Krogsveen pusser opp boligen din

11. oktober 2019 av Krogsveen
Vegrer du deg for å selge boligen din, fordi den bør pusses opp først? Nå hjelper Krogsveen deg med håndverkere.
En spørreundersøkelse gjennomført av Krogsveen i 2017, viste at et stort flertall av de som ønsker å kjøpe ny bolig, utsetter kjøpet fordi de gruer seg for å renovere før salg.
De fleste så med gru på listverk som måtte byttes, gulv som måtte skiftes, maling som trengtes og hage som burde oppgraderes.
- Hele prosessen ble for voldsom for mange. De ga uttrykk for at de ikke hadde tid og ork til å kjøpe ny bolig, fordi oppussing, pakking, ordning med hagen og alt som følger med virket uoverkommelig, sier regionleder Fredrik Søreide hos Krogsveen i Bergen.

Alle håndverkertjenester får du hos oss

Dermed bestemte selskapet seg for å gjøre boligreisen enklere. Tjenester som maler, rørlegger, snekker og gartner er nå en del av tilbudet du får, når du velger Krogsveen.
- Som eiendomsmeglere vet vi hvor viktig førsteinntrykk av en bolig er. Hvis den fremstår som godt vedlikeholdt og fin, er det langt lettere å selge den – samt få den prisen du forventer – enn hvis boligen ser litt slitt ut, sier Søreide.

Vi har kvalitetssikret alle

Med håndverkertjenester fra Krogsveen, kan du være trygg på at alle leverandørene er kvalitetssikret og at alle håndverkerne har fagbrev.
I tillegg forholder du deg kun til Krogsveen som oppdragsgiver, og trenger ikke selv koordinere eventuelt snekker, rørlegger, elektriker og gartner. Den jobben tar Krogsveen seg av.

Blir en del av oppgjøret

Prisen trenger du heller ikke bekymre deg for. Tjenestene koster ikke mer enn hvis du kjøper dem selv, og på toppen av det hele betaler du regningen først når boligen din er solgt som en del av boligoppgjøret.
- Flere av dem som velger å kjøpe denne type tjenester gjennom oss, uttrykker at de knapt merker kostnadene, nettopp fordi det går inn i det store regnskapet. I tillegg gir de uttrykk for at dette gjør boligreisen enklere, sier Søreide.
Han opplever at det er flest barnefamilier, enslige og eldre som velger å benytte håndverkertjenestene. Samtidig er det mange unge som unner seg tjenester som visnings- og flyttevask.

Her har Krogsveen tilbud om håndverkertjenester

Rogaland
Ring oss på telefon 51 97 19 81
pluss.rogaland@krogsveen.no
Romerike
Ring oss på telefon 64 00 79 62
pluss.romerike@krogsveen.no
Hordaland
Ring oss på telefon 55 61 00 07
pluss.hordaland@krogsveen.no
Alle foto: Francisko Munoz.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0