OVERTAGELSE

Trygt solgt, signert og betalt.

Problemfri overtagelse

Etter at vi har funnet en kjøper til boligen, tar vi oss av alt av papirarbeid og andre formaliteter. Vi sikrer at prosessen er så smertefri og effektiv som mulig.

Kontraktsmøte

Vi inviterer deg og kjøper til et kontraktsmøte på vårt meglerkontor. Her går vi grundig gjennom kontrakten og blir enige om detaljene rundt oppgjør og overtagelse. Når begge parter er enige signeres kontrakten.

Oppgjør

Alle dokumenter som skal tinglyses sendes til vår oppgjørsavdeling. Når fullt oppgjør er på klientkonto og kjøpers lånedokumenter er mottatt, kan overtagelse og tinglysing skje.

Overtagelse

På overtagelsen møtes du og kjøper for en gjennomgang av boligen, ofte sammen med vår megler. Når vi har lest av strøm i fellesskap og kjøper har godkjent utvask, skal begge parter signere overtakelsesprotokollen før nøkler overleveres. Vi ordner alt av papirarbeidet med pant og tinglysning. Når skjøtet er tinglyst og panthaverne har fått sin andel, får du sluttoppgjøret inn på din konto. Trygt og enkelt.

Hjelpen du trenger

Med god planlegging kan pakking, flytting, utvask og overtakelse gjøres enklere. Vi gir deg veiledningen og hjelpen du trenger for å trygt overlevere nøkkelen til en fornlyd kjøper. På den måten slipper begge parter unødvendige bekymringer og stress i ettertid. Trenger du hjelp til å få jobben gjort, kan vi fikse alt for deg. Les mer om vår flyttehjelp.