Fyllingsdalen
Eiendomsmeglerfullmektig

Ingvar Nypan

Ingvar Nypan

Om meg

Salg av bolig kan være en krevende prosess. Derfor er vårt mål i Krogsveen å skape verdens enkleste boligreise for våre kunder. Det er derfor viktig for meg å gi mine kunder god rådgivning og tett oppfølging gjennom hele prosessen. Jeg bistår alltid med stort engasjement og fokus på å oppnå best mulig resultat med en trygg og god handel for alle parter. For å presentere din bolig best mulig velger jeg dyktige fotografer og takstmenn som har lang erfaring med akkurat din boligtype. Jeg er også veldig opptatt av at kjøpere skal bli fulgt opp på en god måte, slik at vi hjelper begge sider av et boligsalg.
Jeg er oppvokst i Fyllingsdalen og er lokalkjent i området jeg jobber. Jeg har utdanning fra handelshøyskolen BI i Oslo med en bachelorgrad i juss, økonomi og eiendomsmegling. På fritiden liker jeg å være sosial med venner og familie. Mine største mål som eiendomsmegler er å gi kundene mine trygghet og god oppfølgning gjennom hele prosessen.
Vurderer du å selge bolig eller trenger du en uforpliktende verdivurdering er det bare å ta kontakt!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer