logo
Daglig leder - Eiendomsmegler

Tom Christopher Sand

Telefon

31 28 70 83

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Jeg er en svært ambisiøs og målrettet eiendomsmegler med øye for detaljer og riktige taktiske valg. Jeg bruker mye tid hver dag på potensielle kjøpere og kartlegger deres behov meget godt.  Bruken av Krogsveen sitt unike boligsøkerregister sammen med over 20 års erfaring som megler i Røyken og Hurum danner grunnlaget for best mulig pris på en trygg og behagelig måte.  Ca 60 % av Krogsveen Røykens boligkjøpere, var allerede registrert i vårt oligsøkerregister før de  kjøpte. Vi har tilgang til kjøperne!» Dere som kunde får en meget god og tydelig salgsprosess som er skreddersydd deres eiendom og de kundene som er potensielle kjøpere for dere og ikke en generell pakke som brukes på alle boliger og kunder. Hver bolig, område og prisklasse har forskjellige anbefalte måter å jobbe på for å oppnå best mulig pris på en trygg og god måte. Det samme gjelder mennesker. Det som er riktig for en behøver ikke være riktig for en annen. Helheten her får kunder til å føle trygghet og dermed et meget godt grunnlag for bud og budrunde på eiendommen din.
Dette sier kundene om meg
Kundebehandling (veldig god informasjon, forståelse for kundens problemstillinger, imøtekommenhet) Innsats for å få best mulig pris og gode råd i forbindelse med budrunden.
Rask og effektiv info. Megler var lett tilgjengelig på flere ukurante tidspunkt. God innsats for å selge til en god pris.
Det meste, men kanskje budrunden.
Daglig leder - Eiendomsmegler

Tom Christopher Sand

Telefon 31287083
Mobil 97653845
Send epost

Lurer du på noe?

Tom Christopher Sand svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Røyken

Daglig leder - Eiendomsmegler

Tom Christopher Sand

Eiendomsmegler

Håkon Espeseth

Innemegler

Matilde Hovind

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies