Komplett salgsoppgave

Willy Moes veg 136A

4 990 000 kr
163 m²
4 soverom
Krogsveen v/ Emilio de Paoli Dunne | Willy Moes veg 136A
Krogsveen v/ Emilio de Paoli Dunne | Willy Moes veg 136A
Kart
Del
Emilio de Paoli Dunne
Presenteres av
Emilio de Paoli Dunne
Holter
Attraktiv enebolig over 3. etasjer med godkjent utleiedel i underetasjen | Barnevennlig og rolig område | Solrik tomt |

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 990 000 kr
 • Omkostninger
  125 920 kr
 • Totalpris
  5 115 920 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2000
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  163 m²
 • Bruksareal
  197 m²
 • Tomteareal
  690 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig med utleiedel
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Det vil ikke ble avholdt visninger uten visningspåmelding - påmelding på skje innen 24 timer før visning. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i et etablert og rolig boligområde på Eltonåsen i Holter. Populært og barnevennlig boområde med kort vei til barnehager og barneskole. Her bor du stille og rolig med kort vei til mye!
Attraktiv og innholdsrik enebolig over 3. etasjer med gjennomgående normalt god standard. Videre er det en godkjent 2-roms utleiedel i underetasjen som gir gode leieinntekter.
Fornuftig planløsning med mange gode løsninger og nok av plass å boltre seg på. Innholdsrik bolig med tre soverom, stue, loftstue, bad og bod som er påbegynt som bad i 2. etasje. Underetasjen inneholder entre, kjøkken/stue, baderom og soverom. Videre er det godt med innvendig lagringsplass. Fra stuen er det direkte utgang til solrik terrasse på ca. 25 kvm. med videre utgang til hagen med god plass til lek og moro.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Willy Moes veg 136A, 2034 HOLTER
Kommunenummer 3036, gårdsnummer 82, bruksnummer 251, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 197 kvm
Totalt primærrom: 163 kvm
Bruksareal:
Enebolig 197 kvm
Primærrom:
U. etasje 48 kvm: Trapperom/gang og leilighet med entré, stue/kjøkken, bad og soverom
1. etasje 66 kvm: Entré/trapperom, bad, kjøkken og spisestue/stue
2. etasje 49 kvm: Trapperom/loftstue og 3 soverom
Sekundærrom:
U. etasje 19 kvm: 3 innvendige boder
1. etasje 2 kvm: Innvendig bod
2. etasje 13 kvm: Bod/garderobe og bod/påbegynt bad
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2022 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre og mur.
Boligen ble oppført i 2000 (GAB-register). Gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form med ark utvendig tekket med betongtakstein.
Følgende har fått tilstandsgrad 3 (TG3):
- Bad i hoveddel. TG 3 er valgt på grunn av våtrommets motfall på gulv på 3 mm, fra kant mot dusjkabinett og mot dør. Motfall på våtromsgulv anses som funksjonssvikt. Kostnader for utbedrende tiltak må påregnes innen rimelig tid.
Følgende har fått tilstandsgrad 2 (TG2):
- Bad i leilighet. TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av slukets manglende adkomst og generelt høy slitasjegrad for både gulv, vegger og for tekniske installasjoner.
- Vannrør, overflater gulv og innredning på kjøkken i hoveddel. Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner. Gulvets overflate bærer preg av slitasje og må fornyes. Innredning bærer stedvis preg av slitasje.
- Ventilasjon, vannrør og overflater gulv på kjøkken i leilighet. Kullfilter og ikke avtrekk tilkoblet avtrekkskanal med mekanisk ventilasjon som er ført ut/over tak. Kullfilteret fjerner kun "røyken", men frakter ikke kondensen/vanndampen ut av rommet/boligen. Vannrørene av typen rør i rør system er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system forårsake følgeskader. Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner. Gulvets overflate bærer preg av slitasje og må fornyes.
- Overflater gulv i øvrige rom. Gulvflater bærer stedvis preg av slitasje. Det ble også registrert "bom" i fliser i entre. Dette innebærer at fliser har manglende vedheft til underlaget.
- Ventilasjon i underetasje. Klaffventiler stedvis i vegg. Usikker tilluftløsning. Anbefaler mer kontrollerbar ventilering.
- Konstruksjoner i underetasje. Vegger i U.etasje er stedvis utlektede fra grunnmuren. Ut fra utførelse vurderes denne løsningen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Til informasjon er det foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i innvendig bod i leilighet (ved baderom), og det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.
- Skjevhetsmåling etasjeskiller i 1. etasje og loftetasje. Det er målt skjevheter i spisestue og i stue utover 10 millimeter innenfor 2 meter. Loftetasje: Det er målt skjevheter i lengderetning utover 10 millimeter innenfor 2 meter.
- Varmtvannsbereder pga. alder.
- Dører. TG 2 gjelder terrassedør og verandadør. Dører har skader/fuktsvelling på nedre del av utvendige overflater.
- Beslag, renner, nedløp og snøfangere. Isspreng (dårlig/ødelagt søm) ble observert på enkelte taknedløp. Nedløp bør fornyes.
- Vann fra yttertak og bortledning. Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Konsekvens kan være økt fuktbelastning av grunnmuren. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres.
Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
- Det er noen sprekker i et par fliser på gulvet i bad på utleieleiligheten i kjelleren.
- Installert elbil lader. Firmanavn: MR Elektro AS.
- Der er installert fiber inn til huset og gjort klar til oppkobling av fiber til utleiedel.

Standard

Attraktiv og innholdsrik enebolig over 3. etasjer med gjennomgående normalt god standard. Videre er det en godkjent 2-roms utleiedel i underetasjen som gir gode leieinntekter.
Fornuftig planløsning med mange gode løsninger og nok av plass å boltre seg på. Innholdsrik bolig med tre soverom, stue, loftstue, bad og bod som er påbegynt som bad i 2. etasje. Underetasjen inneholder entre, kjøkken/stue, baderom og soverom. Videre er det godt med innvendig lagringsplass. Fra stuen er det direkte utgang til solrik terrasse på ca. 25 kvm. med videre utgang til hagen med god plass til lek og moro for de minste.
Kjøkken:
Kjøkken med god plassering i boligen og direkte tilknytning til spisestuen/stuen. Kjøkkeninnredning med profilerte malte fronter, overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum med ett-greps armatur og keramisk koketopp. Fliser over benkeplate og 2 doble stikkontakter i lysarmaturer. Innebygget stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap er plassert i nisje. Frittstående side by side kjøleskap med fryseskap samt dispenser er plassert i hjørne.
Bad:
Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Høyskap og innredning med servant med ett-greps armatur. Overskap, speil, belysning og stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjkabinett med badekarbunn og integrert ett-greps armatur med takdusj, dysedusj samt hånddusj. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil i himling.

Løsøre og tilbehør

Følgende medfølger ikke boligen ved salg: Grå kjøleskap, vaskemaskin, tørketrommel, fryser i kjeller, alle tv, pc’er og mikrobølge ovn.
Følgende kan medfølge: Hvit kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn, komfyr, skotørre.
Vi viser for øvrig til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peisovn i spisestue/stue i hoveddel.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 09.11.2000.
Tillatelsen er gitt på vilkår av at gjenstående arbeider må utføres før ferdigattest kan utstedes:
- Understøttelse av balkong og inngangsparti mangler.
- Utvendig planering med fall fra grunnmur gjenstår.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 3434, tinglyst 28.03.2001, type heftelse: Erklæring/avtale. Tidligere tinglyst skjøte i annen eiendom gnr. 82, bnr. 193.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og rolig boligområde på Eltonåsen i Holter. Populært og barnevennlig boområde med kort vei til barnehager og barneskole. Her bor du stille og rolig med kort vei til mye!
Videre er kort vei til barneskole, barnehager, Coop Extra, Kiwi, gårdsbutikk, frisør og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon inn til hovedstaden, Gardermoen og Lillestrøm. Fra Eltonåsen går det skolebuss inn til Nannestad med ungdomsskole og videregående. Ca. 12 min. kjøretur til Kløfta stasjon med tog til hovedstaden.
Kort kjøretur til Gjerdrum med Rema, Bunnpris, spisesteder, apotek, vinmonopol og mer.
Har man behov for et enda bredere utvalg, er det kun ca. 10-12 min. til Jessheim som har et meget godt utvalg av servicetilbud. Jessheim-senteret alene rommer 145 butikker og har et variert utvalg med gode handlemuligheter. Ved siden av senteret finner du kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. I tillegg er det kulturskole med dans, musikk og teater for barna.
Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; og byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser og skianlegg. Åsen ligger langs hele vestsiden av Nannestad kommune; her er det et rolig skoglandskap med bølgende åser og mange innsjøer med gode fiskevann.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 690 kvm. Arealet er beregnet og avvik kan forekomme. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass, inngjerdet hageområde og diverse beplantninger.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Det er montert elbil-lader på husveggen. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for avløp og privat vannverk for vannforsyning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for "Eltonåsen 1" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 27.12.1982.
Et delareal på 3 kvm er regulert til "annen veigrunn".
Eiendommen er i kommuneplanen vedtatt 14.05.2019 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 17 099,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.362 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5 565,-.
Selger har privat brøyting med en kostand på ca. kr. 5 000,- pr. år. Selger henter inn ny pris for brøyting i 2022/2023 som er forespeilet skal være rimeligere.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Avgiften er på kr. 999,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5 600,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 106 309,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 982 712,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.124.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anders Klinge Hermansen og Helen Teshome Tekleyes

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 35.766,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning (2 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0161/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.22161

Dato

Sist oppdatert: 21. mars 2023 kl. 11:11

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det vil ikke ble avholdt visninger uten visningspåmelding - påmelding på skje innen 24 timer før visning. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.