logo
poster

Nye tjenester gjør livet enklere for alle som vil flytte

4. desember 2018

Endelig har vi fått på plass tjenestene vi vet vil hjelpe våre kunder i en travel hverdag. Nå kan vi tilby hjelp til flytting, pakking, visningsvask, utvask og mellomlagring til alle våre kunder.

Andreas Villand
av Andreas Villand
Prosjektdirektør
Del

Å flytte fra en bolig til en annen, innebærer å måtte ta mange små og store beslutninger og ikke minst utføre mange praktiske oppgaver som du kanskje ikke har tid til å tenke på en gang. Vi har gjort alt fotarbeidet med å skaffe dyktige samarbeidspartnere som er til å stole på, fremforhandlet gode avtaler - og det beste av alt – vi i Krogsveen ordner alt for deg og tar all risiko for kvaliteten. Det gjør det enklere å flytte for våre kunder.

At eiendomsmeglere tilbyr sine kunder utvask og flytting i forbindelse med boligsalg eller kjøp, er kanskje ikke helt ukjent. Det vanlige er imidlertid at megler gir deg et visittkort med navnet på et flytte- eller vaskebyrå. Eller du har fått en muntlig anbefaling om hvem du kan kontakte. Google er også flittig brukt. Vel og bra med gode anbefalinger og nettløsninger, men dette gjør ikke livet ditt særlig enklere. Du må selv kontakte firmaet, be om et tilbud og følge opp at de kommer når de sier det. I tillegg må du selv ta hele risikoen hvis de ikke leverer som avtalt.

Vi tar jobben – og risikoen

I Krogsveen har vi valgt å legge opp et løp hvor vi tar hele jobben og risikoen.

  • Du slipper å lete etter riktig leverandør eller sammenligne tilbud. Vi har brukt vår styrke til å fremforhandle gode avtaler gjennom nøye kvalitetssikrede leverandører.
  • Du bestiller ønsket tjeneste direkte til oss i Krogsveen. Vi ordner med tilbudet, bestiller og varsler deg om tidspunkt for når jobben kan utføres.
  • Du forholder deg til en og samme person hos oss hele veien.
  • Vi går god for leveransen og står inne for sluttresultatet. Dette innebærer å ordne opp i eventuelle misforståelser og reklamasjoner underveis.

Krogsveen har bransjens mest fornøyde kunder, noe vi har oppnådd gjennom nitidig kundefokus for både selgere og kjøpere av boliger. Men vi slår oss ikke til ro med det. Derfor utvider vi stadig vårt tjenestespekter for å gjøre livet enklere for alle som vil flytte.

Nå blir tjenestene tilgjengelige i ditt distrikt

Flytt og vask tjenestene har blitt testet ut i noen av våre nedslagsområder. Til stor suksess og gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Nå ruller vi ut tilleggstjenestene i alle våre område og innen jul får alle gleden av en enklere boligreise med oss i Krogsveen.

Vil du vite mer ta kontakt med din lokale Krogsveen megler eller les mer her https://krogsveen.no/Pluss

Andreas Villand
Prosjektdirektør

Andreas Villand

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies