Komplett salgsoppgave

Sjøskogenveien 31B

7 950 000 kr
160 m²
3 soverom
Velkommen til Sjøskogenveien 31B!
Velkommen til Sjøskogenveien 31B!
Kart
Del
Vinterbro/Sjøskogen
Enebolig m/utleiemulighet og gode leieinntekter | Barnevennlig område | Flott utsikt | Gode solforhold | Trygg skolevei

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  7 950 000 kr
 • Omkostninger
  199 750 kr
 • Totalpris
  8 149 750 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Areal
  160 m²
 • Bruksareal
  160 m²
 • Tomteareal
  931,9 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding». Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

 • Enebolig med underetasje bestående av en hybel som i dag leies ut for kr 127.536,- pr. år. + strøm
 • Usjenert og solrik beliggenhet i et etablert og rolig villastrøk på Vinterbro
 • Boligen har de siste årene gjennomgått store oppgraderinger
 • Svært barnevennlig
 • Flere barnehager i nærområdet
 • Sjøskogen barneskole ca. 900 meter fra boligen med trygg skolevei
 • Nordbytun ungdomsskole, idrettshall, svømmehall og idrettsplass med fotballbane ligger ca. 4,9 km. fra boligen
 • Bussholdeplass i nærheten med hyppige avganger til blant annet Oslo, Ski og Drøbak. Bussen tar ca. 25 min. til Oslo og ca. 10 min. til Ski
 • Den populære fornøyelsesparken Tusenfryd ligger kun ca. 2 km. fra boligen
 • Kort vei til flotte turområder og til den populære badeplassen Breivoll

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sjøskogenveien 31B, 1407 VINTERBRO
Kommunenummer 3218, gårdsnummer 107, bruksnummer 167, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 160 kvm
Totalt primærrom: 150 kvm
Primærrom:
Underetasje 45 kvm: Hoveddel: Gang og vaskerom. Hybeldel: Entré, stue/kjøkken, bad og rom benyttet som soverom
1. etasje 105 kvm: Vindfang, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad, toalettrom og tre soverom
Sekundærrom:
Underetasje 10 kvm: Boder
I tillegg følger det med en frittstående, utvendig bod på ca. 6 kvm.
Deler av underetasjen og toalettrom i 1. etasje er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.04.2024, utført av Anticimex v/Stian Christensen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i grunnmur og gulv mot grunn av betong/lettklinkerblokker. Etasjeskillere av tre. Yttervegger med liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjon tekket med takplater. Entrédører fra 2018. Vinduer og terrassedører med to- og tre-lags glass fra 2018, 2013, 2012 og et kjellervindu fra 1988. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Flere deler av boligen har fått TG2. For informasjon les vedlagte tilstandsrapport. Kjøper bes sette seg inn i tilstandsrapporten og overtar ansvar og risiko for dette.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen har blitt gradvis oppgradert siden 2014. Det som er utført er blant annet oppussing av bad, vaskerom, toaletter, kjøkken, gulv, etterisolering av yttervegg, bytting av vinduer, dører og tak. Flere utbedringer er også gjort utvendig.

Standard

Enebolig over to plan med god planløsning og hybeldel i underetasjen. Boligen har de siste årene blitt betydelig pusset opp og holder en god standard. De fleste gulvflater i hovedetasjen er belagt med en-stavs parkett.
Hoveddel, 1. etasje:
Entré: Vi kommer inn i entré med en smart garderobeløsning for oppbevaring av klær og sko.
Toalettrom i 1. etasje: Toalettrom fra 2015. Flislagt gulv med varme. Vegger og himling i malte flater. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Speil over servant. Vegghengt toalett. Vannrør av rør-i-rør. Avtrekksvifte i vegg.
Bad i 1. etasje: Lekkert baderom fra 2015. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Servantskap med dobbeltservant og to ett-greps armatur. Speil og stikkontakt på vegg. Dusjhjørne med glassvegg. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Frittstående badekar med hånddusj. Vannrør av rør-i-rør. Avtrekksvifte i himling.
Stue/spisestue: Romslig stue med mulighet for ekstra takhøyde over spisesonen. Her er det delvis klargjort for å åpne opp mot loftetasjen/det er mulighet å ombygge den som mesanin. Det er peisovn i stuen med teglsteinspipe og varmepumpe. Stuen oppleves luftig og har flere soner, blant annet egen sone for hjemmekontor. Fra stua er det utgang gjennom stor skyvedør til solrik, vestvendt terrasse på ca. 33 kvm. Det er også utgang gjennom stor skyvedør til sydvendt terrasse på ca. 60 kvm. Her kan du sitte usjenert. Fra terrassene er det flott utsikt!
Kjøkken: Delvis åpen kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning fra IKEA, modellen Bodbyn fra 2015, med profilerte fronter. Benkeplater i tre og stein. Praktisk kjøkkenøy som gir enda bedre arbeidsplass på kjøkkenet. Nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur. Panel og stikkontakter over benk. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk platetopp. Vegghengt ventilator. Vannrør av rør-i-rør.
Soverom: Det er tre gode soverom i 1. etasje. Hovedsoverommet har dobbeldør inn fra stua og skyvedørsgarderobe langs den ene veggen.
Underetasjen ligger delvis under terreng. Gulvflater belagt med laminat og fliser.
Vaskerom i underetasje: Vaskerom renovert i 2015. Flislagt gulv og gulvvarme. Vegger og himling av malte flater. Vegghengt servantskap. Benkeplate i tre med nedsenket oppvaskkum og to-greps armatur. Benkeskap og benkeplate i tre. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber og plast. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg. Plass til og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Maskiner av god kvalitet, Miele og er fra 2020. Disse kan evt. følge med etter avtale.
Hybel:
Vi kommer inn i entré med plass til å henge fra seg.
Kjøkken/stue: Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplater i tre. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Metallplater mellom benkeplate og overskap. Overbelysning og stikkontakter over benk. Frittstående kjøleskap med fryser. Integrert stekeovn og platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør av rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast.
Bad pusset opp i 2015. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med taklampe. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Speil, belysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vannrør av rør-i-rør. Avtrekksvifte i vegg.
Rom benyttet som soverom er ikke godkjent til varig opphold og er på originale byggetegninger betegnet som bod. Les mer om dette under punktet om ferdigattest.
Hybelen har egen inngang, egen terrasse og flere biloppstillingsplasser på den nedre delen av tomten.

Oppvarming

Oppvarming med peisovn og varmepumpe i stue, varmekabler på bad. Det er veggmonterte elektriske panelovner i alle tre soverom, (nye i 2016), samt i kjeller og hybel. Alle varmekilder følger med.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.01.960. Det foreligger også ferdigattest på tilbygg, datert 03.09.1974. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Deler av underetasjen og toalettrom i 1. etasje er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak.
Rom benyttet som soverom i hybelen er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen: Dagboknr. 202969, tinglyst 12.06.1965, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse, vann/kloakkledningledninger, elektriske ledninger og telefon samt bestemmelse om vei.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, med unntak av rom benyttet som soverom. Hybelen er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. 
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Sjøskogenveien 31 B!
Enebolig med usjenert og solrik beliggenhet i et etablert og rolig villastrøk på Vinterbro. Det er et svært barnevennlig boligområde med flere barnehager i nærområdet og Sjøskogen barneskole ca. 900 meter fra boligen med trygg skolevei. Nordbytun ungdomsskole, idrettshall, svømmehall og idrettsplass med fotballbane ligger ca. 4,9 km. fra boligen. Nordby idrettslag har et variert tilbud for både unge og eldre. Idrettslaget er aktive innen fotball, håndball, turn, vannpolo, idrettsskole og voksentrim. Bussholdeplass i nærheten med hyppige avganger til blant annet Oslo, Ski og Drøbak. Bussen tar ca. 25 minutter til Oslo og ca. 10 minutter til Ski.
Flotte turområder i nærheten. Friområdet Breivoll ligger en kort sykkeltur unna og byr på store grøntarealer, sandstrender, fotballbane og grillplass. Kort vei til Alti (Vinterbro Senter) som er en av regionens største kjøpesentre med blant annet 85 butikker, legesenter og treningssenter. Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski Storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer.
Den populære fornøyelsesparken Tusenfryd ligger kun ca. 2 km. fra boligen.
Gode forbindelser med bil via E18 og E6 til Oslo og Østfold. Det tar ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6/E18 sydover. Ta av ved avkjøring til Vinterbro ved Tusenfryd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er flere barnehager i nærheten: Sjøskogen foreldrelagsbarnehage, Vinterbro barnehage og Togrenda barnehage. Sjøskogen barneskole ligger ca. 900 meter fra boligen. Nordbytun ungdomsskole ligger ca. 4,9 km. fra boligen. Nærmeste videregående skoler er Ski vgs. og Drømtorp vgs.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 932 kvm. Skrånende tomt som er opparbeidet med gruslagt innkjørsel, plenareal, trær og diverse beplantning.

Parkering

To doble biloppstillingsplasser. En dobbel parkeringsplass foran huset og en dobbel parkeringsplass bak huset. Det er mulighet for å bygge garasje på den nedre delen av tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og annen veigrunn i henhold til reguleringsplan for Øvre Sjøskogen og del av Øvre Pollenga, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.05.1988.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
- Områderegulering for frittliggende småhusbebyggelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 15.864,- for 2022. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten var kr 6.337,- for 2022.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 26.000,- pr. år/14.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.200,-
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 1.099,- pr. mnd. Dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1.488.751,- i følge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 5.359.502,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 500,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 500,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.149.750-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr 15.050,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Michal Ryszard Trzpis og Magdalena Teresa Kurcon-Trzpis

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9 % av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger/privatvisninger: kr 2.900,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0212/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
950007613
Oppdragets KR-kode KR46.22212

Dato

Sist oppdatert: 30. mai 2024 kl. 10:44

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding». Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.