Krogsveen inntar Sørlandet

12. januar 2020 av Krogsveen
Agder og Sørlandet har lenge stått på ønskelisten til Krogsveen. 1. februar åpner vi kontor i Kristiansand og på Hovden.
- Agder generelt – og Kristiansand spesielt – er viktige områder for oss. Det selges like mange boliger i Kristiansand i løpet av et år, som i Drammen. Det er derfor naturlig at Krogsveen er representert i denne regionen, sier administrerende direktør Stian Kløfta.
Krogsveen starter selskapet Krogsveen Sørlandet AS. Et selskap som får hovedkontor i Kristiansand, med lokalkontor på Hovden.
På kontoret i Kristiansand skal det i starten jobbe seks erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere, og på Hovden to meglere.

Vil etablere oss i flere byer

Kontorene er de to første i Agder. Planen er at Krogsveen sakte, men sikkert, skal bygge opp meglerkontor også i flere av de andre Sørlandsbyene.
- Det er naturlig at vi – som fra før er sterke både på nysalg, bruktboliger og ferieboliger – etablerer oss i Agderfylkene, sier Kløfta.
Med Krogsveen på Sørlandet, vil boligselgere erfare at de får et meglerhus på laget som setter boligreisen i høysetet.
Helt siden vår etablering i 1975 har vi vært opptatt av kvalitet i alt vi gjør, og er stolte over å ha vunnet Norsk Kundebarometer 2 år på rad for høyest kundetilfredshet, sier den stolte og ydmyke topplederen.

Enklere flytting med tjenester levert av Krogsveen

I 2018 lanserte Krogsveen flyttehjelpstjenester som utvask, lagring, oppussing, flytting og pakking.
Flyttehjelp er tjenester som er utviklet etter undersøkelser gjort blant våre boligselgere. De ønsker en enklere flytteprosess, og har etterspurt denne type tjenester.
Med flyttehjelp fra Krogsveen, slipper du – som selger – å gjøre jobben med flytting, pakking, utvask og eventuelt lagring og oppussing. Den jobben tar Krogsveen og garantere leveransen i sin helhet
Du får ingen faktura for jobben, men betaler i forbindelse med oppgjøret på salget av din bolig.
- Dette er tjenester som har blitt svært populære blant våre boligselgere på kort tid. Det har jeg stor forståelse for. Flytting er i utgangspunktet en tung, og til tider stressende prosess. Når du kan overlate en del av det praktiske til andre, er det for mange en lettelse, sier Kløfta.

Flere tusen boligsøkere i eget register

Krogsveen har også eget boligsøkerregister med mer enn 46 000 boligsøkere til enhver tid.
De som registrerer seg, oppgir hvilken bolig de er på utkikk etter, og våre eiendomsmeglere tilpasser søkene.
Vi finner boliger som matcher hvor potensielle kjøpere vil bo, hvilken pris de ønsker å betale, samt personlige ønsker og kvalitet på boligen. Boligsøkerne blir varslet før aktuelle boliger legges ut på markedet, sier Kløfta. På den måten får de bedre tid til å planlegge før visning, så de kan ordne med finansieringsbevis og verdivurdering av egen bolig.
Han gleder seg til 1. februar, når dørene åpner for Krogsveens kontorer i Kristiansand og Hovden.
Det blir en merkedag, og den ser vi frem til, sier han.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0