Ny daglig leder i Åsane skal ta området til nye høyder

4. april 2022 av Krogsveen
Etter 20 år som eiendomsmegler i DNB Eiendom følte Christer Dahle at det var på tide med noe nytt. Nå er han daglig leder hos Krogsveen i Åsane.
Den friluftsglade eiendomsmegleren fra Bergen har 20 års fartstid i DNB Eiendom, med Krogsveen som nærmeste nabo i kjøpesenteret i Åsane. Der har han følt konkurransen med Krogsveen på huden gjennom en årrekke.
- Etter 20 år som megler i DNB Eiendom følte jeg det var på tide med noe nytt. Virksomheten i DNB var mer bankrelatert enn det er i Krogsveen, der det kun er fokus på eiendomsmegling, sier Christer Dahle.

Mer fokus på eiendomsmegling

Endelig fikk han muligheten til å bygge virksomhet selv.
Daglig leder Christer Dahle
- Jeg ble tilbudt en veldig spennende stilling som daglig leder. Dette var min mulighet til å bygge opp noe fra bunnen av, og den muligheten ville jeg ikke gå glipp av, sier 51-åringen.
I mange år har Christer Dahle opplevd Krogsveen som en tøff konkurrent. Nå er han på «rett» side av bordet.
- Det var viktig for meg å komme inn i en seriøs virksomhet, der vi bare drev med eiendomsmegling, med fokus på kunden, som igjen gir gode inntekter. Det er den største forskjellen fra DNB, der det var altfor mye fokus på bankproduktene, forteller Dahle.

Verktøyene for å lykkes

Nå har han fått de aller beste verktøyene for å lykkes. Spesielt er han begeistret for Boligsøkerregisteret.
- Det er mer spisset enn det vi hadde i DNB Eiendom. I alle år har jeg trodd at DNB Eiendom hadde den beste verktøykassen for å lykkes, men i dag forstår jeg at det ikke stemmer. Da sikter jeg i første rekke til Boligsøkerregisteret og de kvalitetssikrede tilleggstjenestene, sier Dahle.
Han er veldig begeistret for sin nye arbeidsgiver.
- Krogsveen er en sterk merkevare med gode produkter og et sterkt ansikt utad som en seriøs aktør i boligmarkedet. Jeg forstår nå hvorfor jeg har følt Krogsveen som en sterk konkurrent, sier han.

Et kontor i vekst

Nylig ansatte Dahle to personer på kontoret i Åsane.
- Vi ansatte én ny megler og én saksbehandler i begynnelsen av mars. I juni er vår trainee på kontoret ferdig med skolen, og starter opp som eiendomsmeglerfullmektig på vårt kontor. I tillegg vurderer vi å ansette ny trainee, og ytterligere én eiendomsmegler i september, sier Dahle, som kan skilte med en markedsandel på åtte prosent i bydelen med et veldig aktivt boligmarked bestående av alle typer boliger, i tillegg til en rekke konkurrerende meglerhus.
- Konkurransen er sterk i et marked med alle varianter av boliger. Her selges eneboliger, rekkehus og leiligheter, sier Dahle.

Populære tilleggstjenester

Han forteller også at tilleggstjenestenetil Krogsveen brukes mye i bydelen.
- Jeg vet at tidligere daglig leder solgte veldig mye tilleggstjenester i forbindelse med boligsalg. Jeg er tidlig i prosessen, men akter absolutt å rette søkelyset på dette i tiden som kommer. Mulighetene er gode, med så kvalitetssikrede tilleggstjenester, sier Dahle.

Fjell og sjø

Christer Dahle er bergenser, og en friluftsglad herremann. Når han ikke selger boliger, bruker tobarnsfaren tiden med kona – enten på fjellet eller i seilbåten på sjøen.
- Vi har to voksne barn, så nå er fokuset på kona. Vi trives med å være på tur i fjellet, men i sommerhalvåret er det sjøen som kaller. Vi har en seilbåt her i Bergen, så da er det den som trekker oss på sjøen. Som du skjønner, blir det mye friluftsliv når vi ikke er på jobb, sier Dahle.

Hjelp og samarbeid

I løpet av den første tiden som daglig leder har Dahle allerede fått mye hjelp av Krogsveen-staben på Fornebu.
- Det er mye å sette seg inn i, men jeg har fått god hjelp fra Fornebu. Det er også et godt samarbeid mellom Krogsveen-kontorene i Bergen. Vi hjelper hverandre gjennom et fruktbart samarbeid. Jeg ser virkelig frem til fortsettelsen, sier Christer Dahle. Vurderer du å flytte? Vi hjelper deg med både kjøp og salg.

Fotograf:Tom Erik Fredriksen
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0