logo
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF

Henrik Tangen

Telefon

35 96 48 75

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Innsats betyr mye mer enn mange ord, og jeg står virkelig på og gjør mitt aller beste for at hver eneste kunde skal bli fornøyd. 

Målrettet markedsføring, kombinert med ærlige og gode råd, aktiv oppfølging av potensielle interessenter og høy servicegrad er helt avgjørende for å oppnå mitt mål om høyest mulig pris og fornøyde kunder. Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 1996, likevel har jeg hver dag fokus på å forbedre meg slik at jeg er i takt med tidens utvikling og kan gi unik service.

Jeg er født og oppvokst i Brevik nede ved brygga på Øya. Skjærgården, sjøen og havet har vært mitt turområde fra jeg var liten. Det er ingen tilfeldighet at jeg ble hyttemegler, min spesialitet er "skjærgårdsmegling". Salg av boliger i Bamble, Brevik og omegn er også en viktig del av hverdagen. Dette gir meg variasjon, erfaring og mulighet til å treffe hyggelige kunder, som det er svært mange av!

Jeg er aktiv bruker av områdets turmuligheter og fritidstilbud. Når anledningen byr seg finner du meg i seilbåten sommerstid, gjerne på regattabanen eller på tur med familie og venner. Vinterstid tar jeg gjerne turen til fjells for å gå eller stå på ski.
Dette sier kundene om meg
Helheten i meglertjenesten alt fra godt og gjennomarbeidet salgsmateriale, samt selve håndteringen av salget både ovenfor selger, interessenter og kjøper. Dette var gjennomført og bra slik det ideelt sett bør være. Mitt inntrykk er at Krogsveen v/Henrik Tangen er et meglerkontor med respekt for seg selv og sine kunder. Der andre muligens har en tendens til å slurve virker Krogsveen til å ha kapasiteten til å gjøre ting skikkelig. Bente E. Larsen (solgt hytte i 2015)
Alt var bra! God til å informere oss under hele prosessen enten via telefon eller mail til alle døgnets tider. Vi følte oss trygge og godt ivaretatt samt at det er bra å observere at han fremdeles er like ivrig på å selge etter så mange år i bransjen.- Eleanor Schwanborg Ellefsen (solgte hytte i 2016).
Megler kom presis til vårt møte. Han var interessert, kjente stedet, var optimistisk i forhold til å selge stedet vårt. Den grønne informasjonsmappen han hadde med var informativ, han viste at han hadde gjort forarbeid til møtet, selger fremsto som en meget kyndig selger, han var opptatt av at jeg skulle bli fornøyd. Krogsveen generelt fremstår mye mer profesjonelt - og av høyere kvalitet - en de andre tilbydere. Det veier opp for at prisen er høyere. -Elin Ellngsen (solgt hytte i 2018).
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF

Henrik Tangen

Telefon 35964875
Mobil 91568789
Send epost

Lurer du på noe?

Henrik Tangen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bamble

Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF

Henrik Tangen

Eiendomsmegler

Kjersti F. Rønningsland

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies