Komplett salgsoppgave

Krodalvegen 100

3 200 000 kr
72 m²
3 soverom
Krogsveen v/Vindum ønsker velkommen til Krodalvegen 100! Frittliggende hytte fra 2020
Krogsveen v/Vindum ønsker velkommen til Krodalvegen 100! Frittliggende hytte fra 2020
Kart
Del
Innbydende hytte fra 2020 med god plan- og romløsning - Høyt og solrikt beliggende - Fint utsyn
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 200 000 kr
 • Omkostninger
  81 170 kr
 • Totalpris
  3 281 170 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Areal
  72 m²
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Vindum ønsker velkommen til denne flotte og smakfullt innredede hytten i Krodalvegen 100!
* Flott og godt utnyttet singelhytte med alt på en flate og med tillegg av innredet loft
* Hytten er smakfullt og delikat innredet med tidsriktige fargevalg
* Store vindusflater samt høy himling gir godt naturlig lys inne
* Innredet med gang/entrè med god garderobeplass, 3 soverom, separat toalettrom, flislagt bad, stue/kjøkken i åpen løsning samt lofttstue
* To boder, en inne og en isolert ved inngangsparti, for gode lagringsmuligheter
* Fantastisk uteplass, hvor sol og utsikt kan nytes
* Ski in/ski out og sentralt beliggende med kort avstand til alle de flotte fasiliteter Vrådal - sommer som vinter!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Krodalvegen 100, 3853 VRÅDAL
Kommunenummer 4028, gårdsnummer 1, bruksnummer 304, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm
Primærrom:
1. etasje 58 kvm: Entre, gang, stue, kjøkken, bad, wc og to soverom.
2. etasje 14 kvm: Loftstue og ett soverom
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Bod
2. etasje 2 kvm: Bod
Deler av 2.etasje er ikke målverdig areal grunnet skråtak.
Utvendig bod har flere funksjoner, disponeres kun av denne hytta, og er av disse grunnene medregnet i BRA. Rommet er vurdert som S-rom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.3.2023 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen. 
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i 2020.
Den er oppført på støpt betong mot grunn. Grunnmur i betongkonstruksjon. Yttervegger og tak i trekonstruksjoner. Saltak med Larvikstak. Vinduer og terrassedør med to-lags glass. Ytterdør i trekonstruksjon med glassfelt. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG 2:
* Bad: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert, tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet servant er usikker, det er stedvis lokalt motfall på gulvflater utenfor dusjsonen.
* Toalettrom: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
* Dørbladet til innerdør ved soverom 1 har kontakt med dørterskel/dørkarm.
* Trapp: har åpninger på mer enn 0,10 meter.
* Taket er dekket med snø på befaringsdagen og fundamenter er skjult av konstruksjonen og derfor ikke tilfredsstillende inspisert.
* Grunnmur: Plater på ringmurskonstruksjonen har stedvis manglende vedheft.
* Takvann har kun utkast og det er ikke bortledning av vannet fra grunnmuren.
TGIU:
* Det er snødekte overflater på befaringsdagen, slik at terrassen ikke er tilfredsstillende inspisert.
* Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent.
* Fuktmerker/ -symptomer i kjeller/underetg inkl evnt. krypkjeller og plate på mark: Det er er snødekte flater på befaringsdagen, forholdet er ikke tilfredsstillende undersøkt.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om hytta. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 

Standard

Vi har gleden av å kunne presentere denne flotte og smakfullt innredede hytten - Perfekt for dere som ønsker singelhytte med god og arealeffektiv romløsning!
Hytten er så og si å anse som ny da den er bygget i 2020 med en eier.
Her har man alt på en flate med entrè, 2 soverom, bad, ekstra toalettrom og stue/kjøkken i åpen løsning. I tillegg er det innredet med ett soverom og loftsstue på hemsen, som har åpen himling og rekkverk mot stue/kjøkken. Her får man inn masse deilig lys fra de store vindusflatene.
Fra overbygget inngangsparti har man adkomst til en praktisk og isolert bod/teknisk rom. Her er godt med lagringsplass og mulighet for å installere vaskemaskin.
Videre inn i gangen/entreen har man fin plass til å henge av seg yttertøyet. Downlights i tak. Det er trapp til loftsetasjen fra entreen.
Inn i hytten har man to soverom, som begge er innredet med doble senger. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne med vegg og servant i innredning fra Foss Bad. Her er også downlights i tak.
Praktisk med separat toalettrom, slik at man har to toalettrom i hytta. Det er skyvedør til rommet og det er innredet med servant og toalett.
Stuen og kjøkken ligger i åpen løsning med store vindusflater mot nordvest og med utgang til deilig terrasse. Kjøkkenet er innredet med moderne innredning med slette, grå fronter og integrerte hvitevarer. Det er et godt arbeidskjøkken.
Fin plass i stuen til både salong og spisestue. Her er god plass til å samles med venner og familie i hyggelig lag rundt et godt måltid!
Det er åpen himling i stuen, noe som gir en ekstra god romfølelse. Loftstuen har rekkverk mot stue/kjøkken området og nyter også godt av de store vindusflatene.
I loftsetasjen er det innredet med en praktisk bod og ett soverom. Det er takvindu på soverommet og det er innredet med dobbelseng.
Loftsstuen er praktisk for de med ungdommer i hus.
Deilig uteplass mot nordvest med svært gode solforhold. Her kan man sitte i le, uten særlig innsyn fra gjenboere og bare nyte omgivelsene, rolige dager og fint utsyn til fjellkjeder og omkringliggende områder.
Det er etablert uttrekkbar levegg på terrassen for å skjerme seg mot innsyn og vind, om det skulle være behov. Det er etablert utestrøm på begge sider av hytta.
Velkommen til Vrådal og Krodalvegen 100! Ditt nye ferieparadis?

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Selger opplyser at følgende møbler kan følge handelen etter avtale:
To stk sofa, rundt bord, sofa (kiste) bord, tv-benk, spisebord med 5 stoler, hjørneskap ved inngangsparti, lite skap på soverom, alle senger og vitrineskap i bod.

Oppvarming

Vedovn i stue.
Varmekabler i 1. etasje. Det er "Heatit" - styring av varmekabler i stue/gang inn til fliser i yttergangen. Styres via app.
Ellers elektrisk med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 5.2.2020.  Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Vrådal Panorama Skisenter er et flott og attraktivt helårs feriested som har blitt veldig populært de siste årene. Her har man masse aktivitetstilbud, sommer som vinter.
Om sommeren bys det på vakker natur, flotte turområder i fjellet med merkede turer (korte og lange), populær 9 hulls golfbane med koselig kafè, nydelig opparbeidet badestrand- og brygge med båtplasser og vannleker for ungdommen (trampoline og klatreborg), lekeplass med både klatrestativ, hoppepute, skateramp, huskestativ m.m., fotballøkke og dammer med turstier.
Vinterstid bys det på oppkjørte langrennsløyper på fjellet, korte og lange turer, alt etter ønske og form! Det er 18 nedfarter i slalomanlegget med 8 heiser inkl. 8-seters stolheis. Her er det sjelden kø. Kafeteria og bar på området med tidvise aktivitetstilbud for store og små. Vrådal har et veldig hyggelig og inkluderende miljø hvor man kan slappe av og bare nyte roen, naturen og de aktiviteter man ønsker.
Velkommen!

Adkomst

Vrådal ligger i hjertet av Telemark, ca. 3 timer fra Oslo, 2,5 time fra Tønsberg og Kristiansand, ca 2 timer fra Sandefjord og Arendal.
Det er fine veier både sommer og vinter.
Når man kommer til Vrådal sentrum følger man veien og skilting til Vrådal Panorama/alpinanlegg. Når man kommer inn på feltet holder man til venstre i "rundkjøringen" mot Rådyrtoppen 2 og 3. Følg veien og ta til venstre oppover en liten bakke.
Hytten er beliggende like før krysset på venstre hånd.
Hytten er skiltet med Krogsveen til salgs skilt. Det vil være skiltet til felles visninger.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 807 kvm. Tomten eies i fellesskap med hyttenr 102. Man disponerer det som er naturlig tilliggende eiendommen.
Felles adkomst til hytten med gode parkeringsmuligheter på gruset gårdsplass, på fremsiden og siden av hytten.
For øvrig er det en lettholdt naturtomt.

Parkering

Parkering på gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsbustad i henhold til reguleringsplan for Rådyrtoppen III med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Orrleikåsen, ligger østvendt for hytten, er utvikling og skal bebygges med fritidsboliger. De har adkomst tidligere på feltet og vil således ikke passere på eksisterende vei.
Det er etablert adkomst for to prosjekterte hytter i bakkant - sørøst - for denne hytten.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11 596,- for år 2022. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Prognose for 2023 er kr 13 276,-. Beløpet er fordelt på 3 terminer.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
Kommentar fra feier: Tilsyn: Fekk ikkje å gå inn på eigendom pga covid. Feiing: Fekk tilbud 12.01.2021 (Ikkje utført pga ingen tilstede). Avvik: Ingen registrerte avvik pga ikkje utført tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.500 kwh pr. år. Dette vil dog variere ihht bruken av hytta.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.204,-.
Veiavgift til Vrådal Panorama betales med ca kr 4.850,- pr år. Dette gjelder vedlikehold og brøyting av veier, vann og avløp i området.
Brøyting av egen gårdsplass kan avtales med Vrådal Panorama og betales med ca kr 2.500,-. Frivillig, og bestilles i egen app.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett har avgift på kr 827,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Frivillig medlemskap i Velforeningen Panorama. Vrådal Panorama Velforening er en sammenslutning av hytteeiere i Vrådal Panorama Skisenter. Hensikten med velforeningen er at hytteeiere i fellesskap skal skape et bedre og tryggere nærmiljø i vårt område. Kontakt velforeningen for mer informasjon; velforening.vp@gmail.com
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 660 000,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 0,-/2 376 000,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.281.170,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 12 550,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ragnhild Gran Ramsdal og Atle Ramsdal

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Kviteseid kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.
 

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0081/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.2381

Dato

Sist oppdatert: 19. februar 2024 kl. 10:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.