Komplett salgsoppgave

Arøy 27

15 900 000 kr
56 m²
3 soverom
Lille Saltskjærholmen ligger skjermet og fint til blant holmer og skjær i Kragerøs skjærgård. Her har nåværende eiere feriert i generasjoner, fokuset har ligget på god mat, bading og herlige utflukter med båten.
Lille Saltskjærholmen ligger skjermet og fint til blant holmer og skjær i Kragerøs skjærgård. Her har nåværende eiere feriert i generasjoner, fokuset har ligget på god mat, bading og herlige utflukter med båten.
Kart
Del
Lille Saltskjærholmen - Kragerø
En egen øy helt for deg selv, hytte i vannkanten, brygger, uteplasser, ingen gjenboere og sene solnedganger.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  15 900 000 kr
 • Omkostninger
  398 670 kr
 • Totalpris
  16 298 670 kr
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  56 m²
 • Bruksareal
  56 m²
 • Tomteareal
  5 893,2 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning. 
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Øya er en sjelden perle av en eiendom og har en unik beliggenhet, med sol hele dagen og praktfulle solnedganger. Den ligger rett foran Arøy og måltider kan inntas som regel utenfor hytten på brygga eller plattingen i hagen, det er ett perfekt sted for store og små med uteliv, fisking, bading, padling, båtliv, må sees!

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Mellom himmel og fjord finnes faktisk paradis på jord. En enkel hytte med A-form på en særdeles unik og privat øy i Kragerøskjærgården. Fra Lille Saltskjærholmen har du bredt utsyn utover hele Eksefjorden. Når du ser over til andre siden ser du mot innseilingen til Valle. En sjelden mulighet til å kjøpe sin egen øy med brygge og molo. Her er du er helt for deg selv med svabergene, havet og de vakre solnedgangene.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Arøy 27, 3783 KRAGERØ SKJÆRGÅRD
Kommunenummer 3814, gårdsnummer 27, bruksnummer 60, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Bruksareal:
Fritidsbolig 56 kvm
Primærrom:
Fritidsbolig:
1. etasje 46 kvm: Entré, spisestue, kjøkken, stue, soverom og toalettrom.
2. etasje 10 kvm: Gang og to soverom.
I tillegg er det bod bak hytta på 2 kvm, sjøbod på 3 kvm, og utedo med bod på 3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.04.2023 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på grunnmur av stein og leca med krypkjeller. Utvendig fasade i trekonstruksjon formet som en dobbel A, kledd med både stående og liggende trekledning. Saltak tekket med shingel. Vinduer med to-lags isolér glass, enkelt glass og av koblet type. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Les for øvrig mer om byggemåte i den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at krypkjeller samt frittstående byggverk i form av uteboder/utedo har blitt helhetlig vurdert til TG3 i rapporten grunnet vesentlig slitasje samt fuktskader og spor etter gnagere i krypkjelleren. Det er observert sprekker i skorsteinen ved vedovnen og avstanden mellom brennbart materiale og ildsted er for kort i henhold til gjeldende forskrift. Rømningsvindu i loftetasjen er for lite i henhold til gjeldende forskrift og kan av den grunn ikke regnes som godkjent rømningsvei. Brannslukkerutstyr er utgått og må fornyes. Alle forannevnte avvik har fått TG3 i tilstandsrapporten.
Videre gjøres det spesielt oppmerksom på at det tekniske- og elektriske anlegget ikke er undersøkt tilstrekkelig og det anbefales å gjennomføre ytterligere undersøkelser av kvalifisert personell. Takkonstruksjonen er lukket og har derfor ikke blitt inspisert. Fundamenter er naturlig skjult og det foreligger ingen sikker dokumentasjon på hvilken type fundament bygningen har. Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent. Alle forannevnte avvik har fått TGIU i tilstandsrapporten.
Det gjøres også oppmerksom på at de fleste bygningselementer har fått TG2 i Tilstandsrapporten, da hytta er gammel. Det vil være opp til kjøper og vurdere behov for oppgraderinger og endringer.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten for utfyllende tekst om alle ovennevnte avvik. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 

Standard

Hytta har enkel standard og er oppført som to sammenføyde båthus. Den er på ingen måte tatt ut av en møbelkatalog, men satt sammen i en egen sjarm. På gulvene er det tregulv, vegger og himlinger har panel. Kjøkkenet er enkelt med arbeidsbenk, kokebluss og noen skap. Over kjøkkenet er det en liten hems. Det var denne delen som ble bygget først og er fra 1956. Den inneholder også et soverom og spisestue. Tilbygget fra 1988 har stue som henger fint sammen med kjøkkendelen og med adkomst via en gammel skipsdør kommer du inn på toalettet med forbrenningstoalett. En bratt tretrapp fra stua fører opp til hemsen med gang og to små soverom. Utsikten og nærheten til sjøen oppleves gjennom flere av vinduene og det er utgang til brygga og hagen fra hytta.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Peis og vedovn i stua. Det er ikke innlagt strøm og hytta har ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder. Solcellepanelet forsyner hytta med lamper, stikkontakter til lading av f.eks. mobiler og til forbrenningsdoen.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden 1956.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det foreligger byggetegninger fra arkitekt Arne Gjøen, på tilbygget fra 1988, datert 23.02.1989.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven. 
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Diverse

Lille Saltskjærholmen er en unik øy. Det samme må kunne sies om øyas første eier, Per Alveberg, som under krigen jobbet som karikaturtegner for den illegale presse i Oslo. På grunn av dette ble han tatt til fange og satt 2,5 år fengslet på Grini frem til krigens slutt. Der møtte Per sin fremtidige svigerfar som var fengslet for å ha gjemt jøder i sitt hjem og deretter hjulpet dem over grensen til Sverige. Per møtte også en medfange med navn Gustavsen. Tiden på Grini hadde tydelig satt sine spor, men også skapt drømmer. Gustavsen kjøpte øya sammen med Per Alveberg, planen var at de skulle bygge hver sin hytte. Gustavsen led en tidlig død og han fikk aldri bygget. Riktignok kan vi i dag se spor etter uthugget stein der han hadde planer om å bygge. Per og hans Kone Kari Alveberg fikk mulighet til å kjøpe ut Gustavsen sine fjerne arvinger. Slik ble han eier av hele øya. Med mye hardt arbeid fikk Per og Kari bygget hytten, brygger og gangpassasjer, samt opparbeidet rikelig med vegetasjon på øya. Fra sin begynnelse i 1956 har øya vært et sommerparadis og et fast møtested for familien, hvor de har tilbrakt hver sommerferie gjennom tre generasjoner.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hytta på Lille Saltskjærholmen, ligger i vannkanten, omgitt av svaberg og brygger, med 180 graders sjøutsikt ligger dette sommerparadiset mellom Kragerø og Valle. Rett syd for øyet ligger Arøy og syd for denne, Jomfruland ytterst mot havet hvor Danmark er neste stopp. Men det er ikke bare utsikten som gjør dette stedet unikt. Med sol fra morgen til sen kveld, lyd av bølgeskvulp og måkeskrik er sommerens gode ferieminner ivaretatt. Skjærgården i området er usedvanlig vakker og det er korte båtturer både til Valle og Kragerø.

Adkomst

Med båt fra Kragerø, Valle eller andre fastlandsforbindelser i området. 5-10 min. med hurtiggående båt til Valle og 15-20 min. til Kragerø. Det er god taxibåtforbindelse i området. Selger leier p-plass på Valle.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5 893 kvm. Med en egen øy avgrenses tomta av sjøen på alle sider. Selv om øya ikke ser så veldig stor ut, finnes to mulige toppturer og en dal som fører til sydsiden av øya. Utenfor hytteveggen er det en skjermet uteplass med gressplen og platting. I tillegg til gress er det også bl.a. kirsebærtre, villbringebær, kaprifol, fioler, strandløk, roser, rododendron, prestekrager og trær mm. Brygga ligger rett ut for stuedøra og har gode dybdeforhold. Litt bortenfor er det en molo med brygge og en fin bukt. Ned mot sjøen finnes glattskurte svaberg. Øya er fantastisk frodig og vil ta seg langt bedre ut sommerstid enn hva bildene fra en tidlig vår kan få vist. Dette er det kanskje noen og enhver som kan kjenne seg igjen i?

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via sjøveien.
Eiendommen har ikke innlagt vann eller strøm. Hytta har en vanntank på 1000 liter og Cinderella forbrenningstoalett. I følge Kragerø kommune er det mulighet for å knytte eiendommen til offentlig vann og avløp. Ta kontakt med avdeling VAR i Kragerø Kommune for mer informasjon.
Det skal også ligge strømkabler i fjorden like ved.
For kostnader til strømtilknytning må dette som regels forespørres av elektriker på vegne av ny eier. Netteier Vestmar kan kontaktes på tlf 35 98 48 00.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 12.02.2019, avsatt til: LNFR område - Landbruks-, natur- og friluftsformål samt gårdens ressursgrunnlag.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 18.897,- for 2022. I dette inngår gebyr for hytterenovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Fritidsboligen har en årlig forsikringspremie på kr. 5.885,-.
Fritidsboligen har ikke strømutgifter.
Mobilt nettverk.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr. 239.361,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 16.986.670,-.
I tillegg kommer valgfri hyttekjøperpakke til kr. 9.900,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Siri Ellen Alveberg, Eli Karine Alvberg og Noah Kim Assjer Alveberg

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Kragerø kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 3,1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 28-0044/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bamble og Porsgrunn
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR28.2344

Dato

Sist oppdatert: 07. juni 2023 kl. 12:36

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning. 
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.