Nyhet! Nå kan vi også hjelpe deg med håndverker- og vaktmestertjenester

14. august 2019 av Krogsveen
Krogsveen gjør flytteprosessen enda enklere for deg! Dette betyr at vi tar oss av praktisk arbeid som gjenstår før salg, eller i din nye bolig.
Det å flytte er en spennende prosess! Nytt hjem og nye drømmer skal skapes. Men det er også for mange en stressende prosess hvor det er mye en skal tenke på i en hverdag som knapt går opp fra før. Kjøp og salg av bolig er for de fleste av oss en av de største økonomiske beslutningene i våre liv og alle ønsker at utfallet skal bli best mulig.
Hvordan få det alle beste ut av nettopp din bolig? Det skal være ryddig, det skal være rent og rommene skal ikke bære preg av halvgjort arbeid i forkant av en visning og salgsprosess. I tillegg er det kanskje en del ting som bør gjøres i ditt nye hjem? Det kan være utfordrende å manøvrere seg i jungelen med leverandører, vite hvem som er til å stole på og hvem som er dyktige.

Vi får jobben gjort!

Hos Krogsveen har vi gjort jobben med å kvalitetssikre leverandørene for deg slik at du kun forholder deg til én kontaktperson som koordinerer alt.
I ditt området har vi nylig lansert håndverker- og vaktmestertjenester. Det betyr at vi kan hjelpe deg med å ferdigstille gjenstående arbeid i boligen du skal selge eller i ny bolig. Vi tar oss av praktiske gjøremål som å pusse gulv eller fikse den ødelagte flisen på badet. Hagen din kan vi også få stell på om du ser at ugresset har tatt litt av eller ønsker å trimme hekken.
Vi har avtale med lokale og solide leverandører, så du slipper å forholde deg til andre enn din kontaktperson hos oss. Fagpersonene har bred erfaring, er ansvarsbevisste og kan bidra med små og store jobber – etter ditt behov.
Vi gleder oss til oppstart av de nye tjenestene og til å gjøre det lettere for deg å flytte.

Foreløpig finnes håndverker- og vaktmestertjenestene i disse områdene:

Romerike
Ring oss på telefon 64 00 79 62
pluss.romerike@krogsveen.no
Hordaland
Ring oss på telefon 55 61 00 07
pluss.hordaland@krogsveen.no
Rogaland
Ring oss på telefon 51 97 19 81
pluss.rogaland@krogsveen.no
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0