logo
Eiendomsmegler

Anette Cathrine Vindum

Telefon

33 50 01 03

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Min visjon er at mine kunder skal oppleve at de blir sett og hørt av en megler som bryr seg. Slik at de alltid føler seg godt ivaretatt og får trygghet for de store valgene som skal tas, være seg om de skal selge eller kjøpe. 
Målrettet markedsføring med aktiv oppfølging av potensielle kjøpere mener jeg er avgjørende for å oppnå en optimal salgsprosess og pris. Hvert salg, hver kunde og hver prosess er ulik og ikke minst – unik!

Som født og oppvokst i Sandefjord er jeg godt kjent med boligmarkedet og er engasjert i lokalmiljøet. Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2004. En bred erfaring, som kommer mine kunder tilgode.

Fritiden min bruker jeg på familie og venner samt trening. Jeg er veldig glad i å reise og oppleve nye steder.
Dette sier kundene om meg
Hun var tilgjengelig til alle døgnets tider og alle dager i uken. Svarer på henvendelser raskt og langt ut over vanlig kontortid. Veldig positivt overrasket og imponert over dette. Hun har gjennom hele prosessen vært ryddig og profesjonell. Man er hele tiden trygg på at hun har hatt oversikt og kontroll på alt rundt salget.
Vi benyttet oss av Anette på bakgrunn av bl.a hennes lokalkunnskaper om området, våre møter med henne på andre visninger og nettverk. Det viste seg å være lurt da boligen ble solgt raskere enn forventet i et litt tregt marked og få på visning. Hun er hyggelig, imøtekommende og kommuniserer profesjonelt underveis i prosessen, fra første til siste kontraktskriving.
Anette gjorde salget vårt enkelt og problemfritt. Hun er profesjonell i sin opptreden. Hun får våre beste anbefalinger. Vi opplevde henne som rask og effektiv, og hun gjorde oss trygge i prosessen med å selge boligen. Hun er rask til å svare på spørsmål og henvendelser. Dette gjelder både som kjøper og selger, vi har brukt henne til å kjøpe eiendom tidligere også.
Eiendomsmegler

Anette Cathrine Vindum

Telefon 33500103
Mobil 45616420
Send epost

Lurer du på noe?

Anette Cathrine Vindum svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Sandefjord

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Andreas Haraldsen

Eiendomsmegler

Andreas S. Bjønnes

Eiendomsmegler

Ingrid Gogstad-Andersen

Eiendomsmegler

Henrik Bettum

Eiendomsmegler

Håkon Marcus Tappeluf

Eiendomsmegler

Jonas Madsen

Eiendomsmegler

Anette Cathrine Vindum

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Varmo

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Hege Semb Maaren

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies