Komplett salgsoppgave

Landstads gate 28

3 770 000 kr
100 m²
2 soverom
Gamle Handelsgym er et populært og trivelig bomiljø.
Gamle Handelsgym er et populært og trivelig bomiljø.
Kart
Del
Jonas Madsen
Presenteres av
Jonas Madsen
Sentrum
Lettvint, innflytningsklar og ekstra romslig hjørneleilighet. Trappefri egen adkomst. Garasje med heistilgang - 2 stuer

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 770 000 kr
 • Omkostninger
  95 420 kr
 • Totalpris
  3 865 420 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1998
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  100 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 132 kr
 • Energimerke
  Oransje E

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Landstads gate 28 og gamle Handelsgym!
Her bor du godt i et større etablert og veldrevet sameie, da leilighetens interne beliggenhet gir en svært god privat følelse på hjørnet- med egen adkomst fra utvendig svalgang.
Dette er en endeleilighet som gjør at du får vinduer på 3 sider og mye naturlig dagslys. Ellers er det en god planløsning med fleksible innredningsmuligheter.
I sameiet går ting av seg selv, og med sentrum rett utenfor døren får du en lettvint hverdag og bolig, de fleste vil trives svært godt med!
Det medfølger en garasjeplass i felles garasjekjeller som har trapp og heistilgang. Her er det også klargjort for elbil-lading.
HUSK PÅMELDING og velkommen til en hyggelig visning.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Landstads gate 28, 3210 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 171, bruksnummer 36, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 171, bruksnummer 36, seksjonsnummer 48, ideell andel 1/106

Innhold

Totalt bruksareal: 118 kvm
Totalt primærrom: 100 kvm
Primærrom:
1. etasje 100 kvm: Entre, bad, wc, 2 soverom kjøkken og stue
Sekundærrom:
1. etasje 18 kvm: Bod og innglasset balkong
I tillegg disponerer boligen en sportsbod i felles garasjekjeller samt garasjeplass.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.01.2023 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Dette er en boligblokk er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av betongkonstruksjon utvendig forblendet med teglstein og pusset mur. Yttertak med tilnærmet flatt fall og saltakskonstuksjon tekket med takpapp/folie (taket er ikke besiktiget). Ytterdør med kikkehull og profilerte flater fra byggeår. Vinduer og balkongdør med karmer/rammer av tre med to-lags glass fra byggeår.
Oppvarming med elektrisitet og vedovn
Leilighetens tilstandsgrader:
TG1: 59%
TG2: 37%
TG3: 3%
TGIU: 1%
Det gjøres spesielt oppmerksom på leilighetens TG2 og 3:
TG3:
Manglende ubrennbar materiale på gulv under feieluke.
TG2:
Helhetsvurdering av bad.
Gulv, innredning og ventilasjon på kjøkken.
Noen gulvoverflater og innerdører.
Skjevhetsmåling.
Anbefaling om rengjøring av ventilasjonsventiler/kanaler.
Ikke målt radon.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet tilstandsgradene. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 

Standard

Leilighet i første etasje som holder en normal god standard utfra byggeår.
STUE:
Stor og romslig stue/spisestue med parkett på gulv og fin vedovn. Utgang til vestvendt innglasset balkong på ca. 15 kvm med delvis frostet glass.
KJØKKEN:
Praktisk kjøkken som har godt med skap og benkplass. Innredning er fra byggeår og har profilerte fronter med heltre benkeplate.
BAD:
Flislagt bad med varme i gulv som er innredet med wc, vegghengt innredning med servant og dusjkabinett. Badet ble oppgradert med nytt dusjkabinett og innredning ca. 2013/2014. Separat wc-rom innredet med wc og servant.
SOVEROM:
Leiligheten har to soverom hvor det ene er tilknyttet en bod / walk in rom.
TOTALINNTRYKK:
Dette er en lys og romslig leilighet i gamle Handelsgym som holder en normal god standard. Passer perfekt for dem som ønsker en enkel hverdag med alle sentrumsfunksjoner rett på utsiden av døren.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Peis i stue og varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.06.2012 som gjelder for Landstadsgate 26, 28 og 30. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.12.2017 som gjelder innglassing av balkong.
Leiligheten fremstår som på godkjente opprinnelige byggetegninger.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
31.12.1997 - Dokumentnr: 8283 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
01.09.2014 - Dokumentnr: 730026 - Reseksjonering/endring formål/brøk/tilleggsdel
Endret seksjon:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 108/7921

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig av praktiske årsaker. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport. Eier har fylt ut egenerklæringsskjema, som fullmektig har signert.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt til så godt som i sentrum, men rett utenfor selve bykjernen. Her har du alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet. Du finner byens butikker, kontorer og servicetilbud i gangavstand fra utgangsdøren. Om sommeren er det yrende liv på brygga i Sandefjord. Byens kjøpesenter, Hvaltorvet, inneholder alt man kan ønske seg, kun noen hundre meter unna!
Fra leiligheten er det en kort spasertur til byens grønne lunger, som blant annet Preståsen. Byens beste utkikkspunkt er kjent for sin praktfulle utsikt utover Badeparken, Indre Havn og resten av sentrum. Nær Badeparken finner du rådhuset, biblioteket, kino og teater, samt Park hotels fitnessenter og SPA som er tilgjengelig for allmennheten. Er du glad i å spise ute, er det kort vei til byens restauranter. For de som pendler i jobben er jernbanestasjonen og bussterminalen omtrent nærmeste nabo.
Velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Leiligheten ligger i første etasje i gamle Handelsgym med egen inngang.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Byskolen barneskole og Ranvik ungdomsskole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt på 3 190 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten består i hovedsak av bygningsmassen, parkeringsplasser og grøntareal.
Fine internstier med sittebenker og felles samlingspunkt for sameiets beboere.

Parkering

Parkering i garasjeanlegg under bakkeplan. Garasjeplass nr. 47.
Det er opplegg for el-bil lading i sameiet. Kostnaden med montering av selve laderen må seksjonseier ta, og det er betinget at lederen skal kjøpes/monteres av PEC Sandefjord.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Område er regulert i reguleringsplan "Jernbanealleen 39, 171/36,37 datert 06.06.1997 og ha formål for Felles lekeareal, annet trafikkområde, allmennyttig formål, bolig/kontor, felles parkeringsplass, annet kombinert formål, bevaringsområde og gang/sykkelvei.
Område er regulert i kommuneplan datert 24.09.2019 med formål for sentrumsformål, byromstrategi 1, ras og skredfare, gul og rød sone iht. T1442, bevaring av kulturmiljø, krav vedr. infrastruktur og grønnstruktur.
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for område og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 132,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, Altibox TV-standard, vaktmester samt drift og vedlikehold .
Fellesutgiftene fordeler seg slik:
567,- Kommunale avgifter.
226,- Altibox.
3.339,- Fellesutgifter.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 814 728,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 933 020,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 15.274,- pr. 18.01.2023
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 18.01.2023

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk. 
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.865.420,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 9.250,- for boliger med seksjons nummer. 

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gertrude Kyoko Hvorup og Kjell Valdemar Hvorup

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie, med sameiebrøk 108/7921.
Sameiet består av 64 boligseksjoner.
Forretningsfører er Eiendomsoppgjør AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse, jfr. husordensreglene.
Sameiet har en egen gjesteleilighet som kan leies for kr. 100,- pr døgn + renholdsgebyr. Vaktmester kan kontaktes for dette.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 21.900,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0008/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.238

Dato

Sist oppdatert: 27. november 2023 kl. 12:51

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.