Røyken
Daglig leder - Eiendomsmegler

Tom Christopher Sand

Tom Christopher Sand

Om meg

Jeg er en svært ambisiøs og målrettet eiendomsmegler med øye for detaljer og riktige taktiske valg. Jeg bruker mye tid hver dag på potensielle kjøpere og kartlegger deres behov meget godt. Bruken av Krogsveen sitt unike boligsøkerregister sammen med 25 års erfaring som megler i Røyken og Hurum danner grunnlaget for best mulig pris på en trygg og behagelig måte. Ca 60 % av Krogsveen Røykens boligkjøpere, var allerede registrert i vårt oligsøkerregister før de kjøpte. Vi har tilgang til kjøperne!» Dere som kunde får en meget god og tydelig salgsprosess som er skreddersydd deres eiendom og de kundene som er potensielle kjøpere for dere og ikke en generell pakke som brukes på alle boliger og kunder. Hver bolig, område og prisklasse har forskjellige anbefalte måter å jobbe på for å oppnå best mulig pris på en trygg og god måte. Det samme gjelder mennesker. Det som er riktig for en behøver ikke være riktig for en annen. Helheten her får kunder til å føle trygghet og dermed et meget godt grunnlag for bud og budrunde på eiendommen din.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Kundebehandling (veldig god informasjon, forståelse for kundens problemstillinger, imøtekommenhet) Innsats for å få best mulig pris og gode råd i forbindelse med budrunden.
Tidligere kunde
Rask og effektiv info. Megler var lett tilgjengelig på flere ukurante tidspunkt. God innsats for å selge til en god pris.
Tidligere kunde
Det meste, men kanskje budrunden.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer