- Flyttehjelpen gjorde boligreisen vår veldig enkel

2. juni 2021 av Krogsveen
- Flyttingen ble enkel og perfekt utført, sier Kristina Simeonovic fra Jessheim. Hun er svært fornøyd med hvor lett og effektivt det var å benytte flyttehjelp gjennom Krogsveen Pluss.
Kristina og ektemannen Mats De Valck solgte nylig en 124 kvadratmeter stor leilighet i Jessheim sentrum gjennom Krogsveen-megler Eirik Hermansen på Jessheim. Familien på to, som ble nylig til tre, ønsket seg hus med en liten hage.

Valget falt på en bolig i Nannestad, som stod klar til innflytting da leiligheten på Jessheim ble solgt.

- Det å flytte når vi har lille Viktor på snart ett år, er utfordrende og upraktisk. Både når det gjelder logistikk, og hvor lang tid det ville tatt. Megleren vår, Eirik, foreslo utvask og flyttehjelp gjennom Krogsveen Pluss-tjenestene. I første omgang takket vi ja til flyttehjelp, og da tenkte vi at det var fint å bruke et firma som hadde avtale med et solid meglerhus, forteller Kristina.
Kristina og Mats De Valck - og lille Viktor

- Perfekt flyttehjelp

Hun angrer ikke ett sekund på at hun valgte flyttehjelpen fra Krogsveen Pluss.

- Det har vært en helt perfekt prosess. Flyttefolkene kom nær sagt mer enn presis til avtalt tidspunkt. Flyttebilen var ren og pen, og ingenting ble ødelagt under flyttingen. Folkene som jobbet der var dessuten veldig hyggelige, roser den fornøyde Jessheim-kvinnen.

Kristina har flyttet flere ganger de siste årene. Hver gang har hun brukt flyttebyråer som hun selv har funnet fram til på nettet. Produktene har vært så som så.

- Det førte til at vi måtte være med og løfte og flytte sakene våre. I tillegg ble enkelte ting nærmest pakket ut i flytteprosessen. Vi har ikke vært spesielt fornøyde, påpeker hun.

Flyttet på noen timer

Slik gikk det ikke denne gang. Kristina og Mats fikk all den hjelpen de trengte for en enkel boligreise. Logistikken fungerte utmerket, og møbler og interiør ble behandlet med respekt.

- Vi hadde pakket klart, og flyttekarene brukte bare noen få timer på å flytte alt vi hadde. I løpet av to dager hadde vi flyttet og pakket ut. Ingenting ble ødelagt. De behandlet tingene våre bedre enn vi ville gjort selv. Skulle nesten tro det var deres egne møbler, og vi kunne ikke vært mer fornøyde, sier Kristina.

Krogsveen legger ut for jobben

Familien skal ha overtakelse av den solgte leiligheten 22. januar, men Kristina og Mats har allerede flyttet inn i sitt nye hjem.

- Det er en stund til vi skal ha overtakelse, så vi har ikke foretatt utvask ennå. Det kan godt hende vi velger utvask gjennom Krogsveen Pluss. For dette ga mersmak. Det geniale med dette er at vi, i tillegg til å få en enkel flytteprosess, også slipper å betale for flytting og eventuell utvask underveis i prosessen. Krogsveen legger ut for oss, og så blir alt trukket ifra sluttoppgjøret for boligsalget, forteller Kristina.
Færre fakturaer og færre mennesker å forholde seg til. Krogsveen ordner alt for oss
Kristina De Valck

- Færre fakturaer og færre mennesker å forholde seg til. Krogsveen ordner alt for oss, legger hun til.

Stolt av Krogsveen

Kristina har forholdt seg til eiendomsmeglerfullmektig Eirik Hermansen, som er ansatt hos Krogsveen på Jessheim. Det var også Eirik som gjennomførte salget av leiligheten på Jessheim. 27-åringen, som har vært ansatt i Krogsveen siden 2016, er stolt av tilleggsproduktene som Krogsveen har å tilby boligkundene.

- Flytting er krevende for de aller fleste av oss, og derfor selger vi stadig mer av tilleggstjenester i Krogsveen-Pluss-konseptet. Krogsveen er det meglerhuset med best tilbud av slike tjenester, sier Eirik.

Brukte del-styling

Krogsveen Pluss tilbyr - foruten utvask og flyttehjelp - visningsvask, pakking, mellomlagring og håndverkstjenester. I tillegg samarbeider en rekke Krogsveen-meglere med interiørdesignere, som kan style boligen din før foto og visning.

- Dette var også noe Kristina og Mats ville gjøre. Vi brukte stylist til såkalt del-styling av leiligheten. Kristina og Mats hadde alt av møbler selv, men trengte touchen fra en stylist, med puter, pledd, planter og belysning, forteller Eirik.

Enklest mulig for selger

Eirik presiserer at tilleggstjenestene er kvalitetssikret i alle ledd.

- Krogsveen har vært meget dyktige med kvalitetssikringen av tilleggstjenester. Alt med tanke på at kunden skal få en best mulig boligreise. Essensen i det hele er at det skal være enklest mulig for selger, sier Eirik.

Konkurransedyktige på pris

Han opplyser at tilbakemeldingene fra kundene også er meget gode. Det betyr at kvalitetssikringen er god.

- Tilleggstjenestene er også konkurransedyktige på pris. Her slipper kunden gebyrer, og de slipper en vanskelig logistikk ved flytting. Vi i Krogsveen ordner alt, og kunden får heller ingen faktura. Alt blir tatt med sluttoppgjøret, sier Eirik Hermansen.
Skal du selge? Les mer om våre flyttetjenester her.
Vil du vite mer? Ta kontakt med din lokale megler, eller les mer på krogsveen.no


Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0