logo
poster

Trenger du å mellomlagre når du flytter?

18. juni 2020

Har du behov for å mellomlagre møbler eller andre ting, når du flytter? Krogsveen hjelper deg med lagringen.

Krogsveen
av Krogsveen
Redaksjonen
Del

Er du blant de mange som trenger å lagre noen av dine eiendeler i kortere eller lengre perioder, mens du flytter?

Krogsveen har samarbeid med City Self-Storage. Takket være den avtalen, tilbyr vi nå mellomlagring for deg uten ekstra kostnader og uten at du trenger å bestille selv.

Våre kunder har gitt uttrykk for at de ønsker en lettere flytteprosess. Dette er et tiltak for å imøtekomme det, sier prosjektdirektør Andreas Villand hos Krogsveen.

Les mer om våre tjenester for å gjøre flytting enklere her.

Mellomlagringen kan du bestille gjennom Krogsveens megler. Betalingen skjer i forbindelse med sluttoppgjøret på salget av boligen din, og koster det samme som om du skulle ha bestilt tjenesten selv.

- Våre flyttehjelpstjenester skal være enkle å benytte, samtidig som de ikke skal føre til merkostnader. Mange gir også uttrykk for at det er godt å slippe egen faktura på denne og andre av våre flyttehjelpstjenester. Nå blir det som en del av boligsalget, sier Villand.

Varme og tørre lagre

City Self-Storage er en av flere leverandører vi har avtale med rundt om i landet. Avtalen med City Self-Storage gjelder for Buskerud, Telemark, Østfold og Vestfold.

Alle våre lagre er oppvarmet og ligger innendørs. De er tørre, slik at verken møbler, klær eller annet blir ødelagt av fukt. City Self Starage video-overvåker alle sine lagre. I tillegg er de koblet til alarm hele døgnet, sier Christian Hanssen hos City Self-Storage.

Tilgang til lageret

- Vi ser at mange har behov for å komme inn i lageret enten fordi de har glemt noe, eller fordi de trenger for eksempel ski eller annet utstyr. Alle som lagrer hos oss får egen nøkkel eller kode, og kan hente ut av lageret når det passer, sier Hanssen.

Villand legger til at selv om ikke alle leverandørere har likt system som City Self Storage så kan alle kunder få tilgang til sine lagre ved behov.

Fordeler med å la Krogsveen mellomlagre for deg

  1. Krogsveen bestiller lagerplass
  2. Lageret er temperert og tørt
  3. Lageret er sikkert
  4. Du har tilgang til lageret i perioden
  5. Betalingen skjer i forbindelse med sluttoppgjøret på salg av boligen din

Les også: Slik pakker du for mellomlagring

Krogsveen
Redaksjonen

Krogsveen

Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies