Krogsveen sørget for en sømløs, enkel og god flytteprosess for oss

4. januar 2021 av Krogsveen
God timing, god organisering og perfekt utførte tjenester til avtalt tid. Krogsveen sørget for en sømløs, effektiv og god flytteprosess.
- Alt fungerte som det skulle. Jeg er så fornøyd med resultatet, sier Trond Eiliv Hauge fra Kjelsås i Oslo.

78-åringen og hans kone Frøydis Hertzberg solgte huset på Kjelsås gjennom eiendomsmegler i Krogsveen, Glenn Salomonsen, og kjøpte også ny leilighet på Brekke/Frysja gjennom samme megler.
Trond Eiliv Hauge

Fikk gode råd av megler

Utfordringen for Trond og Frøydis var imidlertid selve flytteprosessen. Frøydis har en helsemessig utfordring, og Trond måtte finne en løsning som gjorde flyttingen enkel. Lite visste han om hva slags tilbud han skulle få av Krogsveen da han planla salget.

- Når du selger en eldre enebolig, vil det alltid være en del aldersheftelser. Jeg rådførte meg med megler, og fikk gode råd. Dermed fikk vi ordnet alt vi ønsket før vi solgte og flyttet, forteller Trond.

Vask, flytting om lagring

Løsningen ble tilleggstjenestene fra Krogsveen. Trond ble satt i forbindelse med Morten Ekfelt i Krogsveen Pluss, og valgte midlertidig flytting, mellomlagring, visningsvask, utvask og hovedflytting, i nevnte rekkefølge.

- Morten Ekfelt i Krogsveen organiserte logistikken og bestilte tjenestene. Han la til rette for tidspunkter når ting skulle være utført, og alt fungerte så optimalt som mulig. Det var god timing på alt som ble gjort, forteller Trond.
Morten Ekfelt, Krogsveen

- Vi forenkler flytteprosessen

Tilbakemeldingene fra Trond Eiliv og hans kone lyder som søt musikk i ørene til eiendomsmegler Glenn Salomonsen hos Krogsveen på Grefsen, som stod for salg av bolig og kjøp av leilighet.

- Hovedessensen er å forenkle flytteprosessen for kundene våre – gjøre hele prosessen så sømløs som mulig. Det er godt å høre at han er fornøyd og fikk valuta for pengene, sier Salomonsen.

Kvalitetssikret av tunge fagfolk

Tilleggstjenestene fra Krogsveen blir tatt godt imot av kundene. Tilbakemeldingene fra utførte tjenester er svært gode.

- En enkel og behagelig flytteprosess er viktig for folk flest, og tanken bak våre tilbud er at folk skal få en så god boligreise som mulig. Tjenestene er kvalitetssikret tvers igjennom av Krogsveens dyktige fagfolk på området, og derfor selger vi da også mer og mer av tilleggstjenestene fra Krogsveen, forteller Salomonsen.

Lett å bli lurt

Han understreker at ingen andre meglerhus har tilsvarende gjennomarbeidet og ferdigsydd praksis på tilleggstjenester som Krogsveen. Krogsveen Pluss har nå eksistert i over to år. Barnesykdommene er borte, og ting fungerer nærmest optimalt.

- Vi har svært gode og kvalitetssikrede samarbeidspartnere. Utfordringene blir langt større for kundene dersom de selv skal ut på markedet og hente anbud. Da kan de lett havne i en situasjon der de, på grunn av rimelig pris, velger et firma som ikke har alle formaliteter og godkjenninger i orden. Vår erfaring er også at Krogsveen er konkurransedyktige på pris, sier Salomonsen.
Prisen er den samme du hadde fått oppgitt om du hadde gått direkte til leverandør.

Ivrig Marka-bruker

Nå har ekteparet Hauge flyttet litt lenger opp fra Kjelsås, til Brekke/Frysja, cirka 20 minutters gange fra der de tidligere bodde på Kjelsås. Trond er en ivrig bruker av Marka, og er på tur så ofte han har mulighet – enten til fots eller på ski.

- Vi fikk en leilighet som passer veldig godt til vårt formål. Alt er enklere med en leilighet, sier Trond.

Valgte gulvslip og maling

Han ønsket imidlertid en face-lift på leiligheten før han og kona skulle flytte inn. Da tilbudet om håndverkstjenester kom, valgte Trond å benytte seg av gulvsliping og malertjenestene.

- Vi ønsket å slipe gulvet og male innvendig, og jeg valgte Krogsveen nettopp for å slippe å ta hensyn til alle kvalitetskravene som stilles til godkjente firmaer. I vår situasjon var dette en god løsning, forklarer Trond.

Og han angrer ikke. Resultatet ble perfekt.
Vi er svært godt fornøyd med resultatet, noe jeg også har gitt tilbakemeldinger på til både firmaet som utførte arbeidet, og Krogsveen. Arbeidet ble utført til avtalt tid og avtalt pris
Trond Eiliv Hauge

- Optimalt for oss

Han slapp også å forholde seg til ekstra fakturaer. Krogsveen la nemlig ut for tjenestene, og alt ble lagt til sluttoppgjøret for boligen.

- Vi hadde økonomisk romslighet til å velge disse tjenestene fordi vi fikk et overskudd fra salget av huset vårt. Så for oss var dette optimalt, både med tanke på salget av huset og kjøpet av ny leilighet, sier en fornøyd Trond Eiliv Hauge.


Når du selger eller kjøper bolig hos oss slipper du å tenke på flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg!
Les mer om flyttehjelp her.
Kontakt en av våre meglere.
Foto: Tommy Andresen /Pudder Agency - Privat


Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0