logo
Eiendomsmeglerfullmektig

Iselin Knudsen

Telefon

53 00 00 27

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
I
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i livet. Det er derfor en stor tillitserklæring for meg at jeg får forvalte dette på dine vegne i en salgsprosess. Du skal føle deg ivaretatt og trygg med min kunnskap, pålitelighet og oppfølging. Jeg har i flere år jobbet med mennesker gjennom en variasjon av jobber og mener at nøkkelen til en vellykket salgsprosess er gjennom det medmenneskelige forholdet.

Det å gi god service står høyt hos meg. Jeg er ansatt av deg, og vil derfor yte maksimalt for å gi deg en strålende kundeopplevelse. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Gjennom å gi våre kunder enestående opplevelser skal Krogsveen være det naturlige førstevalget som eiendomsmegler. 

Jeg er opprinnelig fra Vik i Sogn, men med røtter i Bergen. Her har jeg nå bodd i mange år, og har god lokalkunnskap i Bergen og omegn.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende og hyggelig boligprat. Jeg er klar for å hjelpe deg både i en salgs- og eventuell kjøpsprosess! 
Eiendomsmeglerfullmektig

Iselin Knudsen

Telefon 53000027
Mobil 41571162
Send epost

Lurer du på noe?

Iselin Knudsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Fyllingsdalen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Siren Helene Rundhovde

Eiendomsmeglerfullmektig

Iselin Knudsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Maja Mulelid

Trainee

Elisabeth Welde

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies