logo
Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF

Mia Skuggevik

Telefon

21 00 47 08

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Jeg jobber alltid for at alle mine kunder skal føle seg 100% ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Jeg blir beskrevet av mine kunder som tillitsvekkende, ekte, profesjonell og engasjert.  

God informasjon og oppfølgning er veldig viktig, samtidig som målet er å oppnå best mulig pris for boligen. Det å skape en trygghet for både selger og kjøper er noe jeg setter svært høyt, og mitt mål er at begge parter skal være godt fornøyde etter endt salgsprosess.  

Jeg har jobbet i Krogsveen fra 2008 og hos Krogsveen avd. Årvoll siden 2011. 
Jeg er oppvokst på Grefsen og har hatt mine besteforeldre på Årvoll hele livet. Derfor har jeg meget god lokalkunnskap om Årvoll, Bjerke og Oslo nord. 
 
Fritiden min bruker jeg på familie og venner samt turer i marka og på fjellet. Jeg er oppvokst med marka «rett utenfor døren» og er fortsatt veldig glad i å komme meg ut i naturen.    
Dette sier kundene om meg
Det var lett å bli kjent med henne, og hun viste samtidig omsorg for kunden. Hun omga seg med en atmosfære som var preget av tillit til at hun var interessert i prosjektet og formidlet god kunnskap om boligmarkedet. Hun var rolig, alltid blid med godt humør.
Jeg synes Mia Skuggvik opptrådte redelig og ryddig både overfor meg og overfor potensielle kjøpere. Hun var opptatt av å få riktig, ikke nødvendigvis mest mulig "fordelaktig informasjon" til selger. Det gir et seriøst og godt inntrykk i en bransje hvor det ellers finnes litt mange "cowboyer". Jeg har vært med på salg av to andre boliger ved hjelp av andre meglere i løpet av det siste året, om Mia fremsto definitivt som mer seriøs (ikke minst i forhold til kjøperne) enn de to andre meglerne vi har brukt.
Følte oss veldig godt ivaretatt underveis. Rask respons på mail og telefon. Veldig gode tips om hvordan leiligheten skulle se ut før fotografering/visning, ble veldig fornøyd med bilder og annonse.
Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF

Mia Skuggevik

Telefon 21004708
Mobil 90850386
Send epost

Lurer du på noe?

Mia Skuggevik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Årvoll

Daglig leder/Eiendomsmegler

Jan Robert Ottesen

Eiendomsmegler

Bjørn Erik Dørum-Persen

Eiendomsmegler

Hanne Pettersen

Eiendomsmegler

Hallvard Taasen

Eiendomsmegler

Remi Bangsund

Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF

Mia Skuggevik

Trainee

Joachim Corneliussen Nilsen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies