Meglers rådgivning rundt budstrategi sikret drømmeboligen

1. juni 2023 av Krogsveen
Da Sikander Whala og familien nylig kjøpte drømmeboligen på Straume i Bergen, var det med god hjelp fra megler Christer Haugen i Krogsveen, Bergen Vest.
Høsten 2022 begynte Sikander Whala (34) å orientere seg i boligmarkedet i Bergen. Han og familien, som består av hans kone, Sarah Abid (36) og deres to barn på 1 og 3 år, var på utkikk etter en større bolig i området. Sikander var på flere visninger og fulgte med på hva boligene gikk for. Det var på visning av et rekkehus han kom i kontakt med Krogsveen-megler i Bergen Vest, Christer Haugen. Rekkehuset ble til slutt solgt over prisantydning, med kun én budgiver.
-Det var imponerende og jeg ønsket derfor et møte med Christer, sier Sikander.

Fikk tilsendt relevante boligannonser

På kundemøtet fikk Christer og Sikander god kjemi. Sikander kunne fortelle at han hadde vært på utkikk etter bolig en stund. For å være godt forberedt til den dagen han skulle selge, ønsket han allerede nå å innhente tilbud fra flere meglere.
 
-Alle meglere jeg hadde på befaring lovte at de skulle tipse meg om relevante boliger som skulle komme for salg, men det var kun Christer som fulgte opp og holdt løftet sitt, sier Sikander.
 
Christer laget et boligsøk for Sikander i Krogsveen sitt Boligkjøperregister.
-Når vi kartlegger våre boligsøkere legger vi inn boligønsker ned på detaljnivå. Det gjør det lettere å matche de med riktig bolig, sier Christer.
Alle boligsøkere blir tipset om boliger som kommer for salg og som matcher deres søk. Og det før de blir lagt ut på finn.no. Dermed får boligsøkerne eksklusiv informasjon om relevante boliger før alle andre.
Alle meglere jeg hadde på befaring lovte at de skulle tipse meg om relevante boliger som skulle komme for salg, men det var kun Christer som fulgte opp og holdt løftet sitt.
Sikander Whala

 

Start Smart - egen rådgiver i kjøpsprosessen

Da Christer var på kundemøte hos Sikander tilbød han seg å være behjelpelig også med kjøp av bolig.
-Jeg møter stadig visningsdeltakere som uttrykker at de ønsker veiledning for å finne riktig bolig i riktig prisklasse. Det kan være vanskelig å navigere seg i markedet og det tar både tid og ressurser å sette seg inn i salgsoppgaver og avgjøre om prisen er riktig. Her kan jeg være behjelpelig og bistå, helt kostnadsfritt, sier Christer.
 
For å møte boligkjøpernes behov har Krogsveen et eget produkt som heter Start Smart. Alle som inngår salgsoppdrag med megler på et tidlig tidspunkt, får sin egen rådgiver på boligmarkedet når de skal kjøpe bolig. I tillegg kan de starte med å forberede egen salgsprosess slik at de er klare til å selge den dagen de har kjøpt. Da unngår de å sitte for lenge med finansiering av to boliger samtidig.

Jeg møter stadig visningsdeltakere som uttrykker at de ønsker veiledning for å finne riktig bolig i riktig prisklasse. Det kan være vanskelig å navigere seg i markedet og det tar både tid og ressurser å sette seg inn i salgsoppgaver og avgjøre om prisen er riktig. Her kan jeg være behjelpelig og bistå, helt kostnadsfritt.
Christer Haugen

Hjelp til budstrategi førte til boligkjøp

Sikander fikk tilsendt flere boliger av Christer som kunne være aktuelle å by på. Da drømmeboligen dukket opp – hos en annen meglerkjede, bisto Christer med god veiledning til hvordan han skulle opptre i budrunden.
-Christer hjalp meg med budstrategi og bidro til at jeg fikk kjøpt boligen jeg ønsket.
 
Tilliten var etablert og salgsoppdraget ble signert med Christer. Rett etter boligkjøpet gikk de i gang med å få klargjort et boligsalg.
Sikander er svært fornøyd med samarbeidet han har hatt med Krogsveen og Christer. Han vektlegger at Christers tilstedeværelse i forkant av avtaleinngåelsen hadde stor betydning for at han ble valgt som megler. -Han viste oss tydelig at han ønsket meg som kunde, og ga oss en bedre rådgivning enn vi har fått tidligere når vi har kjøpt bolig. Salg av boligen gikk meget kjapt og effektivt. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, avslutter Sikander.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0