Mariero
Eiendomsmeglerfullmektig

Melissa Lid

Melissa Lid

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både følelsesmessig og økonomisk. Vi i Krogsveen har fokus på at salgsprosessen skal oppleves så enkel som mulig. Jeg vil ivareta og følge deg godt opp under hele prosessen, fra start til slutt. Jeg er tilgjengelig, ærlig og opptatt av kvalitet og velger du meg som megler får du en entusiastisk og dedikert person som jobber aktivt for at vi skal oppnå et best mulig resultat. Som din eiendomsmegler skal jeg sikre god presentasjon av din bolig sammen med riktig markedsføring og tett oppfølging av interessenter. Vurderer du å flytte, har spørsmål om salgsprosessen eller bare er nysgjerrig på hva din bolig er verdt i dagens marked? Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende boligprat.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
«Følte meg trygg med Melissa som megler. Alt ble gjort enkelt på nett. Hele salgsprosessen var helt suveren!»
Tidligere kunde
Jeg følte meg trygg på at megleren ville ivareta mine interesser på best mulig måte. Det at Melissa var tilgjengelig for rådgivning og avklaring av salgsstrategi gjorde oss veldig trygg på at vi fikk
Tidligere kunde
Vi var superfornøyde med Melissa som megler, og begynte allerede å anbefale henne til andre før boligen ble lagt ut for salg! Vi følte oss veldig ivaretatt og lyttet til, noe som var viktig for oss.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer