Komplett salgsoppgave

Passoppveien 1D

3 600 000 kr
47 m²
1 soverom
Veranda
Veranda
Kart
Del
Thor Gunnar Stavsholt
Presenteres av
Thor Gunnar Stavsholt
Langhus
Sjelden mulighet. Nyere arkitekttegnet leilighet med 19 kvm solrik balkong . Carport samt utebod.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Omkostninger
  91 170 kr
 • Totalpris
  3 691 170 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  47 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å melde deg på visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Boligen er tegnet av arkitekt Bjørn Klevmark.
- Leiligheten er fra 2019. Leiligheten har en gjennomgående høy standard og fremstår lys og innbydende. Balkong på ca. 19 kvm. Gulvvarme i alle beboelsesrom og parkett i enstavs slottseik.
- Meget gode solforhold og utsikt fra den store balkongen.
- Carport med plass til en bil samt plass til en ekstra foran carport.
- Boligen var opprinnelig bygget som enebolig med sekundærleilighet hvor dette er sekundærleiligheten som er seksjonert ut. Det er dermed bare en ekstra boenhet i bygningen.
- Sentralt med gangavstand til buss, tog, butikker, turområder med mer.
- Meget stilig leilighet.
- God planløsning.
- Flott kjøkken fra Ikea med integrerte hvitevarer.
- Flislagt bad. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Velkommen til visning.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Passoppveien 1D, 1405 LANGHUS
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 107, bruksnummer 1149, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 49 kvm
Totalt primærrom: 47 kvm
Primærrom:
1. etasje 47 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom
Sekundærrom:
1. etasje 2 kvm: Teknisk rom, kott
I tillegg disponerer boligen 1 utebod på ca. 5 kvm. Boden er bak carporten.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.05.2023, utført av Anticimex v/Ståle Gran Skøien. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende trepanel. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran (taket er besiktiget fra bakkeplan samt terrasse). Glatt entrédør med karm av tre i brannklasse EI30. Balkongdør og vinduer med karmer av tre i 3-lags glass fra byggeår. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.

Standard

Flott leilighet fra 2019, beliggende i byggets 1. etasje. Kun 2 boenheter i bygningen. Adkomst via utvendig trapp til egen inngang. Leiligheten består av entré, teknisk rom, bad, stue/kjøkken, kott og soverom.
Entré: Velkommen inn i en lys entré med garderobeskap. Det er plass til avlastningsbord og ekstra knaggrekker for klesoppheng.
Kjøkken: Delikat kjøkken fra Ikea. Kjøkkeninnredning fra byggeår med glatte fronter, benkeplater av laminat og nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur. Stikkontakter under overskap samt over benkeplate. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin og komfyr samt nedfelt induksjonstopp tilkoblet komfyrvakt. Ventilator i overskap. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler og lekkasjestoppere plassert under oppvaskkum
Stue: Kjøkken og stue er i en åpen løsning. Dette gir en luftig romfølelse. I praktisk tilknytning til kjøkkenet. kan spisebord og stoler plasseres. Gulvflater er belagt med enstavs slottseik, med gulvvarme. Vegg- og himlingsflater er av malte flater. Utgang fra stue/kjøkken til veranda på ca. 19 kvm. Her kan diverse hagemøbler og gassgrill plasseres. Meget gode solforhold og utsikt.
Bad: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Stikkontakter og speil med belysning på vegg over servant. Høyskap på vegg. Dusj på gulv med innfellbare glassdører. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånd- og regndusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under servant. Opplegg for vaskemaskin.
Soverom: Romslig soverom med garderobeløsning. Soverommet er malt i tidsriktige farger og har god plass til dobbeltseng, nattbord og hyller.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Vaskemaskin kan kjøpes etter avtale.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Balansert ventilasjon. Gulvvarme i alle beboelsesrom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.04.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er bygget som enebolig med sekundærleilighet, hvor denne delen som er sekundærleilighet er seksjonert ut.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 5112, tinglyst 06.12.1951, type heftelse: Erklæring/avtale/bestemmelse om veg: Forbud mot visse former for næringsvirksomhet. Omhandler også bestemmelser rundt gjerdeplikt, samt plikt til å finne seg i gjennomgangsvei ved grensen mot Vevelstad.
Dagboknr 2685, tinglyst 13.08.1966, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning: Omhandler bestemmelser rundt vann- og kloakkledninger. Kommunen har rett til å inspisere og vedlikeholde/reparere ledninger på tomten.
Dagboknr 4879, tinglyst 15.06.1981, type heftelse: Bestemmelse om veg: Avtale mellom gnr. 107, bnr. 36 og gnr. 107, bnr. 37 vedrørende benyttelse/vedlikehold av veg.
Dagboknr 8931, tinglyst 26.09.1984, type heftelse: Erklæring/avtale: Omhandler overenskomst om frafall av krav om parkeringsplass på gnr. 107, bnr. 37. Rett til kloakkledning.
Dagboknr 515218, tinglyst 16.05.2017, type heftelse: Bestemmelse om veg/Bestemmelse om kloakkledning: Bestemmelser rundt veirett. Omhandler også bestemmelser rundt vedlikehold av anlegg/ledninger.
Dagboknr 1303052, tinglyst 19.10.2021, type heftelse: Avtale om erverv av underjordisk volum og klausulering av overflateeiendom. På de deler av eiendommen med bergoverdekning mlndre enn 17 m til tunnelen, kan tiltak som krever
tillatelse etter plan- og bygningsloven $ 20-1, eller medfører sprenging, peleramming, spunting, boring I grunnen, tunneldriving, fundamentering eller påføring av tilleggslaster, eller som på annen måte kan skade tunnelanlegget, ikke iverksettes uten spesiell tillatelse Bane NOR SF.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse og servitutter. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nyere leilighet beliggende på Langhus, tett på natur og i kort avstand til sentrum på Langhus. Ungdomsskole og barnehager i nærområdet, samt et lite nærsenter med enkelte forretnings- og servicetilbud. Stor Meny-butikk med postfilial. 4-5 km. til Ski sentrum med et stort utvalg av blant annet restauranter, caféer, kino, butikker m.m.
Offentlig kommunikasjon med buss og tog til Ski og Oslo. Ca. 20 minutter med bil til Oslo. En helt ny og moderne togstasjon finner du i sentrum av Ski. Follobanen, som stod ferdig i desember 2022, reduserte reisetiden med tog mellom Ski og Oslo S ned til kun 12 minutter, og hele seks avganger i timen.
Gode rekreasjonsmuligheter i Sørmarka, med gode turmuligheter hele året. Leiligheten ligger usjenert og høyt til, med fritt utsyn.
Stor terrasse med flott utsikt og gode solforhold.

Adkomst

Fra Ski: Kjør riksvei 152 mot Langhus. Ta inn Vevelstadveien til høyre. Følg denne til du får Sloraveien på høyre hånd. Ta deretter første vei inn til venstre; Passoppveien. Deretter første til høyre og du får boligen på venstre hånd.
Fra Oslo: Ta av fra E6 ved avkjøringen til Langhus/Siggerud. Ta til høyre i første rundkjøring. Man er da på Vevelstadveien og følger denne rett frem. Følg veien til du får Sloraveien på venstre hånd. Ta deretter første vei inn til venstre og du er i Passoppveien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til Vevelstadåsen barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Gangavstand til flere barnehager. Videregående skoler i Ski.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 935,4 kvm. Skrånende tomt som er opparbeidet med singlet adkomstvei, prydbusker og diverse beplantning.
Tomten disponeres av den andre seksjonen. Leiligheten har eksklusiv rett til parkering i carport, samt foran carport. Se vedlagt avtale med kart i salgsoppgaven som definerer bruksretter til hvilke deler av eiendommen, samt hva som er fellesareal.
2 naboer samt den andre seksjonen har veirett over eksisterende vei som går over tomten.

Parkering

Parkering i carport.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Felles privat adkomstvei inn mot huset med seksjon 1 og 2 naboer.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold til gjeldende kommuneplan for Nordre Follo, arealdel Ski 2019-2030, datert 12.06.2019.
Eiendommen ligger under ras og skredfare samt en liten del (71 kvm) under flomfare. Utbygger har foretatt sikring mot fjell.
Den ligger også under reguleringsbestemmelser for Follobanen, da Follobanen går under eiendommen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.030,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Kostnaden vil variere med vannforbruk. Det er stipulert et forbruk på 63m3.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 19.232,- pr. år inkludert nettleie. 3.551 KWH.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.570,-
Snøbrøyting/strøing er ca. kr 1.250,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Avgift på kr 1.186 pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 916.601,- i følge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3.299.764,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.691.170,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr. 9.250,- for boliger med seksjonsnummer. 

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Martin Pettersen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,50 % av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0066/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
950007613
Oppdragets KR-kode KR46.2366

Dato

Sist oppdatert: 18. september 2023 kl. 15:40

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å melde deg på visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.