logo
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Telefon

63 94 07 06

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Hvert boligsalg er unikt – min tilnærming er å yte mer enn de andre og levere de beste resultatene. Gjennom hele prosessen skal selger føle seg sett, forstått og produktet som blir levert skal være av høy kvalitet. Jeg er engasjert, tilgjengelig og brenner for yrket. 
Å velge megler handler om å finne den som gir størst avkastning innenfor trygge rammer;  gode resultater avhenger av et godt samarbeid!

Født i Tanzania, oppvokst i Ullensaker og Nannestad.  Ingen oversikt over boligmarkedet i Tanzania, men gode lokalkunnskaper på Øvre Romerike og har bred oversikt over eiendomsmarkedet. 

På fritiden er jeg glad i å være sosial med familie og venner. Jakt og fiske. Verdsetter god mat og drikke. 
Dette sier kundene om meg
Emilio er svært engasjert, serviceminded og alltid tilgjengelig både for selger og potensielle kjøpere. Han virker genuint opptatt av å gjøre kunden fornøyd, og gir fortløpende mulighet for innspill slik at det som leveres står til forventningene. Samtidig som man har stor påvirkningsmulighet tar Emilio stort ansvar, og man kan trygt lene seg tilbake. Han har et behagelig vesen, og fremstår profesjonell og trygg i hele prosessen. Vi er også svært fornøyde med tiden det tok fra vi engasjerte han til boligen var solgt. Det hele gikk raskt, knirkefritt og etter skjema.
Vi ble anbefalt å bruke Krogsveen av et vennepar og vi vil anbefale Krogsveen videre! Emilio presenterte raskt en plan og strategi for salget, han organiserte alt utrolig effektivt og bidro med god veiledning gjennom hele salgsprosessen. Dette er en faglig sterk megler med en profesjonell fremtreden samtidig som han er utrolig hyggelig å samarbeide med. Emilio var tilgjengelig for oss hele veien og med dette fulgte en uvurderlig trygghet rundt selve salget. Vi anbefaler Krogsveen og Emilio videre da han viser genuin interesse for oppdraget, faglig innsikt, utmerket kundebehandling og imøtekommenhet. Dette er en megler som innfrir alle forventninger til selger!
Hele prosessen har gått smertefritt fra start til slutt. Emilio har virkelig alltid vært smilende tilgjengelig, frister har blitt overholdt, en fantastisk markedsføring og han har hele veien vært respektfull, profesjonell, informativ, forståelsesfull og rett og slett gitt meg som selger en ro midt oppi en prosessen som kan være ganske overveldende. En fantastisk visning ble gjennomført etterfulgt av en heidundranes budrunde dagen etterpå. Emilio holdt oss hele veien løpende orientert og jublet med oss etterhvert som budene gikk oppover. Jeg gir han mine varmeste anbefalinger
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Telefon 63940706
Mobil 97589481
Send epost

Lurer du på noe?

Emilio de Paoli Dunne svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Jessheim

Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Eiendomsmegler

Trude Stensby

Eiendomsmegler

André Ellefsen

Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Eiendomsmegler

Sofia Boutani

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Hermansen

Medhjelper/Salgskoordinator

Vigdis Bredesen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies