiden har vi kontakt med kjøperne og kan svare på spørsmål de måtte ha. Flere relevante kjøper gir flere budgivere, og høyere pris. Kan du ønske mer? Alle våre meglere samarbeider om å finne de rette kjøperne og vi har i dag 36.000 kjøpere på jakt etter bolig i våre nedslagsfelt. Statistikken viser av 40% av disse kjøper bolig og disse står allerede i vårt boligsøkerregister og bare venter på den rette boligen skal dukke opp.

Sjekk her hvor mange som er interessert i din bolig, eller snakk med din lokale megler som kan registrere din boligønsker. Vi hjelper deg i jakten på din drømmebolig og gjør det enklere for alle som vil flytte.

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies