Pepperkakehus solgt for kr 400 000!

22. desember 2017 av Krogsveen
Hvert år i førjulstiden gjennomfører Krogsveen pepperkakeauksjoner, der husene er spiselige og pengene går til veldedige formål. Krogsveens årlige aksjon “Barn hjelper barn” har i år innbrakt 400 000 kroner som er overlevert til gode formål rettet mot barn.
Rundt om i barnehager og SFO har ivrige små barnehender møysommelig bygget opp de flotteste pepperkakebyggverk! Pepperkakehusene ble utstilt lokalt, budgivere ble kontaktet og våre kontor kan melde om til dels opphetede budrunder! Se bare her på noen av bidragene fra ivrige pepperkakebakere i Tønsberg (bildet over er fra Semsløkka Barnehage):
Ilebrekke Barnehage
Hundremeterskogen Barnehage
Randineborg Barnehage

Pepperkakemeglere selger rikt utsmykkede hus garantert fri for råte!

I førjulstiden tar våre meglere på seg spesialoppdrag: barnehager og SFO inviteres til å bake pepperkakehus som så blir auksjonert bort til inntekt for gode formål rettet mot barn. Tradisjonen med å selge pepperkakehus strekker seg mer enn 10 år tilbake. Ideen oppstod da våre meglere ønsket å kunne gjøre noe for andre, og kan man selge hus kan man selge pepperkakehus!
I ekte meglerstil tar våre meglere på seg oppdraget med å selge de mange rikt dekorerte pepperkakehusene: salgsoppgaver blir utarbeidet, plakater til vindusutstillinger henges opp, byggverkene blir stilt ut enten i egne kontorlokaler eller på bibliotek og aller viktigst: våre meglere skaffer budgivere. Barna lærer også litt om kjøp og salg av bolig, alle pepperkakehus får sin egen salgsoppgave og sin egen boligannonse.
«Desember er en roligere periode i boligmarkedet, derfor føles det meningsfylt at våre meglere kan bruke denne tiden til å skape noe positivt for andre barn. Det engasjerer barn til å hjelpe barn, i tillegg til å engasjere privatpersoner og bedrifter til å støtte en god sak ved å by på pepperkakehusene.»Karsten OnsrudDirektør forretningsutvikling og kommunikasjon

Den største gleden

Barnehagebarn og SFO-barn legger ned så mye kreativitet og innsats i pepperkakebyggverkene sine, og det å se stoltheten og forventingen i barnas tindrende øyne på selve auksjonsdagen er ubetalelig. Og når vi samtidig vet at alle inntektene fra auksjonen går til å glede ytterligere flere barn, som av forskjellige årsaker ikke har de samme forutsetninger, ja da er det mye som tyder på at denne tradisjonen også blir holdt i hevd i årene som kommer. Den største gleden man kan ha er så definitivt å gjøre andre glad!
I år var det kontorene Tønsberg, Nesodden, Elverum, Bamble og Jessheim som arrangerte pepperkakeauksjoner - vi takker alle små pepperkakehusbakere og alle budgivere!
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0