poster

Derfor lønner det seg å velge riktig megler

17. juli 2020

Å selge bolig er en stor oppgave. Det er sannsynligvis den enkelthendelsen i livet som har størst innvirkning på privatøkonomien din. Derfor er det ikke rart at så mange velger sin megler med omhu.

Krogsveen
av Krogsveen
Redaksjonen
Del

Grunnene for å bruke megler er mange. Noen hundretusen i høyere salgspris på boligen din veier fort opp for salgskostnadene ved profesjonell assistanse. Megleren er mellommann mellom kjøper og selger. Hun eller han sørger for det juridiske og økonomiske, og at alle avtalemessige forhold ivaretas. Riktig megler finner og tar vare på interessentene til boligen din – og sørger for at du oppnår høyest mulige pris for boligen din, helt enkelt.

En profesjonell salgsprosess sikrer høyere salgspris

Riktig medievalg i markedsføring av boligen, gode visninger og tillit i budrunden er avgjørende for å oppnå best mulig pris. En god megler vet hvordan du markedsfører enhver bolig i forhold til markedet for å tiltrekke mest mulig seriøst interesserte. På visning er meglers innsats og tillit utslagsgivende for å få med interessentene til en god budrunde og resultat.

Norges mest oppdaterte boligsøkerregister gir flere budgivere

Alle som har solgt bolig vet at én budgiver fra eller til er gull verdt. Krogsveen har siden 1975 spesialisert seg på eiendomsmegling og en systematisk kartlegging av boligsøkere. I tillegg til lang erfaring og bred kompetanse ha også meglerne i Krogsveen tilgang til Krogsveens boligsøkerregister. Dette er Norges mest oppdaterte boligsøkerregister og gir deg som kunde av Krogsveen unik tilgang på flere seriøst interesserte boligsøkere.

Megler bygger tillit og vet hvordan ta vare på interessenter

Å ha megler tilstede på visning og under budrunde har stor betydning for gjennomføring og resultat. Velg en megler med inngående lokalkjennskap som er flink til å bygge tillit. Ofte kjøper folk et nærområde like mye som selve boligen. En kjøper går gjennom en beslutningsprosess. Her kan en god megler gi trygghet og oppfølging gjennom støtte og råd, på en annen måte enn hva en selger eller andre kan.

Lurer du på hva boligen din er verdt? Sjekk din boligverdi her!

Rett megler gir deg juridisk og økonomisk trygghet

Et boligsalg er en stor transaksjon, hvor både kjøper og selger må overholde en viss mengde lovverk og krav. Dette sørger en god megler for på velsmurt vis. Tryggheten kunder opplever under salgsprosessen, gir høy kundetilfredshet. Krogsveen er kjent for å levere en av bransjens mest ryddige salgsprosesser – og vet å sørge for at du blir en fornøyd boligselger.

Ta gjerne kontakt med ditt lokale kontor hos Krogsveen for råd om boligsalg.

Og lykke til med boligsalget!

Krogsveen
Redaksjonen

Krogsveen

Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no