Eiendomsmeglerfullmektig

Iselin Knudsen

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i livet. Det er derfor en stor tillitserklæring for meg at jeg får forvalte dette på dine vegne i en salgsprosess. Du skal føle deg ivaretatt og trygg med min kunnskap, pålitelighet og oppfølging.
Det å gi god service står høyt hos meg. Jeg er ansatt av deg, og vil derfor yte maksimalt for å gi deg en strålende kundeopplevelse. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter mener jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Gjennom å gi mine kunder enestående opplevelser ønsker jeg å være det naturlige førstevalget som eiendomsmegler.
Jeg er opprinnelig fra Vik i Sogn, men med røtter fra Bergen. Her har jeg nå bodd i mange år, og har god lokalkunnskap i Bergen og omegn.
Kontakt meg gjerne for en uforpliktende og hyggelig boligprat. Jeg er klar for å hjelpe deg både i en salgs- og eventuell kjøpsprosess!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vår opplevelse med Iselin og Krogsveen har ikkje vert noke anna enn positivt. Vi har følt oss trygge frå start til slutt, og har følt heile tida at ho har hatt full kontroll på alt. Kundeservicen har
Tidligere kunde
Jeg ønsker å få melde tilbake til både deg som megler og Meglerfirmaet Krogsveen om mine opplevelser, tanker og erfaringer gjennom salgsprosessen av min leilighet i Nordahl Rolfsens vei på Landås i

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer