Komplett salgsoppgave

Grønlandsveien 54

1 550 000 kr
25 m²
Velkommen til Grønlandsveien 54!
Velkommen til Grønlandsveien 54!
Kart
Del
SLEPENDEN/VESTMARKA
Tilbaketrukket tømmerhytte i Vestmarka omringet av flott natur! Turterreng & skiløyper - Tomt på ca. 1 mål - Peis
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  1 550 000 kr
 • Omkostninger
  39 920 kr
 • Totalpris
  1 589 920 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1954
 • Primærrom
  25 m²
 • Bruksareal
  25 m²
 • Tomteareal
  1 000,2 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom innlandet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  800 kr
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Grønlandsveien 54! En sjarmerende og koselig hytte med anneks i Vestmarka som ligger en kort kjøretur fra Sandvika sentrum. Rikt tilbud av skiløyper og turterreng som passer godt for gå- og sykkelturer.
- Tømmerhytte
- Peis
- Terrasse
- Tomt på ca. 1 mål
- Naturskjønne omgivelser
- Kort kjøretur fra Sandvika

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grønlandsveien 54, 1341 SLEPENDEN
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 47, bruksnummer 466, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 47, bruksnummer 6, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 25 kvm
Totalt primærrom: 25 kvm
Bruksareal:
Hytte/Fritidseiendom 25 kvm
Primærrom:
Hytte/Fritidseiendom:
1. etasje 25 kvm: Stue med delvis åpen kjøkkenløsning.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten: Grunnmur i mur/betongkonstruksjoner. Bjelkelag i trekonstruksjoner samt underliggende krypkjeller. Yttervegger av maskinlaft. Saltak med takåser av rundstokk/tømmer belagt med taktro (rupanel) og takpapp (ikke besiktiget). Entredør i treverk. Vinduer med to-glassfelt. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Kjøkken har fått TG2 grunnet ikke mekanisk avtrekk.
Øvrige rom - Stue har fått TG2 fordi det er stedvis antydning til råte i overgang mellom undertak og takåser. Ukjent årsak. Videre undersøkelser anbefales.
Krypekjeller har fått TG2 på følgende:
Krypkjelleren har symptomer som tyder på forhøyet fuktighet. Ytterligere undersøkelser anbefales med hensyn til eventuelle skader.
Ildsteder inne i boligen har riss/sprekker i peiskappe. Dette gis TG2.
Skorsteiner inne i boligen - For liten avstand mellom pipeløp og brennbar materiale i henhold til brannkrav. Tiltak må påregner. Sjablongmessig prisanslag: kr 10.000-50.000,-. Dette gis TG3.
Fasader inkl. kledning har tegn på råteskade på ende av vindski mot nord-øst.
Yttertak - tak over hytta:
Taket er ikke inspisert grunnet is og snø. TG2 er satt for å belyse risiko grunnet usikker alder. Taket mangler forkantbort, bordtakbeslag, renner og nedløp. Det ble på befaringstidspunktet obsertvert sprekker på utvendig pipe. Videre undersøkelser anbefales.
Veranda har fått TG2 fordi rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Tiltak anbefales.
Grunnmur har fått TG2 grunnet spekker observert diverse steder. Bør utbedres. Videre undersøkelser anbefales.
Drenering har fått TG2 på følgende:
- Vann fra yttertak og bortledning: Manglende bortledning av takvann fra hytta øker fuktigheten i krypkjeller. Bør utbedres.
- Utvendig terreng, inkl. fuktsikring av grunnmur: Utvendig terrengfall er feil og heller inn mot grunnmur. Tiltak anbefales.
Frittstående byggverk har fått TG2 fordi det mangler renner beslag og taknedløp. Bør utbedres.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om øvrige rom/dører-vinduer/m.m. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Oppsummering fra selger egenerklæringsskjema:
- Hytta er gammel og jeg vet ikke om det har hatt lekkasjer tidligere.
- Tilsynsmannen sier at det er litt fukt i indre delen (underetasje/kjeller), i et hjørne. - Det er kjøpt inn vannrenner, til baksiden av hytten, som er planlagt å monteres våre 2023.
- Det er sprekker i øvre del av pipa som ikke er gjennomgående. Disse bør tettest/fikses sier tilsynsmann, om man ikke velger å lage ny pipe. - Det er bestilt ny topp til pipa, samt reparasjon av sprekker, som utføres våret 2023. Feieren/tilsynsmannen vil si ifra når tiden er inne for feiing av pipa. Dette har ikke vært aktuelt i denne området de 3 årene jeg har eid hytten.
- Innerst i kjelleren er det et hjørne med litt fukt.
- Det ser ut til at det har vært litt fukt i en takplanke på kjøkkenet.

Standard

Velkommen til Grønlandsveien 54! En sjarmerende og koselig hytte med anneks i Vestmarka som ligger en kort kjøretur fra Sandvika sentrum. Rikt tilbud av skiløyper og turterreng som passer godt for gå- og sykkelturer.
- Tømmerhytte
- Peis
- Terrasse
- Tomt på ca. 1 mål
- Naturskjønne omgivelser
- Kort kjøretur fra Sandvika
Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt eiendomsmeglerfullmektig Silvia Vahl på tlf. 48 07 57 51 eller på e-post: Silvia.vahl@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av din egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!
Kjøkken:
Pen IKEA kjøkkeninnredning fra ukjent årstall. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i blågrå matt utførsel. Benkeplate i treverk. Smeg frittstående gasskomfyr med 5 kokesoner som selger vil la stå igjen. Vedfyrt jernovn fra ukjent årstall.
Stue & veranda:
I det du åpner døren til hytta, kommer du inn i en hyggelig stuedel med spisemøblement, bord og skjenk. Gulvflater med heltregulv og maskinlaftede vegger. Himling med synlige takåser av rundstokk/tømmer og malt rupanel. Rommet kan innredes med seng for overnattingsmuligheter. Plassmurt vedfyrt peis som varmer godt på kalde kvelder og fint å ha hvis man spiller kort med familie og venner.
Utgang fra stue til syd-vendt veranda på ca. 10 m2. Her er det plass til diverse sittegrupper og utemøblement og et hyggelig sted å oppholde seg på mens man drikker kakao etter en skitur. På solfylte dager kan man grille på bålpanne på eiendommen og sitte på benken og nyte været.
Uthus/anneks:
Frittstående uthus med vedskjul og utedo.
Tilgang på vann: Vann hentes i nærliggende bekk på sommerstid. Snøsmelting eller medbinges vinterstid.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Selger opplyser om at møblene i hytta kan overtas ved kjøp.

Oppvarming

Oppvarming med vedfyrt jernovn i kjøkkendel og vedfyrt peis/grue i stuedel.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1954.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger heller ikke byggetegninger for hytta hos Bærum kommune. Megler har foretatt undersøkelser og funnet et dokument hos kommunen som ble sendt inn vedrørende delesøknad for gnr. 47, bnr. 6 som eiendommen ble utskilt fra. I dokumentet fremkommer det at bebyggelsen ble oppført før innsender sin eiertid, men at ut ifra informasjon gitt til vedkommende ble hytta oppført ca. i 1950. I matrikkelen står det ingen informasjon om byggeår og kommunen har sagt at de er usikker på hvilke dato som kan være riktig grunnet manglende dokumentasjon. Ihht matrikkelen er det registrert "fritidsbygg" og "Garasjeuth.anneks til fritidsb" på eiendommen. En kan derfor ikke dokumentere at hytta/byggene er lovlig oppført. Kjøper overtar ansvaret for manglende byggemelding, brukstillatelse og ferdigattest.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3024/47/466:
14.12.2010 - Dokumentnr: 987372 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:6
14.12.2010 - Dokumentnr: 987372 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:6
01.01.2020 - Dokumentnr: 19870 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:47 Bnr:466
24.01.1991 - Dokumentnr: 1993 - Jordskifte
Jordskiftesak nr. 37/1986 sluttet ved Nedre Buskerud
Jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere
24.01.1991 - Dokumentnr: 1993 - Jordskifte
Jordskiftesak nr. 37/1986 sluttet ved Nedre Buskerud
Jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere
20.10.2011 - Dokumentnr: 858382 - Jordskifte
Saksnr.: 0600-1997-0037 Nedre Buskerud Jordskifterett
Saksnr.: 2100-2007-0006 Eidsivating jordskifteoverrett
Vestmarka
Gjelder denne registerenheten med flere
20.10.2011 - Dokumentnr: 858382 - Jordskifte
Saksnr.: 0600-1997-0037 Nedre Buskerud Jordskifterett
Saksnr.: 2100-2007-0006 Eidsivating jordskifteoverrett
Vestmarka
Gjelder denne registerenheten med flere
20.02.1914 - Dokumentnr: 900037 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:81 Bnr:1
01.01.2020 - Dokumentnr: 757227 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:81 Bnr:6
26.11.1924 - Dokumentnr: 907954 - Erklæring/avtale
Festekontrakt på hyttetomt i 99 år
Rettighetshaver: Lars Johansen, Torer Johansen Tokerud,
Johan Lund og deres arvinger
Årlig avgift kr. 20.-
Gjelder denne registerenheten med flere
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: TORA FJELDHEIM
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: Vilde Fjeldheim Wold, Bjørn Fjeldheim, Elisabeth Fjeldheim Henriksen, Tonje Fjeldheim og Lars Terje Fjeldheim
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: Bjørn Fjeldheim
04.09.1952 - Dokumentnr: 5446 - Rettighet
Rettighetshaver: Lund Odd Johan
Løpenr: 1047145
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
AVGIFTSBESTEMMELSER
LEIE-TID: 55 ÅR
Gjelder denne registerenheten med flere
18.10.1960 - Dokumentnr: 5210 - Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
23.06.1961 - Dokumentnr: 2668 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1968 - Dokumentnr: 2391 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Vedr parsellene 21-28 inkl.
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1968 - Dokumentnr: 2392 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
Dokumentnr: 907743 - Opprettelse av matrikkelenheten
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
EIENDOMMEN ER OPRETTET FØR 1930
01.08.1856 - Dokumentnr: 900005 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:7
30.07.1920 - Dokumentnr: 900158 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:16
03.11.1944 - Dokumentnr: 3587 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:27
13.01.1953 - Dokumentnr: 305 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:32
13.01.1953 - Dokumentnr: 306 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:31
08.01.1955 - Dokumentnr: 229 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:36
17.06.1959 - Dokumentnr: 1899 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:40
05.07.1963 - Dokumentnr: 3191 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:44
14.02.1966 - Dokumentnr: 888 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:47
26.07.1966 - Dokumentnr: 4155 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:50
26.07.1966 - Dokumentnr: 4156 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:51
26.07.1966 - Dokumentnr: 4157 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:52
26.07.1966 - Dokumentnr: 4158 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:53
16.12.1967 - Dokumentnr: 907782 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:62
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:63
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:64
16.12.1967 - Dokumentnr: 907786 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:62
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:63
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:64
08.01.1968 - Dokumentnr: 115 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:73
08.01.1968 - Dokumentnr: 116 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:74
08.01.1968 - Dokumentnr: 117 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:75
08.01.1968 - Dokumentnr: 118 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:76
08.01.1968 - Dokumentnr: 119 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:77
08.01.1968 - Dokumentnr: 120 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:78
08.01.1968 - Dokumentnr: 121 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:79
08.01.1968 - Dokumentnr: 122 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:80
11.03.1968 - Dokumentnr: 1726 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:81
02.04.1968 - Dokumentnr: 2292 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:82
02.04.1968 - Dokumentnr: 2293 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:83
02.04.1968 - Dokumentnr: 2294 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:84
02.04.1968 - Dokumentnr: 2295 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:85
02.04.1968 - Dokumentnr: 2296 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:86
02.04.1968 - Dokumentnr: 2297 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:87
02.04.1968 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:88
02.04.1968 - Dokumentnr: 2299 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:89
02.04.1968 - Dokumentnr: 2300 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:90
02.04.1968 - Dokumentnr: 2301 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:91
02.04.1968 - Dokumentnr: 2302 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:92
02.09.1968 - Dokumentnr: 5959 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:93
02.09.1968 - Dokumentnr: 5960 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:95
16.01.1969 - Dokumentnr: 329 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:117
16.01.1969 - Dokumentnr: 330 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:118
16.01.1969 - Dokumentnr: 331 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:119
16.01.1969 - Dokumentnr: 332 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:120
16.01.1969 - Dokumentnr: 333 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:121
16.01.1969 - Dokumentnr: 334 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:122
16.01.1969 - Dokumentnr: 335 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:123
16.01.1969 - Dokumentnr: 336 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:124
16.01.1969 - Dokumentnr: 337 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:125
01.01.2020 - Dokumentnr: 273704 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:47 Bnr:6
11.01.2021 - Dokumentnr: 39519 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:478
Elektronisk innsendt
24.02.2022 - Dokumentnr: 219539 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
26.11.1924 - Dokumentnr: 907954 - Erklæring/avtale
Festekontrakt på hyttetomt i 99 år
Rettighetshaver: Lars Johansen, Torer Johansen Tokerud,
Johan Lund og deres arvinger
Årlig avgift kr. 20.-
Gjelder denne registerenheten med flere
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: TORA FJELDHEIM
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: Vilde Fjeldheim Wold, Bjørn Fjeldheim, Elisabeth Fjeldheim Henriksen, Tonje Fjeldheim og Lars Terje Fjeldheim
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: Bjørn Fjeldheim
04.09.1952 - Dokumentnr: 5446 - Rettighet
Rettighetshaver: Lund Odd Johan
Løpenr: 1047145
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
AVGIFTSBESTEMMELSER
LEIE-TID: 55 ÅR
Gjelder denne registerenheten med flere
18.10.1960 - Dokumentnr: 5210 - Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
23.06.1961 - Dokumentnr: 2668 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1968 - Dokumentnr: 2391 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Vedr parsellene 21-28 inkl.
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1968 - Dokumentnr: 2392 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
24.01.1991 - Dokumentnr: 1993 - Jordskifte
Jordskiftesak nr. 37/1986 sluttet ved Nedre Buskerud
Jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere
20.10.2011 - Dokumentnr: 858382 - Jordskifte
Saksnr.: 0600-1997-0037 Nedre Buskerud Jordskifterett
Saksnr.: 2100-2007-0006 Eidsivating jordskifteoverrett
Vestmarka
Gjelder denne registerenheten med flere
Dokumentnr: 907743 - Opprettelse av matrikkelenheten
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
EIENDOMMEN ER OPRETTET FØR 1930
01.08.1856 - Dokumentnr: 900005 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:7
30.07.1920 - Dokumentnr: 900158 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:16
03.11.1944 - Dokumentnr: 3587 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:27
13.01.1953 - Dokumentnr: 305 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:32
13.01.1953 - Dokumentnr: 306 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:31
08.01.1955 - Dokumentnr: 229 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:36
17.06.1959 - Dokumentnr: 1899 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:40
05.07.1963 - Dokumentnr: 3191 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:44
14.02.1966 - Dokumentnr: 888 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:47
26.07.1966 - Dokumentnr: 4155 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:50
26.07.1966 - Dokumentnr: 4156 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:51
26.07.1966 - Dokumentnr: 4157 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:52
26.07.1966 - Dokumentnr: 4158 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:53
16.12.1967 - Dokumentnr: 907782 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:62
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:63
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:64
16.12.1967 - Dokumentnr: 907786 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:62
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:63
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:64
08.01.1968 - Dokumentnr: 115 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:73
08.01.1968 - Dokumentnr: 116 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:74
08.01.1968 - Dokumentnr: 117 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:75
08.01.1968 - Dokumentnr: 118 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:76
08.01.1968 - Dokumentnr: 119 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:77
08.01.1968 - Dokumentnr: 120 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:78
08.01.1968 - Dokumentnr: 121 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:79
08.01.1968 - Dokumentnr: 122 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:80
11.03.1968 - Dokumentnr: 1726 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:81
02.04.1968 - Dokumentnr: 2292 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:82
02.04.1968 - Dokumentnr: 2293 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:83
02.04.1968 - Dokumentnr: 2294 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:84
02.04.1968 - Dokumentnr: 2295 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:85
02.04.1968 - Dokumentnr: 2296 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:86
02.04.1968 - Dokumentnr: 2297 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:87
02.04.1968 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:88
02.04.1968 - Dokumentnr: 2299 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:89
02.04.1968 - Dokumentnr: 2300 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:90
02.04.1968 - Dokumentnr: 2301 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:91
02.04.1968 - Dokumentnr: 2302 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:92
02.09.1968 - Dokumentnr: 5959 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:93
02.09.1968 - Dokumentnr: 5960 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:95
16.01.1969 - Dokumentnr: 329 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:117
16.01.1969 - Dokumentnr: 330 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:118
16.01.1969 - Dokumentnr: 331 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:119
16.01.1969 - Dokumentnr: 332 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:120
16.01.1969 - Dokumentnr: 333 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:121
16.01.1969 - Dokumentnr: 334 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:122
16.01.1969 - Dokumentnr: 335 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:123
16.01.1969 - Dokumentnr: 336 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:124
16.01.1969 - Dokumentnr: 337 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:125
14.12.2010 - Dokumentnr: 987372 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:466
01.01.2020 - Dokumentnr: 273704 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:47 Bnr:6
11.01.2021 - Dokumentnr: 39519 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:478
Elektronisk innsendt
3024/47/6:
14.12.2010 - Dokumentnr: 987372 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:6
14.12.2010 - Dokumentnr: 987372 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:6
01.01.2020 - Dokumentnr: 19870 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:47 Bnr:466
24.01.1991 - Dokumentnr: 1993 - Jordskifte
Jordskiftesak nr. 37/1986 sluttet ved Nedre Buskerud
Jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere
24.01.1991 - Dokumentnr: 1993 - Jordskifte
Jordskiftesak nr. 37/1986 sluttet ved Nedre Buskerud
Jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere
20.10.2011 - Dokumentnr: 858382 - Jordskifte
Saksnr.: 0600-1997-0037 Nedre Buskerud Jordskifterett
Saksnr.: 2100-2007-0006 Eidsivating jordskifteoverrett
Vestmarka
Gjelder denne registerenheten med flere
20.10.2011 - Dokumentnr: 858382 - Jordskifte
Saksnr.: 0600-1997-0037 Nedre Buskerud Jordskifterett
Saksnr.: 2100-2007-0006 Eidsivating jordskifteoverrett
Vestmarka
Gjelder denne registerenheten med flere
20.02.1914 - Dokumentnr: 900037 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:81 Bnr:1
01.01.2020 - Dokumentnr: 757227 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:81 Bnr:6
26.11.1924 - Dokumentnr: 907954 - Erklæring/avtale
Festekontrakt på hyttetomt i 99 år
Rettighetshaver: Lars Johansen, Torer Johansen Tokerud,
Johan Lund og deres arvinger
Årlig avgift kr. 20.-
Gjelder denne registerenheten med flere
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: TORA FJELDHEIM
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: Vilde Fjeldheim Wold, Bjørn Fjeldheim, Elisabeth Fjeldheim Henriksen, Tonje Fjeldheim og Lars Terje Fjeldheim
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: Bjørn Fjeldheim
04.09.1952 - Dokumentnr: 5446 - Rettighet
Rettighetshaver: Lund Odd Johan
Løpenr: 1047145
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
AVGIFTSBESTEMMELSER
LEIE-TID: 55 ÅR
Gjelder denne registerenheten med flere
18.10.1960 - Dokumentnr: 5210 - Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
23.06.1961 - Dokumentnr: 2668 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1968 - Dokumentnr: 2391 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Vedr parsellene 21-28 inkl.
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1968 - Dokumentnr: 2392 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
Dokumentnr: 907743 - Opprettelse av matrikkelenheten
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
EIENDOMMEN ER OPRETTET FØR 1930
01.08.1856 - Dokumentnr: 900005 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:7
30.07.1920 - Dokumentnr: 900158 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:16
03.11.1944 - Dokumentnr: 3587 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:27
13.01.1953 - Dokumentnr: 305 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:32
13.01.1953 - Dokumentnr: 306 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:31
08.01.1955 - Dokumentnr: 229 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:36
17.06.1959 - Dokumentnr: 1899 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:40
05.07.1963 - Dokumentnr: 3191 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:44
14.02.1966 - Dokumentnr: 888 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:47
26.07.1966 - Dokumentnr: 4155 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:50
26.07.1966 - Dokumentnr: 4156 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:51
26.07.1966 - Dokumentnr: 4157 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:52
26.07.1966 - Dokumentnr: 4158 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:53
16.12.1967 - Dokumentnr: 907782 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:62
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:63
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:64
16.12.1967 - Dokumentnr: 907786 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:62
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:63
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:64
08.01.1968 - Dokumentnr: 115 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:73
08.01.1968 - Dokumentnr: 116 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:74
08.01.1968 - Dokumentnr: 117 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:75
08.01.1968 - Dokumentnr: 118 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:76
08.01.1968 - Dokumentnr: 119 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:77
08.01.1968 - Dokumentnr: 120 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:78
08.01.1968 - Dokumentnr: 121 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:79
08.01.1968 - Dokumentnr: 122 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:80
11.03.1968 - Dokumentnr: 1726 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:81
02.04.1968 - Dokumentnr: 2292 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:82
02.04.1968 - Dokumentnr: 2293 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:83
02.04.1968 - Dokumentnr: 2294 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:84
02.04.1968 - Dokumentnr: 2295 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:85
02.04.1968 - Dokumentnr: 2296 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:86
02.04.1968 - Dokumentnr: 2297 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:87
02.04.1968 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:88
02.04.1968 - Dokumentnr: 2299 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:89
02.04.1968 - Dokumentnr: 2300 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:90
02.04.1968 - Dokumentnr: 2301 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:91
02.04.1968 - Dokumentnr: 2302 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:92
02.09.1968 - Dokumentnr: 5959 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:93
02.09.1968 - Dokumentnr: 5960 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:95
16.01.1969 - Dokumentnr: 329 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:117
16.01.1969 - Dokumentnr: 330 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:118
16.01.1969 - Dokumentnr: 331 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:119
16.01.1969 - Dokumentnr: 332 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:120
16.01.1969 - Dokumentnr: 333 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:121
16.01.1969 - Dokumentnr: 334 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:122
16.01.1969 - Dokumentnr: 335 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:123
16.01.1969 - Dokumentnr: 336 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:124
16.01.1969 - Dokumentnr: 337 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:125
01.01.2020 - Dokumentnr: 273704 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:47 Bnr:6
11.01.2021 - Dokumentnr: 39519 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:478
Elektronisk innsendt
24.02.2022 - Dokumentnr: 219539 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
26.11.1924 - Dokumentnr: 907954 - Erklæring/avtale
Festekontrakt på hyttetomt i 99 år
Rettighetshaver: Lars Johansen, Torer Johansen Tokerud,
Johan Lund og deres arvinger
Årlig avgift kr. 20.-
Gjelder denne registerenheten med flere
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: TORA FJELDHEIM
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: Vilde Fjeldheim Wold, Bjørn Fjeldheim, Elisabeth Fjeldheim Henriksen, Tonje Fjeldheim og Lars Terje Fjeldheim
----------
Diverse påtegning
Transport av festekontrakt
Rettighetshaver: Bjørn Fjeldheim
04.09.1952 - Dokumentnr: 5446 - Rettighet
Rettighetshaver: Lund Odd Johan
Løpenr: 1047145
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
AVGIFTSBESTEMMELSER
LEIE-TID: 55 ÅR
Gjelder denne registerenheten med flere
18.10.1960 - Dokumentnr: 5210 - Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
23.06.1961 - Dokumentnr: 2668 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1968 - Dokumentnr: 2391 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Vedr parsellene 21-28 inkl.
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1968 - Dokumentnr: 2392 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
24.01.1991 - Dokumentnr: 1993 - Jordskifte
Jordskiftesak nr. 37/1986 sluttet ved Nedre Buskerud
Jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere
20.10.2011 - Dokumentnr: 858382 - Jordskifte
Saksnr.: 0600-1997-0037 Nedre Buskerud Jordskifterett
Saksnr.: 2100-2007-0006 Eidsivating jordskifteoverrett
Vestmarka
Gjelder denne registerenheten med flere
Dokumentnr: 907743 - Opprettelse av matrikkelenheten
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
EIENDOMMEN ER OPRETTET FØR 1930
01.08.1856 - Dokumentnr: 900005 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:7
30.07.1920 - Dokumentnr: 900158 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:16
03.11.1944 - Dokumentnr: 3587 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:27
13.01.1953 - Dokumentnr: 305 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:32
13.01.1953 - Dokumentnr: 306 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:31
08.01.1955 - Dokumentnr: 229 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:36
17.06.1959 - Dokumentnr: 1899 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:40
05.07.1963 - Dokumentnr: 3191 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:44
14.02.1966 - Dokumentnr: 888 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:47
26.07.1966 - Dokumentnr: 4155 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:50
26.07.1966 - Dokumentnr: 4156 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:51
26.07.1966 - Dokumentnr: 4157 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:52
26.07.1966 - Dokumentnr: 4158 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:53
16.12.1967 - Dokumentnr: 907782 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:62
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:63
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:64
16.12.1967 - Dokumentnr: 907786 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:62
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:63
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:64
08.01.1968 - Dokumentnr: 115 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:73
08.01.1968 - Dokumentnr: 116 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:74
08.01.1968 - Dokumentnr: 117 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:75
08.01.1968 - Dokumentnr: 118 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:76
08.01.1968 - Dokumentnr: 119 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:77
08.01.1968 - Dokumentnr: 120 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:78
08.01.1968 - Dokumentnr: 121 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:79
08.01.1968 - Dokumentnr: 122 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:80
11.03.1968 - Dokumentnr: 1726 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:81
02.04.1968 - Dokumentnr: 2292 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:82
02.04.1968 - Dokumentnr: 2293 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:83
02.04.1968 - Dokumentnr: 2294 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:84
02.04.1968 - Dokumentnr: 2295 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:85
02.04.1968 - Dokumentnr: 2296 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:86
02.04.1968 - Dokumentnr: 2297 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:87
02.04.1968 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:88
02.04.1968 - Dokumentnr: 2299 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:89
02.04.1968 - Dokumentnr: 2300 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:90
02.04.1968 - Dokumentnr: 2301 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:91
02.04.1968 - Dokumentnr: 2302 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:92
02.09.1968 - Dokumentnr: 5959 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:93
02.09.1968 - Dokumentnr: 5960 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:95
16.01.1969 - Dokumentnr: 329 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:117
16.01.1969 - Dokumentnr: 330 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:118
16.01.1969 - Dokumentnr: 331 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:119
16.01.1969 - Dokumentnr: 332 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:120
16.01.1969 - Dokumentnr: 333 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:121
16.01.1969 - Dokumentnr: 334 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:122
16.01.1969 - Dokumentnr: 335 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:123
16.01.1969 - Dokumentnr: 336 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:47 Bnr:124
16.01.1969 - Dokumentnr: 337 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:125
14.12.2010 - Dokumentnr: 987372 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:466
01.01.2020 - Dokumentnr: 273704 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:47 Bnr:6
11.01.2021 - Dokumentnr: 39519 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:47 Bnr:478
Elektronisk innsendt

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

Det er ikke innlagt vann eller strøm på hytta/eiendommen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hytte med naturskjønn beliggenhet og fredelige omgivelser i Vestmarka. Eiendommen ligger i høyden og oppleves som solrikt. Hytta er mer avsidesliggende og skjermet fra selve Grønlandsveien. For naturelskeren og den som ønsker stillhet og ro, er dette den ideelle eiendommen. Dyrelivet er rikt og tett innpå. Vestmarka er kjent for sin flotte turterreng med stier og preparerte skiløyper på vinterstid. Dette er et friluftsområde som blir brukt året rundt av turentusiaster, i tillegg til at barnehager og skoler benytter ofte området til sine skoleturer. Veiene og stiene egner seg til gåtur, sykkeltur og skitur. Ved Franskleiva er det også en skiskytterstadion som er åpent året rundt.
Grønlandsveien 54 ligger en ca. 15 min kjøretur fra Sandvika og fra Oslo er det ca. en 30 min med bil. Her er det lettvint å komme seg til dersom man har lyst til å ta en dagstur. Nærmeste bussholdeplass er Kattås, der det er bussavganger hver halvtime og tar deg med helt til Sandvika Sentrum som er et kollektiv knutepunkt med diverse buss- og toglinjer.
Er det behov for provianter ligger nærmeste dagligvarebutikk er søndagsåpne Joker på Billingstad eller Kiwi på Slependen. Sandvika og Billingstad byr på flere butikker og tjenester som en måtte trenge.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger og megler vil vente på interessenter på parkeringsplassen før vi går sammen opp til hytta. Parkering på Vestmarkssetra utfartsparkering (nærmest skiskytterstadionen). Fra parkeringsplassen er det ca 1,6 km gåtur til hytta, der man følger skiløypen frem til det er skiltet til "Grønland".

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 000,2 kvm. Skrånende naturtomt med hytte og uthus.

Parkering

Skogbruksjefen i Bærum kommune opplyser om at Vestmarkasetra utfartsparkering er for friluftslivet. Hytter anses også å være en del av friluftslivet, så det er greit å parkere der - innenfor de tidsbegrensningene som gjelder på utfartsparkeringen. I barmarksesongen er det mulig å kjøre nærmere eiendommen.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og via privat vei som tilhører gnr. 81 bnr. 6 og gnr. 47 bnr. 6. Det foreligger ikke tinglyst adkomst rett over de private eiendommene og kjøper overtar risiko for dette.
Det foreligger ikke vann og avløpsledninger på tomten. Vann kan hentes i nærliggende bekk på sommerstid. På vintertid kan kan en medbringe vann eller benytte seg av snøsmelting.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan areadel 2017-2035 med ikrafttredelse datert 04.04.2018 er avsatt til: LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, nåværende. Delareal 1.000m2.
§ 33.4 I LNF-områder skal alle tiltak lokaliseres og utformes slik at gårdsbebyggelse og landskapets karakter opprettholdes. Karakteristiske trekk i kulturlandskapet, som topografi, trerekker, veifar, bruer, landskapsrom, vegetasjon og steingjerder og lignende skal ivaretas. Kulturminner og kulturmiljøer skal søkes ivaretatt.
Kommuneplaner under arbeid:
Id: 202101
Navn: KOMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Eiendommen ligger innenfor markagrensen og er underlagt markaloven. Link til markaloven: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2009-06-05-35?q=markaloven
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 294,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for feiing og tilsyn.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger. Ifølge Bærum kommune er det Asker og Bærum Brann og Redning som avholder feiing og tilsyn og vurderer behovet for hvor ofte tjenesten skal utføres. Gebyret inngår i de kommunale avgiftene og dekker feiing og tilsyn minimum hvert fjerde år. Avgiften for inneværende år vil være på ca. kr 294,-.
Mer info om dette: https://abbr.no/feiing-og-tilsyn/feiing-og-tilsyn-av-fritidsboliger/
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 1.859,-.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 390.000,- ifølge skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og hytta sin andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.589.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 9.900,- for hytter med med eget gnr/bnr.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gry Helene Føyn Robsahm

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

I følge skogbruksjefen i Bærum kommune er det et veilag med styre(Grønlandsveien SA) som administrer Grønlandsveien. Eiendommen betaler en pliktig, årlig veiavgift som pr i dag(22.02.22) på ca. kr 800/år, og gir rett til å kjøre inn Grønlandsveien i barmarksesongen. Det er ikke anledning til å bruke motorisert kjøretøy fra Grønlandsveien til hytta.
Eiendommen er ajour med sine innbetalinger pr. 31.12.2020, men pga. forsinkelser er det ikke fakturert veiavgift for 2021 enda. Det kommer derfor veiavgift for både 2021 og 2022.
Kjøper overtar ansvaret og risikoen for dette.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mange
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvarkan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring ombudgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0025/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.2225

Dato

Sist oppdatert: 30. januar 2023 kl. 15:28

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.