Komplett salgsoppgave

Høvikskogen 30

11 950 000 kr
242 m²
5 soverom
Fasade kveld
Fasade kveld
Tom Christopher Sand
Presenteres av
Tom Christopher Sand
Båtstø
Stor, smakfull og pen arkitekttegnet enebolig beliggende i idylliske Båtstø - Meget solrikt - Dobbel garasje og 5 sov

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  11 950 000 kr
 • Omkostninger
  300 092 kr
 • Totalpris
  12 250 092 kr
 • Byggeår
  2010
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  242 m²
 • Bruksareal
  316 m²
 • Tomteareal
  1 108,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Høvikskogen 30!
Arkitekttegnet, særpregen og meget pen enebolig. Eiendommen har en meget solrik beliggenhet i et barnevennlig område og med kort vei til Oslofjorden. Åpen stue/kjøkkenløsning med god takhøyde og store vindusflater. Flotte usjenerte og solrike terrasser. Boligen har en god og praktisk planløsning og holder en god standard. Gode turmuligheter i nærområdet med kyststien og løyper i marka.
- Dobbel garasje med flislagt gulv og direkte adkomst til huset
- Solrik beliggenhet og flere terrasser
- 5 sov og 2 stuer
- 2 bad og 1 ekstra wc
- Kjøkken med åpen løsning mot stue
- Vannbåren varme
- Grundig teknisk gjennomgang av huset med utbedringer utført av forsikringsselkap 2022
- Flere terrasser

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Høvikskogen 30, 3477 BÅTSTØ
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 246, bruksnummer 225, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 246, bruksnummer 237, ideell andel 1/44
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 246, bruksnummer 238, ideell andel 1/44
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 246, bruksnummer 240, ideell andel 1/44
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 246, bruksnummer 242, ideell andel 1/45
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 246, bruksnummer 243, ideell andel 1/44

Innhold

Totalt bruksareal: 316 kvm
Totalt primærrom: 242 kvm
Primærrom:
1. etasje 94 kvm: Entré, bad, vaskerom, stue og 2 soverom
2. etasje 148 kvm: Gang, bad, wc, stue/kjøkken og tre soverom
Sekundærrom:
1. etasje 68 kvm: Garderobe, garasje, to boder og teknisk rom
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.09.2022 utført av Taksering Norge AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. I tillegg foreligger det et notat med kommentarer til utbedringsarbeider som er utført i 2022. Til dette notatet hører det også med bilag. Notatet er også en del av salgsoppgaven, mens bilagene kan fås ved henvendelse til megler. Notatet med bilag må også leses nøye og i sammenheng med egenerklæringen og tilstandsrapporten før inngivelse av bud. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i grunnmur i betong med termomur og lettbetong. Yttervegger i bindingsverkskonstruksjon, forblendet med pusset og malte overflater og liggende malt trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein og papp/folie.
Det gjøres spesielt oppmerksom på punktet under som har fått TG3:
Flislagt terrasseplatting i betongkonstruksjon har fall inn mot grunnmur samt sprekker, vedheft, slipp og bom i fliser. Utført ufagmessig og bør utbedres.
Det gjøres spesielt oppmerksom på punktene under som har fått TG2:
- Det mangler topplist over utvendig fuktsikring.
- Terrenget rundt bygningen skal ha tilstrekkelig fall fra byggverket dersom ikke andre tiltak er utført for å lede bort overvann. Fallet ut fra bygningen bør være minst 1 : 50 over en avstand på minst 3 m fra veggen. I dette tilfelle er det fall mot bygningen enkelte steder, og det er av den grunn gitt Tg 2.
- Innvendig trapp mangler håndløper på en side, samt har ikke utvendige trapper håndløpere.
- Det er observert svelling og avskalling nederst på dørblad på vaskerommet.
- Det er observert merkbare ujevnheter i dekke. Forholdet kan være et symptom på ujevne setninger i grunn.
- Fallforhold mellom sluk og folie på mellombygg - Fall ikke tilfredsstillende - Bør holdes under oppsyn.
- Det er observert løse ledninger i wc og ett soverom. Det anbefales at ledningene festes, og forholdet utbedres av fagperson.
- Badet i 1.etg og 2.etg er gitt TG2 grunnet alder på membran. Det er ikke tilfredsstillende fall mot sluk ut fra dagens krav, samt er det ikke fremvist dokumentasjon på badet.
- Det er ikke inspeksjonsmulighet eller lufting under badekaret. Dette bør etableres
- Det er ikke fremvist dokumentasjon på vaskerommet.
- Rekkverkshøyden avviker fra forskrifter. Skal være 1 meter over gulv.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
- Det har blitt lagt vannbåren varme i dusjsonen på bad oppe i 2012. Dette grunnet at husleverandøren glemte å legge det da huset ble oppført. Derfor gjort i etterkant (informasjon fra tidligere eier).
- Utekran sprakk i 2018, og da lakk det en del vann inn på grunnmur (informasjon fra tidligere eier).
- Nesbru Elektriske AS: Installert el-bil lader i garasjen.
- Askestad- Aas Elektro AS: Byttet driver på downlights bad oppe i 2020
- Løvås Rør AS: Byttet ventiler på fordelingsstokkene for vannbåren varme i øvre etasje i 2019
- Heatac Energy: Satt inn ny varmepumpe og varmtvannsbereder i 2013
- Det foreligger dokumentasjon på elektrisk arbeid utført av Nesbru Elektriske og Elektro Term AS.
- Den støpte flislagte terrassen utenfor soverom oppe med tilhørende levegger og liten trapp opp til terrassen som er forbundet med huset, pluss «blomsterkasser», er gjort på dugnad (informasjon fra tidligere eier).
-Foreligger tillatelse for bygging av nytt hus til venstre ved innkjørsel, og tillatelse for bygging av nytt hus på tomt foran boligen.
- Opplegg for el-bil lading i garasjen.
- Se notat etter utbedringsarbeider. Notatet er inntatt i salgsoppgaven, og rapporter er tilgjengelig hos megler. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i disse dokumenter før bud inngis.
-Eiendommen selges av Anticimex Forsikring etter et hevingsoppgjør. Det ble i den forbindelse utarbeidet skaderapporter. Utbedringsarbeider og undersøkelser er foretatt i etterkant. Se notat for utbedringsarbeider der relevant informasjon om dette fremgår, og skaderapporter er vedlagt.
- Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Standard

Arkitekttegnet, særpregen og meget pen enebolig. Eiendommen har en meget solrik beliggenhet i et barnevennlig område og med kort vei til Oslofjorden. Boligen holder en gjennomgående god standard med flere praktiske rom og løsninger, samt ett flott uteområde. Fra boligen er det kort vei til ekspressbusser retning Oslo, samt gode turmuligheter i nærområdet med kyststien og løyper i marka.
Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i husets 2.etg med en åpen løsning inn til stuen og er lagt i parkett på gulvet. Innredningen består av høyskap og kjøkken-øy med underskaper med slette fronter og med komposittstein benkeplate. Kjøkkenet er velutstyrt med integrert ovn, dampovn, koketopp, oppvaskmaskin, vinskap, kjøl og frys.
Stue:
2. etg: romslig stue med høy takhøyde og store vinduer som slipper inn godt med naturlig belysning og med en nydelig utsikt over Oslofjorden. Fra stuen er det utgang til flislagt terrasse med god plass til sitte gruppe.
1.etg: Koselig stue lagt i parkett med plass til sittegruppe samt er det utgang til hagen fra stuen.
Bad:
1.etg: Flislagt med benkeskap og høyskap med glatte fronter, servant med speil og belysning over, veggfestet toalett samt dusj med faste felt og dør i herdet glass,
2.etg: Meget delikat flislagt bad med dobbel servant med skuffer under og speil med belysning over, høyskap på sidene. Videre har badet dobbel dusj, badekar og veggfestet toalett.
Vaskerom:
Flislagt vaskerom med innredning bestående av nedfelt oppvaskkum i rustfri stål, benkeskap, veggskap og høyskap med glatte fronter.
Soverom:
Downlights i taket og gulv lagt i parkett. Alle soverommene av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Hovedsoverom har eget walk-in closet og utgang til terrassen i 2.etg.
Garasje:
Stor dobbeltgarasje som er flislagt med elektrisk garasjeport.
Uteområde:
Meget pent uteområde med beplanting rundt tomten, samt stor solrik terrasse i betong som har ankomst fra 2.etg. Fra stuen i 1.etg ligger hagen usjenert til og har en stor terrasseplatting.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Sentralfyr med luft til vann varmepumpe er montert i teknisk rom. Varmtvannsbereder er integrert i sentralfyringanlegget.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08,09.2010 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
11.07.2008 - Dokumentnr: 574101 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3025 Gnr:246 Bnr:1
01.01.2020 - Dokumentnr: 1843074 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0627 Gnr:46 Bnr:225

11.07.2008 - Dokumentnr: 574101 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3025 Gnr:246 Bnr:1
3025/246/240:
27.01.2022 - Dokumentnr: 105977 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Anticimex Forsikring Ab Nuf
Org.nr: 984 735 049

Diverse

.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Båtstø er et idyllisk sted like ved Oslofjorden som er kjent for flotte bademuligheter. Noen minutters gangavstand til 3 forskjellige badesteder, blant annet Høvikvollen.
Gode turmuligheter i område sommer som vinter med kyststien og løyper i marka.
Skiløyper finner man kun 500 meter fra boligen. Idrettsmiljø i NÅIF IL og evt. Slemmestad IL og ROS IL.
Kort vei til Åros som er et lite tettsted med nærbutikk. Sætre ligger ca 10 minutters kjøretur unna med nærsenter, dagligvare, blomsterbutikk og flere serveringssteder. Sætre har yrende båt og badeliv på sommerstid. Nye Rortunet kjøpesenter stod ferdig høsten 2021 og ligger da kun 5-10 min kjøring fra eiendommen.
Eiendommen ligger i Båtstø ca. 40 minutter fra Oslo, 20 minutter fra Asker og 25 minutter fra Drammen. Snaue 10 minutter til Rortunet kjøpesenter og Slemmestad med hurtigbåt til Aker brygge. Bussholdeplass innen 2 minutters gange med ekspressavgang til Oslo i rushtiden (ca. 50 minutter til Nationaltheateret)

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E18 til Holmen og følg skilt videre mot Slemmestad. I Slemmestad, ta videre mot Nærsnes. Kjør forbi Nærsnes sentrum og følg veien videre langs Oslofjorden. Følg Sundbyveien til du kommer til Båtstø. Ta inn Høvikskogen til venstre. Etter noen hundre meter tar du første inn til venstre. Boligen ligger på høyre side.

Barnehager, skoler og fritid

Frydenlund barneskole og Slemmestad ungdomsskole. Nedre Høvik barnehage rett ved boligen ellers få minutters kjøring til diverse offentlige og private barnehager.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen og barnehagene.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 108,7 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og diverse busker. Steinlagt gårdsplass og granitt støttemurer.

Parkering

Flislagt dobbelgarasje med elektrisk garasjeport, samt gode parkerings muligheter på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til 1 109 kvm boliger felt BF 3 i henhold til reguleringsplan Nedre Høvik (mindre vesentlig endring) datert 21.08.2008. Videre er eiendommen regulert til 1 109 kvm nåværende boligbebyggelse i henhold til Kommuneplan Røyken 2015-2027 vedtatt 01.10.2015.
Det gjøres oppmerksom på at det er byggeplaner for tilstøøtende eiendommer gnr. 246, bnr. 258, 259 og 260. Tegninger kan fås ved henvendelse til megler eller ved innsyn på Asker kommune sine hjemmesider. Utsikt retning Oslofjorden vil kunne bli endret ved begyggelse av tilstøtende tomter. Se kart.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 10.045,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon..
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 12.250.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anticimex Forsikring Ab Nuf

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0.90% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0099/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.2299

Dato

Sist oppdatert: 13. september 2022 kl. 10:55

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.