Vil bli en av de beste meglerne på Hovden

24. februar 2020 av Krogsveen
Hun er bare 24 år, men Nicoline Kjær har målene klare. Hun vil bli en av de beste eiendomsmeglerne på Hovden i Setesdal og nå blir hun med på Krogsveen-laget.
Kolleger beskriver henne som et meglertalent utenom det vanlige. Nå forlater Nicoline Kjær DNB eiendom og har allerede flyttet til Hovden for å bli eiendomsmegler på Krogsveens nye kontor i hjembygda.
Fra kontorpulten i Hovdetunet, planlegger hun å jobbe hardt og målrettet for å gå helt til topps og bli blant de beste eiendomsmeglerne i egen bygd. Samtidig vil hun bruke fritiden ute - som her i slalåmbakkene i Hovden (bildet).
Jeg kan ikke ha en lavere målsetting enn det. Jeg er jo herfra. Jeg kjenner bygda fra innsiden, og elsker den av hele mitt hjerte. Selvsagt har jeg mulighet til å bli en megler med tillit i markedet, sier Nicoline Kjær.

Er klar til å jobbe hardt for å nå målene

Hun forteller det åpent, uten et snev av å være eplekjekk. Tvert i mot. Kjær vet at det følger med hardt arbeid på veien. Ambisjonene tas ikke fra løse luften, og hun regner ikke med at oppdragene kommer rekende på ei fjøl.
Absolutt ikke. Jeg er villig til å jobbe hardt, målrettet og over tid for å nå mine mål. Samtidig er jeg svært glad for at jeg jobber sammen med erfarne meglere. Jeg vil suge til meg all kunnskapen de representerer og gjøre mitt ytterste for at vi sammen skal sette fotmerker på Hovden, sier Kjær.

Elsker Hovden

Rett før jul 2019 flyttet hun tilbake til Hovden etter 4 ½ år borte. I løpet av noen få måneder, har hun funnet tilbake til gleden det er å bo midt i fjellheimen.
Jeg elsker fjellet og mulighetene det gir. Jeg går på ski, kjører på ski og går randonné. Jeg er like glad i fjellet om sommeren, og tar mer enn gjerne med teltet eller en hengekøye og sover ute, sier Kjær.
I løpet av studietiden i Sogndal – og 1 1/12 år i Kristiansand – hadde hun nesten glemt hvor godt hun trives på Hovden. Kjærligheten for stedet tar hun med seg inn i meglervirksomheten.
Per nå er det flest fra Kristiansand som har fritidsbolig på Hovden. Men jeg er overbevist om at det er mulig å lokke Østlendinger hit også. De har bare ikke oppdaget denne perlen, foreløpig.

Har go´følelsen. For Krogsveen

Kjær gleder seg også til å bli en del av Krogsveen-familien. Hun anerkjenner de verdiene Krogsveen står for som meglerfirma, og gleder seg til å kunne bruke verktøy som boligstatistikken og tjenester som flyttehjelpen.
Krogsveen har et unikt konsept. Når de etablerer seg i min hjembygd med meglere jeg setter høyt, er jeg ikke i tvil. Dette laget må jeg være en del av, sier Kjær.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0