Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Telefon

23165211

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Tillitvekkende og engasjert megler –  før, under og etter salgsprosessen. Lover god og personlig oppfølging, trygg og effektiv bolighandel samt gode råd for å oppnå et best mulig resultat. 

Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle på dine vegne, en som engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette mannen for jobben!
Dette sier kundene om meg
Eirik gjorde jevnt over en veldig god jobb - spesielt positivt at han møtte tidlig til visning og tok seg tid til å "strekke" visningstiden. Han var også alltid tilgjengelig og ga god og tydelig informasjon under hele salgsprosessen.
Valget av Krogsveen var på grunn av firmaets renomme, seriøsitet og trygghet. Eirik Nyseths forarbeid og presentasjon ved første møte, hans personlighet som er unik i eiendomsmeglerbransjen, oppfølgingen han gjør og imøtekommenheten skaper trygghet. Meget behjelpelig og jeg følte meg godt ivaretatt på alle måter som kunde.
Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Telefon 23165211
Mobil 93477493

Lurer du på noe?

Eirik Nyseth svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Nordstrand

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Hisdal

Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Eiendomsmegler

Jon Henrik Mathisen

Salgskoordinator, Eiendomsmegler

Anna J. Tverberg Eide