Valgte å la Krogsveen pusse opp før de solgte

28. november 2019 av Krogsveen
Da ekteparet Rasmus M. og Anne Lassen bestemte seg for å selge eneboligen i Bergen, fikk de flyttehjelp av Krogsveen. Det gjorde salg, oppussing og flytting enklere.
I 38 år har Anne og Rasmus M. Lassen bodd i den ærverdige villaen fra 1928. I Gimlebakken 18A har deres fem barn vokst opp. Men nå - som ekteparet snart går av med pensjon - har de bestemt seg for å leve et enklere liv.
For to år siden begynte de å leke med tanken. Tanken på å slippe oppussing og vedlikehold, hagestell og alt et stort, gammelt hus krever.
På visning i en leilighet de ikke falt for, møtte de megler Stig-Håkon Nøkling fra Krogsveen.
Han ga et godt inntrykk og tilbød seg å gi en verdivurdering av vår bolig. Det takket vi ja til. Førsteinntrykket viste seg å stemme. Megleren var troverdig og grundig. Derfor valgte vi Krogsveen, sier Rasmus Michael Lassen.

Vil gi kjøpere et godt førsteinntrykk

I tillegg til verdivurderingen, ønsket Nøkling å gjennomgå boligen grundig for å se om noe burde gjøres før salg. Nøkling vet at førsteinntrykket til kjøpere er viktig, og at små oppgraderinger er gull verdt.
Gjennomgangen viste at noe malearbeid innvendig, samt murerarbeider utvendig, ville gi boligen et løft. Men ekteparet Lassen ønsket ikke å pusse opp selv.

Enklere flytting med flyttehjelp

Dermed kunne de rydde og tømme huset, mens andre tok seg av oppussing før visning. Ekteparet Lassen valgte også å kjøpe vasketjenester gjennom Krogsveen.
- Det er godt å slippe å gjøre det selv eller leie håndverkere selv. Når Krogsveen tar seg av alt det praktiske, kan vi konsentrere oss om andre ting som også må gjøres, sier Lassen.

Derfor er flyttehjelp genialt

Også megler Stig-Håkon Nøkling synes ordningen med tilleggstjenestene er genial. Han erfarer at mange ønsker en enklere boligreise, og at salg av en stor enebolig føles enklere når du slipper å gjøre alt selv.
Flere og flere ønsker å selge store eneboliger og flytte inn i leiligheter. Samtidig ønsker få av dem å bruke tid på å pusse opp den gamle boligen. Det at vi tilbyr denne type tjenester, gjør salg og flytting langt mer overkommelig, sier Nøkling.

Enkle grep er nok

Ofte er det lite som skal til for å gi eneboliger et løft før salg. Det var også tilfelle i Gimlebakken 18A.
- Selv om det er lite som skal til, må det gjøres. Og når det er gjort, er det enklere å selge boligen. Den ærverdige villaen ga et godt førsteinntrykk, og den ble lettere å selge. Ja, vi kan vel si at det gikk over all forventning, sier Nøkling.
Ekteparet Lassen er også godt fornøyd med resultatet. Mange kom på visning og flere ble med på budrunde.
- Vi visste at boligen ligger i et attraktivt strøk, og at det er sjelden noen selger i vårt område. Men at det skulle gå så bra, var vi ikke forberedt på, sier Lassen.

Slik fungerer det

  1. Når du selger boligen ved hjelp av eiendomsmeglere fra Krogsveen, får du tilbud om flyttehjelp som flytting, vasking, lagring og oppussing*.
  2. Vi har avtaler med anerkjente leverandører av denne type tjenester.
  3. Krogsveen tar seg av alt – det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal gjøres, samt være tilstede når flyttehjelpen kommer.
  4. Prisen på tjenestene er den samme som du må betale, hvis du bestiller tjenestene selv. Du betaler for tjenestene når vi har solgt boligen din. Det blir som en del av hele oppgjøret.
*Foreløpig gjelder håndverker- og vaktmestertjenestene bare på Romerike, Hordland og Rogaland.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0