Flytt enklere med Krogsveen – nytt konsept

6. januar 2019 av Krogsveen
Våre nye kvalitetssikrede tilleggstjenester tas i mot med storm av våre kunder. På kort tid har vi hjulpet 2000 familier med flyttevask, lagringsoppdrag eller hjelp til selve flyttingen og transporten.
Hele 90 % svarer at de mener disse tjenestene gjør Krogsveen til en mer attraktiv megler å kjøpe eller selge boligen sin gjennom. Bedre tilbakemeldinger kunne vi ikke håpet på. Vår visjon er å skape verdens enkleste boligreise, og da er det deilig med tilbakemeldinger fra våre kunder som bekrefter at vi er godt i gang. Og mer kommer, lover Andreas Villand, prosjektdirektør i Krogsveen.
Les her hva kundene våre sier om årsaken til at de valgte tjenestene:
«Fordi tjenesten allerede var kvalitetssikret, slik at vi slapp å søke etter flyttebyrå/vaskebyrå selv»
«Hadde ingen mulighet til å greie jobben uten hjelp, og siden en slik prosess må gjøres på kort tid er det nesten umulig å finne riktig leverandør, med tanke på tjeneste og kvalitet, for deretter å forhandle pris. Antar også at Krogsveen har betydelig makt som storkunde, slik at service og vilkår sikres»
«Enkelt og lettvint til en overkommelig pris»
«Jeg følte meg trygg på at Krogsveen leverer en tjeneste som de kar kontrollert kvaliteten på»
«God pris og bra oppfølging fra Krogsveen. Fant ut på flyttedagen at flyttefolkene var meget profesjonelle og raske. De tømte en hel enebolig og flyttet det inn i en leilighet på 3 timer og 15 minutter. Kjempehyggelige personer som var meget ydmyke ifht våre eiendommer og hus.»
«Enkelt. Ansvar ett sted»
«Muligheten til å forholde seg til en seriøs aktør fremfor litt «frynsete» flyttebyråer»
«Veldig enkelt og greit, slapp å ta ansvar for bla koordinering m.m.»
«For å slippe forholde meg til kjøper i ettertid»
«Tidsbesparende med garantert resultat»
«Vi benyttet visningsvask før fotografering, og er veldig fornøyd med at alle vindus- glass- og speilflater var skinnende rene, og at huset for øvrig skinte til fotografering. Vi fant det ikke nødvendig med ny visningsvask før visning halvannen uke senere (vasket da selv)»
"De kunne komme på en lørdag»
«Vi hadde ikke tid eller helse til å vaske selv»
«Det føltes sikkert og greit å ikke ha ansvaret for resultatet selv»
«Det var en effektiv måte å få gjennomført de forskjellige oppgavene som måtte gjørees i forbindelse med flytting. I tillegg var det viktig med kvalitet på vaskingen»
«Tok det som en del av totalpakka. Enkelt!»
«Ok pris og enkelt å bestille»
«Veldig praktisk og sikkerhet gjennom Krogsveen. Orket ikke gjøre det selv»
«Ønsket at så mye som mulig skulle bli ordnet for meg ettersom det er mye å tenke på rundt en flytt. Viktig at det var leverandører dere står inne for også»
«Slippe å bruke tid, vanskelig jungel å manøvrere i. Ønsket å ha hovedfokus på det nye stedet istedenfor der vi flyttet fra. Trygghet»
Les mer om Krogsveen Pluss her eller kontakt din lokale meglerfor mer informasjon
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0