Krogsveen bidrar til at flere får fosterfamilier i Oslo

2. januar 2020 av Krogsveen
En rekke barn og unge trenger nye hjem. I Krogsveen ønsker vi å bidra til at flere åpner dørene og blir fosterhjem. Derfor er vi med på bedriftsstafetten til Fosterhjemstjenesten i Oslo.
I november 2019 startet Fosterhjemstjenesten i Oslo den såkalte Bedriftsstafetten – en kampanje for å rekruttere flere fosterhjem. Kampanjen varer i tre måneder, og Vålerenga fotballklubb, Sparebank1 Østlandet og Posten deltar på lik linje med Krogsveen.
Nå er det vår tur til å overta stafettpinnen. Det gjør vi med ærefrykt.
- En rekke av våre meglere vil være med på kampanjen. Vi vil gå med buttons og plasserer rollups på strategiske plasser. Vi vil også fokusere på behovet på våre sosiale medier, sier Cathrine Wæraas Temmerud, Direktør for Marked, Fag- og Kompetanseutvikling.

Naturlig for et meglerhus å være med

Heldigvis har de fleste barn i Oslo og Norge det godt. Likevel er det enkelte – av ulike grunner - som trenger en ny familie. På landsbasis er det behov for cirka 1.000 nye fosterhjem hvert år.
- Vi synes det er naturlig at vi – som et eiendomsmeglerhus – er med på denne dugnaden. Vi formidler en rekke boliger som blir til nye hjem i løpet av et år. Barn trenger ikke bare et sted å være. De trenger et hjem, sier Wæraas Temmerud.

Nå har vi stafettpinnen

Krogsveen har stafettpinnen fra mandag 20. januar – til 2. februar. Dette er en periode hvor det historisk sett selges og kjøpes mange nye boliger gjennom meglerne i Krogsveen.
- Ja, dette er en hektisk periode for oss. Det passer derfor spesielt bra å fokusere på en så viktig oppgave som den fosterfamilier bidrar med. Vi er glade over å bli spurt og håper vårt bidrag utgjør en forskjell, sier Wæraas Temmerud.
Ønsker du å vite mer om Fosterhjemstjenesten i Oslo? Da kan du klikke på lenken her og lese mer.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0