Årvoll
Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF

Mia Skuggevik

Mia Skuggevik

Om meg

Jeg jobber alltid for at alle mine kunder skal føle seg 100% ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Jeg blir beskrevet av mine kunder som tillitsvekkende, ekte, profesjonell og engasjert.
God informasjon og oppfølgning er veldig viktig, samtidig som målet er å oppnå best mulig pris for boligen. Det å skape en trygghet for både selger og kjøper er noe jeg setter svært høyt, og mitt mål er at begge parter skal være godt fornøyde etter endt salgsprosess.
Jeg har jobbet i Krogsveen fra 2008 og hos Krogsveen avd. Årvoll siden 2011.
Jeg er oppvokst på Grefsen og har hatt mine besteforeldre på Årvoll hele livet. Derfor har jeg meget god lokalkunnskap om Årvoll, Bjerke og Oslo nord.
Fritiden min bruker jeg på familie og venner samt turer i marka og på fjellet. Jeg er oppvokst med marka «rett utenfor døren» og er fortsatt veldig glad i å komme meg ut i naturen.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Det var lett å bli kjent med henne, og hun viste samtidig omsorg for kunden. Hun omga seg med en atmosfære som var preget av tillit til at hun var interessert i prosjektet og formidlet god kunnskap
Tidligere kunde
Jeg synes Mia Skuggvik opptrådte redelig og ryddig både overfor meg og overfor potensielle kjøpere. Hun var opptatt av å få riktig, ikke nødvendigvis mest mulig "fordelaktig informasjon" til selger.
Tidligere kunde
Følte oss veldig godt ivaretatt underveis. Rask respons på mail og telefon. Veldig gode tips om hvordan leiligheten skulle se ut før fotografering/visning, ble veldig fornøyd med bilder og annonse.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer