Fyllingsdalen
Eiendomsmegler MNEF

Ingvar Nypan

Ingvar Nypan

Om meg

Mine ambisjoner og mål med salgsprosessen er å oppnå høyest mulig pris samt følge opp og gjøre prosessen så behagelig som overhodet mulig. Det er derfor viktig for meg å gi mine kunder god rådgivning og tett oppfølging gjennom hele prosessen. En prosess hovedsakelig bestående av:
1. Boligkjøp: Optimalisere boligkjøp ved å belyse nevneverdig info i salgsoppgaven, samt bistå i budrunder med gode strategier. Med god kunnskap om det lokale boligmarkedet og priser så er hovedmålet å sikre deg boligen, billigst mulig.
2. Salg: Klargjøring og forberedelser av egen bolig, gjennom verdiøkende grep streber vi mot å gi høyest mulig avkastning på din bolig. Etter initiell klargjørende innsats gjenstår oppfølging, visning og budrunde. Her er det svært viktig med en energisk, fleksibel og pliktoppfyllende megler.
Jeg kan garantere at jeg alltid vil bistå med et stort engasjement og fokus på å oppnå best mulig resultat, samt en trygg handel for alle parter. Min utdanning er en bachelorgrad i eiendomsmegling, jus og økonomi fra Handelshøyskolen BI i Oslo.
Vurderer du å selge bolig eller trenger hjelp i kjøpsprosessen, ta gjerne kontakt med meg. Jeg lover å stå på for å hjelpe deg!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Når jeg bestemte meg for å selge leiligheten min, måtte jeg gå gjennom flere eiendomsmeglere for å finne den som jeg ville samarbeide med. Eiendomsmegleren jeg fikk fra Krogsveen hadde mange gode
Tidligere kunde
Vi har hatt et kjempegodt og fantastisk samarbeid med Ingvar fra første samtale og fortsatt knall god oppfølging i månedene før og etter både kjøp og salg!!
Tidligere kunde
Vi har vært veldig fornøyd med Ingvar fra start til slutt, hvor vi har fått mange gode råd og forslag som baserer seg på kunnskap om markedet, og salgsprosessen som helhet. Tilbudet vi fikk ble lagt

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer