Nye håndverkstjenester sikret – Flip traff Krogsveen midt i hjertet

5. oktober 2022 av Krogsveen
Krogsveen har stor suksess med sine kvalitetssikrede tilleggstjenester - tjenester som nå er ytterligere utvidet med populær overflateoppussing fra Flip.
Trenger boligen din en overflateoppussing før salg? Da har Krogsveen et godt tilbud til deg. Meglerselskapet har nå inngått en avtale med heldigitaliserte Flip, som kort fortalt sørger for overflateoppussing til en svært konkurransedyktig pris, i løpet av bare noen dager. Det bekrefter Marianne Torvik, teamleder for Krogsveens tilleggstjenester, Krogsveen Pluss.
- Vi har nå inngått en avtale med en helt ny aktør til et stort marked, og det er overflateoppussing. Det treffer Krogsveen veldig bra, i og med at mange ønsker å pusse opp boligen sin før salg. Vi snakker her om verdiøkende oppussing, forklarer Torvik til Magasinet Krogsveen.

Kvalitetssikret

Firmaet Torvik snakker om bærer navnet Flip.
- Dette firmaet har kvalitetssikrede avtaler med en rekke håndverksfirmaer som driver med overflatoppussing, som maling, sparkling og gulvlegging. Ting som du gjerne vil gjøre for å «freshe» opp boligen din før du skal selge – eller eventuelt etter at du har kjøpt. Dette er noe som virkelig treffer Krogsveen, og som har blitt veldig populært, sier Torvik.
Vi har nå inngått en avtale med en helt ny aktør til et stort marked, og det er overflateoppussing. Det treffer Krogsveen veldig bra, i og med at mange ønsker å pusse opp boligen sin før salg. Vi snakker her om verdiøkende oppussing.
Marianne Torvik

Rask respons

Fra før har Krogsveen populære tilleggstjenester som utvask, flyttehjelp, mellomlagring og håndverkstjenester. Nå er altså tilbudet utvidet med overflateoppussing.
- Det som treffer så bra med dette tilbudet, er at ting skjer veldig raskt. Oppdraget skjer gjennom megler, og vi garanterer rask oppstart – allerede på tre dager. I tillegg får kunden en konkret ferdigstillelsesdato, og en hundre prosent fornøydgaranti. Kunden betaler heller ikke før oppdraget er godkjent av kunden selv, forteller Torvik.
Tilbudet finnes foreløpig kun på Stor-Østlandet. Det vil si gjennom Krogsveens kontorer i Vestfold, Telemark, Oslo, hele Viken fylke og Hamar-regionen.
- Men tanken er å utvide det til hele vårt nedslagsfelt, som er hele Sør-Norge, fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør, sier Torvik.

Fikk tips om Krogsveen

Håkon Kavli er en av gründerne bak Flip. I dag er han daglig leder. I utgangspunktet hadde han kontakt med flere meglerselskaper i jakten på et samarbeid. Valget falt på Krogsveen.
- Vi hadde samtaler med flere meglerselskap, og mange var interessert. Så fikk vi et tips om Krogsveen, og at de hadde god struktur på sine tilleggstjenester fra før. I tillegg er de sentralstyrt. Alt dette gjorde valget enklere for oss, enn om vi skulle ha valgt samarbeid med et selskap med for eksempel en franchisemodell, sier Kavli.
Flip fikk også meget gode referanser på Krogsveen.
- Det gjorde vi. Andre partnere til Krogsveen var kjempefornøyde, og etter flere gode og konstruktive møter fikk vi den tryggheten vi trengte for å velge Krogsveen, sier Kavli.
Håkon Kavli

Inspirert av andre bransjer

Han opplyser at Flip står for hele oppussingsprosessen fra begynnelse til slutt, og sørger samtidig for at du får rask oppstart og ferdigstilling til markedets beste pris.
- Dette er egentlig et konsept som er inspirert av flere bransjer. Selv kommer jeg fra Schibsted, hvor jeg jobbet i firmaet Morgenlevering. Når du får et brød fra Morgenlevering, så har ikke de bakt et eneste brød selv. De leverer kun brød fra bakere de samarbeider med. Slik er det også hos oss. Vi har inngått kvalitetssikret partnerskap med massevis av håndverksfirmaer som kan by på oppdrag som vi har ferdig spesifisert for dem. Vi snakker her om enklere oppussingsjobber – typiske jobber som egner seg godt før salg av boliger. Dermed treffer det et meglerselskap som Krogsveen godt, sier Kavli.

Kvalitet = hygienefaktor

Prosessen er som følger; kunden går inn på nettet, på flip.no og velger en standardisert pakkeløsning, eksempelvis maling, sparkling og bytte av gulv.
- Så velger vi en personlig prosjektleder som går igjennom oppdraget med kunden, slik at alle gjøremål er klare. Når dette er klargjort, sender vi oppdraget ut i en integrert anbudsprosess, og det er nettopp her vi sikrer den konkurransedyktige prisen, sier Kavli.
Han understreker at kvalitet er en hygienefaktor for Flip.
- Vi har et veldig strengt regime på akkurat dette. Firmaer som ikke tilfredsstiller det vi ønsker av kvalitet, får ikke flere oppdrag av oss. Vi har allerede rensket opp, sier han.
Håndverksfirmaene må også signere avtaler på at de følger norske lønnsvilkår, HMS og forsikringsvilkår. Deretter signeres en kontrakt for selve oppdraget. Vi følger dem tett på de første oppdragene de utfører for oss, slik at vi fullt og helt kan godkjenne dem som fullverdige Flip-partnere, forsikrer Kavli.

Vinn-vinn for alle parter

Med sin virksomhet kutter Flip all administrasjon for sine samarbeidspartnere.
- Ni av ti potensielle oppdrag blir aldri til noe oppdrag for håndverksfirmaer. Da kan du selv tenke deg hvor mye administrasjon vi sparer dem for. Hos oss kommer de til dekket bord, og trenger kun å utføre jobben. Dette er en vinn-vinn-situasjon for både kunden, håndverksfirmaet og oss, og det synes på prisen. Vi effektiviserer hele verdikjeden med vårt produkt, poengterer Kavli.
Flip har også en hundre prosent fornøydgaranti.
- Det er riktig, og oppgjøret tas først når oppdraget er godkjent av kunden, sier Kavli.

Utvider markedet

I disse dager utvider de markedet til også å gjelde Vestfold og Telemark. I praksis vil det si i Krogsveens nedslagsfelt gjennom sine kontorer i Tønsberg, Sandefjord og Larvik i Vestfold, samt Bamble, Porsgrunn og Skien i Telemark.
- Målet vårt i første omgang er å rulle ut tilbudet i Vestfold og Telemark, men på sikt er det å dekke hele Sør-Norge sammen med Krogsveen innen Q1 2023. Vi sitter på mye data, og vet vi kan håndtere volumene, sier Håkon Kavli.

Imponert megler

Eiendomsmegler i Krogsveen, Jonas Ekse Hovland på Hasle-kontoret i Oslo, har allerede brukt den nye tilleggstjenesten. Han er strålende fornøyd.
- Jeg har brukt den på en leilighet jeg solgte i Vika, og både kunden og jeg var strålende fornøyd med resultatet, fastslår Hovland.
Krogsveen—megleren var imponert over både kvalitet og fremdrift i prosjektet.
- Jeg ble kontaktet av kunden på en onsdag. Kunden var utenlands, så han kunne ikke stille selv. Poenget var at han ville gjerne ha gjort dette raskt, for å få lagt boligen ut for salg. Hele prosessen tok fire-fem dager, så var jobben gjort. Påfølgende mandag var leiligheten ute i markedet for salg – ferdig oppusset, forteller Hovland.
Jonas Ekse Hovland

Etterlengtet tilskudd til Pluss

Når tilleggstjenester blir brukt, legger Krogsveen ut for selve oppussingsjobben. Beløpet trekkes fra sluttoppgjøret for salget av boligen. Kunden ser dermed aldri noen egen faktura for oppussingen.
- Det betyr veldig mye for mange. Prismessig er også dette veldig konkurransedyktig. Det er også veldig enkelt for kunden å sette en megler på saken. Da tar det ikke mange dagene før jobben er gjort. Jeg har veldig gode erfaringer med nettopp dette, sier Hovland.
Han mener Flip er et veldig godt tillegg til Krogsveens øvrige tilleggstjenester, kalt Krogsveen Pluss.
- Absolutt. Dette er et etterlengtet tilskudd som i hvert fall jeg kommer til å benytte meg mye av i fremtiden, sier Jonas Ekse Hovland til Magasinet Krogsveen.

Dette får du gjennom Krogsveens samarbeidspartner, Flip Oppussing

  • Effektiv overflateoppussing til markedets beste pris
  • Alt av innkjøp, avfallshåndtering og prosjektstyring
  • Fargeplan fra interiørdesigner, samt tips og triks om verdiøkende oppussing gratis
  • Rask oppstart og ferdigstilling
  • Pristransparens og punktlighet
  • Trygghet (betaling, forsikring, HMS-krav etc)
  • 100% fornøydgaranti (faktura går først etter du har godkjent jobben)
Foto: Istock/Krogsveen/Flip
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0