poster

Tjenester gjør livet enklere for alle som vil flytte

4. desember 2018

Vi har tjenestene vi vet vil hjelpe våre kunder i en travel hverdag. Vi tilbyr hjelp til flytting, pakking, visningsvask, utvask og mellomlagring til alle våre kunder som flytter med Krogsveen.

Krogsveen
av Krogsveen
Redaksjonen
Del

Å flytte fra en bolig til en annen, innebærer å måtte ta mange små og store beslutninger og ikke minst utføre mange praktiske oppgaver som du kanskje ikke har tid til å tenke på en gang. Vi har gjort alt forarbeidet med å skaffe dyktige samarbeidspartnere som er til å stole på, fremforhandlet gode avtaler - og det beste av alt – vi i Krogsveen ordner alt for deg og tar all risiko for kvaliteten. Det gjør det enklere å flytte for våre kunder.

At eiendomsmeglere tilbyr sine kunder utvask og flytting i forbindelse med boligsalg eller kjøp, er kanskje ikke helt ukjent. Det vanlige er imidlertid at megler gir deg et visittkort med navnet på et flytte- eller vaskebyrå. Eller du har fått en muntlig anbefaling om hvem du kan kontakte. Google er også flittig brukt.

Vel og bra med gode anbefalinger og nettløsninger, men dette gjør ikke livet ditt særlig enklere. Du må selv kontakte firmaet, be om et tilbud og følge opp at de kommer når de sier det. I tillegg må du selv ta hele risikoen hvis de ikke leverer som avtalt.

Vi tar jobben – og risikoen

I Krogsveen har vi valgt å legge opp et løp hvor vi tar hele jobben og risikoen.

  • Du slipper å lete etter riktig leverandør eller sammenligne tilbud. Vi har brukt vår styrke til å fremforhandle gode avtaler gjennom nøye kvalitetssikrede leverandører.
  • Du bestiller ønsket tjeneste direkte til oss i Krogsveen. Vi ordner med tilbudet, bestiller og varsler deg om tidspunkt for når jobben kan utføres.
  • Du forholder deg til en og samme person hos oss hele veien.
  • Vi går god for leveransen og står inne for sluttresultatet. Dette innebærer å ordne opp i eventuelle misforståelser og reklamasjoner underveis.

Tilgjengelige tjenester i ditt distrikt

Flytt og vask tjenestene tilbys i alle våre nedslagsområder. Til stor suksess og gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Vil du vite mer ta kontakt med din lokale Krogsveen megler eller les mer om flyttehjelp her.

Krogsveen
Redaksjonen

Krogsveen

Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no