Ski
Daglig leder/Eiendomsmegler

Ragnhild Fjeldvig Leirfall

Ragnhild Fjeldvig Leirfall

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Minst like viktig er det at du føler deg trygg og ivaretatt som kunde gjennom hele salgsprosessen. Du er beslutningstaker, jeg er din rådgiver på veien!
Nøkkelordet i min hverdag er oppfølging. Dette gjelder både oppfølging av deg som selger, men også av interessentene til din bolig. På denne måten sikrer jeg at også kjøper føler seg trygg.
Jeg jobber hardt for at mine kunder skal være fornøyde. Jeg er alltid tilgjengelig, service minded og engasjert i jobben min! Mitt ønske er at du skal sitte igjen med en god følelse og en enestående opplevelse etter å ha solgt din bolig.
Follo og tilgrensende områder er mitt felt, og som oppvokst på Langhus og med 12 års erfaring i meglerbransjen har jeg god lokalkunnskap og et bredt nettverk.
På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie, venner, trening og musikk!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Min kone sjekket lånemulighetene for vår sønn i Danske bank, og informerte om at vi senere skulle selge eiendom. Vedkommende sendte oss til Ragnhild, som var et svært god anbefaling. Har kjøpt og
Tidligere kunde
Ragnhild er dyktig og profesjonell. Ingen andre kan måle seg med henne. Jeg følte meg verdsatt som kunde og hun ringte meg ofte for oppdatering og oppfølging. Brukte Ragnhild forrige gang jeg solgte
Tidligere kunde
Jeg hadde ingen anbefalinger å gå ut ifra, så bestemte meg for å prate nærmere med meglere jeg likte på de visninger vi selv deltok på ifm søk av ny bolig samtidig som jeg skulle selge egen bolig. Kom

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer