Eiendomsmegler

Marius Stormfelt

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Som eiendomsmegler er jeg svært engasjert og opptatt av at kunden skal sitte igjen med markedets aller høyeste pris for sin bolig. I tillegg til pris er jeg opptatt av å yte service og tilstedeværelse gjennom hele salgsprosessen. Jeg vet hvor viktig og unikt hvert enkelt salg er, og hva dette innebærer av jobb og energi. Det krever mye tid og ressurser når en skal selge bolig, og det er absolutt ikke rom for noen snarveier. Jeg tilbyr derfor førsteklasses oppfølging, en flott presentasjon av boligen, spesialtilpasset salgsmateriale og markedsføring som er tilpasset deres bolig, samt en riktig strategi underveis i hele prosessen. Jeg er alltid tilgjengelig for dere, uansett tid på døgnet!

Ta kontakt om du skulle ønske en gratis og uforpliktende befaring av din bolig, samt et hyggelig tilbud på hele salgsprosessen. Du når meg på tlf: 91 71 48 55 eller på e-post: Marius.Stormfelt@krogsveen.no. Jeg ser frem til å høre fra deg!
Dette sier kundene om meg
"Marius en person som stråler mye positivitet, trygg, lett å komme i prat med og har god energi. Han er spesielt engasjert og har holdt oss oppdatert gjennom hele prosessen, hadde konkrete tips til oss og har vært ærlig/direkte hele veien slik at salget skulle bli gjennomført på best mulig måte. Han er frempå og følger opp tett på en positiv måte. Vi har følt oss trygge hele veien på at han har full kontroll. Salget av vår leilighet gikk over alle forventinger! Vi kommer til å anbefale han/Krogsveen videre med stor glede!"
"Megler var svært dyktig i sin jobb, han er imøtekommende, bryr seg virkelig om kundene sine. Han svarer raskt, kom innom kvelden før fotograf kom og gav tips. Virkelig en megler man føler seg ivaretatt av. Det var Marius som var den mest jordnære og imøtekommende megleren. Følte meg veldig trygg på at han ville gjøre en god jobb. Han har stå på vilje. Veldig imøtekommende. Svarer raskt på alt man lurer på selv om man ikke forventer svar på en helligdag eller kveld så svarte Marius med en gang. Han er ærlig og rett frem. Gjør sitt ytterste for at kunden skal føle seg ivaretatt. I budrunden hadde megler en tøff jobb, men ingen utfordring var for stor for Marius:)"
"Marius viste allerede fra første møtet at han var dyktig, kunnskapsrik og profesjonell. Han hadde realistiske tanker om salgspris, og kjenner området han solgte leiligheten i meget godt. Dette førte til at han ble et naturlig valg, noe jeg ikke angrer på i dag. Under salgsprosessen var han effektiv, ryddig og ikke minst alltid enkel å få tak i om man hadde spørsmål eller bare var nysgjerrig. Han svarer deg raskt uansett når han kontaktes. Markedsføringen fungerte godt, og det hele endte med salg til en god pris. Jeg anbefaler Marius på det sterkeste!"
Eiendomsmegler

Marius Stormfelt

Telefon 67167452
Mobil 91714855

Lurer du på noe?

Marius Stormfelt svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Sandvika

Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Kristoffer Stormfelt

Eiendomsmegler

Marius Stormfelt

Eiendomsmegler

Thomas Skraastad

Eiendomsmeglerfullmektig

John-Amund Høistad

Trainee/Visningsansvarlig

Sarvajuthan Mahalingam

Trainee/Visningsansvarlig

Silvia Vahl