BUDRUNDE

Gode budrunder og best mulig pris.

Slik fungerer den optimale budrunden

Det er nå alt det gode forarbeidet gir resultater! Vi holder i hele prosessen og sørger for en trygg og ryddig budrunde, både for selger og budgiver.

Vi kartlegger interessen etter visning

Vi kontakter alle som har vist interesse og gir de den informasjonen de trenger for å legge inn bud.

Vi følger personlig opp alle budgiverne

Vi megler frem det første budet, forhandler og holder tett dialog med alle som kan være interessert i å legge inn høyere bud. Vi sjekker alltid at finansiering er i orden.

Du får alle budene på SMS

Vi sender deg SMS for hvert bud som kommer inn slik at du hele tiden kan følge med på utviklingen og holde deg oppdatert. Rådgivning gis underveis.

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer flere budgivere

Dersom budgiver trenger finansiering vil vår samarbeidspartner BN Bank gi en rask behandling av lånesøknaden. Dermed sikrer vi at flere kan bli med i budrunden og øker muligheten for å få en høyere salgspris.

Et bindende bud og aksept

Så fort du har akseptert det beste budet skriftlig på SMS, sender vi skriftlig aksept til budgiver. Da er det inngått en bindende avtale for begge parter.

Vær trygg på at alt skjer etter reglene

Vi sørger for at alt går riktig for seg, og at både selger og kjøper vet hvilke regler som gjelder.

Vårt banksamarbeid sikrer din budrunde

Trengs det finansiering under budrunden, vil vår samarbeidspartner BN bank gi budgiveren en rask og løsningsorientert behandling av lånesøknaden - med personlig service og konkurransedyktige betingelser. Slik sikrer vi en trygg bolighandel og høyest mulig salgspris.