Komplett salgsoppgave

Ullins veg 29A

6 190 000 kr
96 m²
3 soverom
Velkommen til Ullins veg 29A - og denne flotte og moderne eneboligen i kjede beliggende på Hoeggen.
Velkommen til Ullins veg 29A - og denne flotte og moderne eneboligen i kjede beliggende på Hoeggen.
Rune Øverlie
Tuva Hagen
Presenteres av
Rune Øverlie og Tuva Hagen
Hoeggen
Lekker og moderne enebolig i kjede fra 2020 beliggende på Hoeggen - 3 soverom - Romslig balkong - Carport

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  6 190 000 kr
 • Omkostninger
  156 092 kr
 • Totalpris
  6 346 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  96 m²
 • Bruksareal
  101 m²
 • Tomteareal
  285,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Ullins veg 29A - og denne moderne eneboligen i kjede beliggende på populære Hoeggen. Eiendommen ligger i et attraktivt og familievennlig boligområde, og du finner både skoler og barnehager under en kilometer unna. I tillegg er det kun en rask spasertur til Nardo Centeret, der du finner en rekke servicetilbud. Her bor du trygt og tilbaketrukket, samtidig som du bor i nærhet til det meste Trondheim har å by på. Boligen er fra 2020 og har dermed en gjennomgående god standard.
Kvaliteter du vil sette pris på:
- Parkering i carport
- Tre romslige soverom
- Lekkert og stilfullt kjøkken med kjøkkeninnredning fra HTH, som er vurdert til TG1 av takstmann
- Vedovn i stuen
- Stor balkong med flere møbleringsmuligheter
- Stilig flislagt bad med varme i gulv
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ullins veg 29A, 7033 TRONDHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 78, bruksnummer 375, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 101 kvm.
Totalt primærrom: 96 kvm.
Første etasje (P-rom): Entré/gang, bad og tre soverom.
Andre etasje (P-rom): Kjøkken, stue og toalettrom.
Andre etasje (S-rom): Teknisk bod.
Boligen har tilhørende utvendig bod på 5 kvm beliggende på balkongen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.03.2022 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2020. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Pulttak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon.

Moderniseringer og påkostninger

Helt nytt kjøkken fra HTH. Innmontert i 2022.
Huset er nylig malt utvendig.

Standard

68% har fått TG 0 og 1: I orden
6% har fått TG 2: Alder, slitasje, skader mv.
0% har fått TG 3: Strakstiltak nødvendig
26% har fått TGIU: Ikke undersøkt
Sammendraget under beskriver kun avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad TG2 og TGIU.
Det gjøres spesielt oppmerksom på TG2:
- Bad: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne. Årsaken er ukjent.
- Øvrige rom: Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.
- Elektrisk anlegg: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Det foreligger ikke kursoversikt for de aktuelle kursene. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
- Dører: Dørbladet til balkongdøren har kontakt med dørterskelen, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes.
- Drenering: Nedløpsrør for takvann fra balkong er ført direkte ned i grunnen. Konsekvens kan være økt fuktbelastning på grunnmuren. Tiltak anbefales.
Det gjøres spesielt oppmerksom på TGIU:
- Bad: Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet våtsonens plassering. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke kjent.
- Tekniske anlegg/VVS anlegg: Filter ikke tilgjengelig for inspeksjon. Tilstanden er ukjent.
- Radon: Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Yttertak: Yttertaket er ikke inspisert pga. snø/isforhold. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Fundamenter/Grunnmur: Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har. Byggegrunnens oppbygning er ukjent.
For videre vurdering anbefales det å gå nøye gjennom takstrapportens respektive punkter.

Løsøre og tilbehør

Garderobeskap gang og hovedsoverom vil stå igjen.
Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Peisovn i stue og ellers oppvarming med elektrisitet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2020.
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest og boligen kan ikke tas i bruk før dette foreligger. Trondheim Kommune har gitt frist til 31.05.22 til å ferdigstille utomhusarealer iht. vilkår og det kan deretter søkes ferdigattest. Selger har alt ansvar og risiko for dette arbeidet og for at ferdigattest blir gitt.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visningen. Risikoen og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med og få på plass ferdigattesten dekkes i sin helhet av selger. Megler anbefaler å holde tilbake et avtalt beløp på klientkonto frem til dette er utført fra selgers side.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommen som antas å ha betydning for kjøpers bruk:
- Dagboknr 413521, tinglyst 12.04.2021, type heftelse: Vann/Kloakk: Ullins veg A, B, C og D har rett til å koble seg på, ha liggende, bruke og vedlikeholde felles privat vann- og avløpsledninger over hverandres eiendommer. Private stikkledninger fra de enkelte boligene frem til påkobling felles ledninger er huseiers eget ansvar. Fordrøyningsmagasin, kummer, sandfang over Ullins veg 29E er felles for alle eiendommer. Alle tilkoblede brukere plikter til felles deltakelse til drift og vedlikehold.
- Dagboknr 413521, tinglyst 12.04.2021, type heftelse: Elektriske ledninger/kabler: Ullins veg A, B, C og D har rett til å koble seg på, ha liggende, bruke og vedlikeholde felles privat tekniske og elektriske kabelanlegg over hverandres eiendommer.
- Dagboknr 413521, tinglyst 12.04.2021, type heftelse: Adkomstrett: Ullins veg 29 A, B, C og D har adkomstrett over eiendommen for tilgang til egne eiendommer. Dette mot pliktig deltakelse til felles drift og vedlikehold av felles adkomstveg i forhold til antall brukere.
- Dagboknr 413521, tinglyst 12.04.2021, type heftelse: Erklært/avtale: Ullins veg D og E gir hverandre gjensidig rett til å ha støttemur liggende over felles eiendomsgrensen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og attraktivt boligområde på Hoeggen. Området er svært familievennlig, og du finner både Steindal skole og Utleira skole innen gåavstand samt Nidarvoll og Sunnland barnehage under en kilometer unna. Her bor du trygt og tilbaketrukket, samtidig som du bor i umiddelbar nærhet til det meste Trondheim har å by på. Det er god offentlig kommunikasjon i området med hyppige bussavganger, og nærmeste holdeplass ligger en 5 minutters gange fra eiendommen.
For den aktive ligger Risvollan aktivitetsområde kun en 4 minutters spasertur unna eiendommen, og 3T Sluppen og 3T Moholt ligger omtrent 20 minutters gange unna. Det finnes svært fine turfasiliteter i området, slik som Estenstadmarka. Estenstadmarka består av av turstier på kryss og tvers, og har et flott utgangspunkt for en rundtur. Her finner du også Estenstadhytta, der du kan ta deg en velfortjent pause med en kopp kaffe, fersk bakst eller en varm lunsj eller middag.
Dagligdagse servicetilbud finner man kun en rask spasertur unna, blant annet Nardo Centeret. Her finner du dagligvarebutikk, apotek, bakeri, frisør, blomsterbutikk, restaurant samt flere behandlingstilbud innen helse. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Mega Nardo og Bunnpris Vestlia som ligger kun en 10 minutters gange unna eiendommen. Det er også kort vei inn mot sentrum, der du finner alt av servicetilbud og bymessige fasiliteter.

Adkomst

Fra sentrum: Følg veien sørover. Ta til venstre ved Lerkendal stadion og følg veien mot Nardo. Ved Nardosenteret ta til høyre. Følg Utleirvegen i ca. 550 meter. Sving deretter til høyre inn på Ullins veg, og nummer 29A vil dukke opp på din venstre side.
Det vil bli godt skiltet av Eiendomsmegler Krogsveen på visningsdagen.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til nabolaget Søndre Nardo.
Skoler:
-Steindal skole (1-7 kl.) 0,6 km
- Nidarvoll skole (1-7 kl.) 1,3 km
- Utleira skole (1-7 kl.) 1,3 km
- Sunnland skole (8-10 kl.) 0,7 km
- Hoeggen skole (8-10 kl.) 0,9 km
- Strinda videregående skole 3,6 km
- Trondheim Katedralskole 4,6 km
Barnehager:
- Nidarvoll og Sunnland bhg. (Nidarvoll) 0,7 km
- Nidarvoll og Sunnland bhg. (Sunnland) 0,7 km
- Blakli barnehager Sollia barnehager 0,9 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 285,7 kvm. Tomt opparbeidet med grus og biloppstillingsplass.

Parkering

Carport og flere biloppstillingsplasser på tomta.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan r2015 datert 15.06.1961 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.188,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, vann, avløp og renovasjon.
Kommunale avgifter i Trondheim Kommune er fordelt på 4 terminer. For termin 1 av 4 i 2022 var avgiften på kr. 3 297,-. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2021 beregnet til kr 1 477 220,- når eier er fast bosatt på eiendommen. (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 5 317 992,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.346.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Alexandra Martine Bakke

Overtakelse

Overtakelse kan tidligst skje etter at selger har ferdigstilt utomhusarealet iht. vilkår (se informasjon under punkt «Ferdigattest»), og at ferdigattest foreligger. Dersom ferdigattest ikke foreligger innen avtalt overtakelsesdato vil kjøper fritt kunne heve avtalen uten at dette utløser noen form for kompensasjon mellom partene.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 2.990,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Salgsoppgave vanlige: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0021/22
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2221

Dato

Sist oppdatert: 25. mai 2022 kl. 14:44

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.