Hasle
Eiendomsmegler MNEF

Iselin Knudsen

Iselin Knudsen

Om meg

Å selge bolig kan være en stressende og overveldende prosess. Det er derfor svært viktig for meg å være en trygg fagperson som guider deg gjennom prosessen på best mulig måte. Jeg ønsker det beste for mine medspillere, og derfor bistår jeg også i kjøpsprosessen. Fra meg kan du forvente en klar og tydelig plan som vil føre til det beste salgsresultatet. På veien mot målet, skal du føle deg godt ivaretatt av meg. Mine kunder opplever meg som profesjonell, hardtarbeidende og service-innstilt. Ønsker du en faglig dyktig megler med svært god kundetilfredshet? Da gleder jeg meg til å høre fra deg!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Som megler opptrer Iselin svært profesjonelt, samtidig som hun viser stor menneskelig innsikt, forståelse og omtanke. Jeg opplever at Iselin er svært faglig dyktig på alle måter. Hennes positivitet
Tidligere kunde
Iselin er effektiv og hardtarbeidende. Ingenting var et problem, og det var tydelig at hun jobber både kvelder og helger for at vi skulle holde vår tidsplan/tidsønske. Hun er svært fleksibel, setter
Tidligere kunde
Med Iselin sitt behagelige personlighet og smil, følte jeg meg trygg gjennom hele salgsprosessen. Iselin er meget dyktig.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer