Komplett salgsoppgave

Briskeveien 54

3 400 000 kr
56 m²
1 soverom
Velkommen til Briskeveien 54!
Velkommen til Briskeveien 54!
Kart
Del
Henrik Skalstad
Presenteres av
Henrik Skalstad
Bøleråsen
Pen 2-roms leilighet med praktisk planløsning i attraktivt område - Koselig uteplass - Parkeringsplass og utebod

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 400 000 kr
 • Omkostninger
  86 170 kr
 • Totalpris
  3 486 170 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1991
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  56 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  250 kr
 • Energimerke
  Rød D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Briskeveien 54!
En arealeffektiv og praktisk 2-roms leilighet med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Bøleråsen. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har en koselig balkong. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og har en praktisk planløsning, som gjør det lett å innrede leiligheten med ulike soner. Et romslig soverom med bod, som noen har omgjort til et soverom nr 2. Oppvarming via gulvvarme på bad og panelovner.
Leiligheten ligger i et veletablert og meget populært boligområde på Langhus. Det er et rolig og barnevennlig område med gangavstand til flere barnehager, barne- og ungdomsskole. Det er gangavstand til idrettsanlegg og idrettshall. Fine turområder i nærområdet og det finnes lysløype, samt tur- og sykkelstier like nedenfor boligen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Briskeveien 54, 1405 LANGHUS
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 107, bruksnummer 471, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 107, bruksnummer 410, ideell andel 1/131

Innhold

Totalt bruksareal: 63 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Primærrom:
2. etasje 56 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom.
Sekundærrom:
2. etasje 7 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på 5,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.08.2023 utført av Ståle Gran Skøien. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt) og TG2 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Boligbygg over to etasjer samt loftsetasje. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betongog trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende trepanel. Yttertak av saltaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein. Entrédør med karm av tre og felt av glass fra byggeår. Balkongdør og vinduer med karmer av tre i 2-lags glass fra byggeår.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Interessenter må lese mer om byggemåte, øvrige tilstandsgrader (spesielt TG2) og den tekniske tilstanden i den vedlagte tilstandsrapporten. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette.

Standard

En arealeffektiv og praktisk 2-roms leilighet med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Bøleråsen. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har en koselig balkong. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og har en praktisk planløsning, som gjør det lett å innrede leiligheten med ulike soner. Oppvarming via gulvvarme på bad og panelovner.
Entré:
Velkommen inn i en lys entré med plass til garderobeskap, oppheng av yttertøy og sko.
Baderom:
Bad fra 2005. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Baderommet er utstyrt med servantskap, dusjkabinett og frittstående toalett. Innebygd varmtvannbereder og opplegg for vaskemaskin.
Stue:
Romslig stue med gode innredningsmuligheter. Her er det plass til både sofa og spisestue. Utgang til hyggelig uteplass med sol til ca. kl. 15 på sommerstid. Kveldssol på inngangssiden.
Kjøkken:
Kjøkken fra 2014 med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra Norema med profilerte fronter, benkeplater av laminat, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og integrerte hvitevarer. Det er flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Lekkasjeføler plassert under oppvaskkum. Hvitevarene på kjøkkenet medfølger.
Soveorm:
Et romslig soverom med skyvedørsgarderobe og god plass til seng og annet møblement. Bod i tilknytning til soverommet som noen har innredet til et soverom nr 2. Dette må søkes om.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme på badet. Ellers oppvarmet via panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.08.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr. 11510-2/6, tinglyst 12.10.1992, type heftelse: Pantsettelseserklæring: Beløp er 15.000,- Panthaver er sameiet.
Dagboknr. 11510-3/6, tinglyst 12.10.1992, type heftelse: Pantsettelseserklæring: Beløp er 20.000,- Panthaver er grendelaget.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets/grendelagets eiendom.
Dagboknr 11510-1/6, tinglyst 12.10.1992, type heftelse: Kjøpekontrakt - 1/131-del av gnr. 107, bnr. 410 følger eiendommen. Fellesareal for grendelaget.
Dagboknr 11510-5/6, tinglyst 12.10.1992, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning - Omhandler bestemmelser rundt adkomstrett og garasje/parkering. Omhandler også rettigheter for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Dagboknr 11510-4/6, tinglyst 12.10.1992, type heftelse: Erklæring/avtale - Pliktig medlemskap i velforening.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge grendelagets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og meget populært boligområde på Bøleråsen. Det er et rolig og barnevennlig område med gangavstand til flere barnehager, barne- og ungdomsskole. Det er gangavstand til idrettsanlegg og idrettshall. Fine turområder i nærområdet og det finnes lysløype, samt tur- og sykkelstier like nedenfor boligen.
Kort vei til nye Bøleråsen senter med Kiwi, treningssenter, frisør, legesenter og restaurant og Langhus nærsenter med blant annet Meny, apotek, frisør, tannlege og restaurant. Området har et godt kollektivtilbud med ca. 15 minutters gange til Vevelstad stasjon med gode forbindelser til Oslo og Ski. Bussholdeplass i nærhet fra eiendommen med avganger til Vevelstad stasjon, Ski, Ås og Drøbak.
Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter med bil til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon. Det er ca. 10 minutter også til Kolbotn som kan by på Kolben kulturhus, bibliotek, caféer, restauranter og Kolbotn Torg med 55 butikker. Det tar ca. 20 minutter med bil til Oslo S.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 sydover og følg skilting til Langhus/Siggerud. Følg veien mot Langhus og ta til venstre opp til Bøleråsen. Følg veien opp forbi barneskolen. Ta til høyre inn Briskeveien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Det er gangavstand til flere barnehager, Bøleråsen barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Videregående skoler i Ski.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 884 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med asfalterte og steinlagte adkomstveier, plenareal, prydbusker og diverse beplantning.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass foran uteboden.
Ellers gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for felt Q3 Langhus, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 30.01.1985.
I kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 fremkommer det følgende hensynssone:
- H110: Nedslagsfelt drikkevann.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 15 215,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 250,- pr. mnd. og inkluderer: drift og vedlikehold av fellesareal og grendehus, tilhørende grendelaget. Fellesutgiftene ble økt til kr 250,- 1/07-23 fra tidligere kr 200,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.600 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 899. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Leiligheten har årlig forsikringspremie på kr. 5.888,- Felles bygningsforsikring for Briskeveien 52, 54, 56 og 58 betales av kommunen som eier to av leilighetene. Briskeveien 54 sin del av forsikringen er kr, 5.888,-Kjøper må tegne egen innboforsikring.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 907 228,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 266 019,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld,
samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.486.170.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr. 9.250,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Mette Marie Dårdi Rønningen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Visninger: kr 2.900,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0041/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
950007613
Oppdragets KR-kode KR46.2341

Dato

Sist oppdatert: 19. september 2023 kl. 16:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.