logo
Eiendomsmegler

Marianne Bryne

Telefon

51 84 15 58

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Jeg er løsningsorientert, effektiv og strekker meg langt for å oppnå gode resultater. Jeg har sans for struktur og kvalitet i arbeidet og overlater ingenting til tilfeldighetene. Mitt mål er å gjennomføre en god handel både for kjøper og selger. Å bidra til at handelen oppleves trygg og bekymringsfri er viktig for meg. 

Som født og oppvokst på Våland har jeg god kjennskap til byen. Jeg startet i Krogsveen i 2014, men har tidligere flere års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. 

Jeg er opptatt av arkitektur, farge og interiør. Dette er interesser jeg får bruk for når boligen skal klargjøres og jeg rådgir deg gjerne for å få boligen presentabel før salg.  
Dette sier kundene om meg
Hun er tillitvekkende, gjør en grundig jobb, alltid positiv og imøtekommende, hører på kunden og tar hensyn til kundens ønsker. I tillegg tror jeg hun gjør en god jobb for kjøper. Hun har en fin personlighet, rolig og professionell. Hun er den kjekkeste megler jeg har hatt kontakt med, og jeg har kjøpt og solgt mange boliger. Når det er sagt, så var jeg veldig fornøyd med stylist, fotograf og han som laget tilstandsrapporten også.
Hun tok seg av alle privatvisninger, var tilstede når fotografen var her og var til enhver tid lett å få tak i og svært serviceinnstilt. For oss virket det som hun virkelig gjorde alt hun kunne for å selge vår bolig, og samtidig gjorde alt for at de potensielle kjøperne hun visste om skulle finne drømmehuset. Hun er lett å like og gjør salg/kjøpsprosessen behagelig. Hun er verdt prisen.
Hun er på uten at hun fremstår som pågående eller masete, dette er en balanse som ikke alle mestrer. Hun opptrer profesjonelt, lytter til kundens innspill, men er ikke redd for å si sin mening på en fin måte. Anbefales på det varmeste!
Eiendomsmegler

Marianne Bryne

Telefon 51841558
Mobil 98864080
Send epost

Lurer du på noe?

Marianne Bryne svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Stavanger

Eiendomsmegler

Agnethe Goa

Eiendomsmegler

Caroline Victoria Meling

Eiendomsmegler

Dan Gunnar Søyland

Eiendomsmegler

Magnus Stokstad Fjell

Eiendomsmegler

Marianne Bryne

Eiendomsmegler

Ole Christian Østrem

Eiendomsmegler

Ronny Bertheussen

Eiendomsmegler MNEF

Finn André Hovde

Eiendomsmegler MNEF/ Salgsleder

Lene Hviding

Eiendomsmeglerfullmektig

Emma Fredrikke Jakobsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Kåre Å. Sørnes

Interiørkonsulent / Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Andersen

Regionleder / Eiendomsmegler

Kurt Frafjord

Salgskoordinator

Elisabeth B Fossum

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies