Salg av bolig: Derfor er det viktig å velge rett megler

17. april 2021 av Krogsveen
Skal du selge boligen din? I så fall er det viktig å velge rett megler. Her forteller vi deg hvorfor.
Et boligsalg er trolig den enkelthendelsen som har størst innvirkning på privatøkonomien din. Derfor er det viktig at salget gjennomføres på en trygg, enkel og verdifull måte.

I Krogsveen er nettopp dette vårt mantra.

Årsakene er mange. Profesjonell assistanse fra en god megler vil mest sannsynlig øke salgsprisen betydelig. Dette vil igjen veie opp for utgiftene du får ved å inngå en avtale med megler.
En megler er bindeledd mellom selger og kjøper. Megleren vil sikre både det økonomiske og det juridiske for deg. Alle avtaleforhold ivaretas.
En eiendomsmegler vil ganske enkelt sørge for at du oppnår best mulig pris for boligen din.

Profesjonell salgsprosess = høyere salgspris

En rekke elementer er viktig å ivareta for at du skal få best mulig pris for boligen din.
Riktig medievalg for markedsføring, gode bilder av boligen til salgsoppgaven, god veiledning før visning (eks. stylingtips), gode visninger, samt tillit i budrundene er avgjørende for å oppnå best mulig pris.
En god megler vet hvordan du til enhver tid skal markedsføre boligen din med tanke på markedet. Dette gjør en megler for å tiltrekke seg flest mulig interessenter.
På visning vil en god megler skape tillit som er utslagsgivende for å få flest mulig personer med i en budrunde.

Boligsøkerregisteret gir flere budgivere

Krogsveens meglere vet hva én ekstra budgiver kan være verdt for selger. Én ekstra budgiver kan nemlig være gull verdt!
Helt siden oppstarten i 1975 har Krogsveen spesialisert seg på eiendomsmegling og en systematisk kartlegging av boligsøkere.
I tillegg til lang erfaring og bred kompetanse, har også Krogsveens meglere tilgang til Krogsveens boligsøk, som er Norges mest oppdaterte register. Dette gir deg som kunde en unik tilgang på seriøse boligsøkere.

En god megler bygger tillit

En god megler er flink til å skape tillit overfor interessenter. Derfor er det viktig å ha megler på visning. Like viktig er det at megler styrer en budrunde. Årsak? Gjennomføringen vil være trygt ivaretatt på alle hold, og sluttresultatet blir godt.
Beliggenhet er et nøkkelord for kjøp og salg av bolig. I veldig mange tilfeller er det beliggenheten som blir solgt. Beliggenhet betyr vel så mye som selve kvaliteten på boligen.
Velg derfor en megler med god lokalkunnskap, og som er flink til å bygge tillit.
For tillit er viktig. En megler skal lose kjøperen igjennom en beslutningsprosess, og her kan en god megler gi trygghet og oppfølging gjennom støtte og gode råd. Dette er langt mer tillitsskapende enn om selger selv skulle gjennomført prosessen.

Juridisk og økonomisk trygghet

Et boligsalg fører til en stor pengetransaksjon. Trolig den største pengetransaksjonen de aller fleste av oss noen gang gjennomfører. Veldig mange gjør det også bare én gang i livet.
I en slik prosess må både selger og kjøper overholde lover og krav. En god megler vil sørge for en velsmurt prosess, gjennom å skape trygghet for både selger og kjøper.
Trygge, gode prosesser gir høy kundetilfredshet, og i Krogsveen er vi kjent for nettopp dette. Vi har nemlig en av bransjens mest ryddige salgsprosesser – og vet hvordan vi skal sørge for at du blir en fornøyd boligselger.
Ta gjerne kontakt med ditt lokale kontor hos Krogsveenfor råd om boligsalg.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0