Komplett salgsoppgave

Aunsvingen

490 000 kr
1 293,6 m² (eiet)
Velkommen til Aunsvingen - og denne flotte boligtomten beliggende i idylliske og naturskjønne omgivelser på Dragsten i Selbu!
Velkommen til Aunsvingen - og denne flotte boligtomten beliggende i idylliske og naturskjønne omgivelser på Dragsten i Selbu!
Kart
Del
Jan Vidar Lysbakken
Presenteres av
Jan Vidar Lysbakken
Dragsten
Herlig boligtomt på ca. 1,3 mål m/nydelig utsikt over Selbusjøen | Fine turmuligheter | Gode solforhold | Familievennlig
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  490 000 kr
 • Omkostninger
  13 592 kr
 • Totalpris
  503 592 kr
 • Tomteareal
  1 293,6 m² (eiet)
 • Type
  Tomt - bolig
 • Eierform
  Eiet

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Aunsvingen - og denne flotte boligtomten beliggende i idylliske og naturskjønne omgivelser på Dragsten i Selbu! Tomten måler ca. 1 293,6 kvm og ligger fint til på et høydedrag omkranset av herlig skog med fantastisk utsikt mot Selbusjøen. Verdt å nevne
 • Stor og flott boligtomt i et veletablert boligområde
 • Fantastisk utsikt mot Selbusjøen og gode solforhold
 • Meget gode tur- og fiskemuligheter i området, med nærhet til Selbusjøen, Jonsvatnet og Estenstadmarka
 • Oppkjørte skiløyper på vinteren og gode bademuligheter på sommerstid
 • Nærmeste barnehage ligger kun en 6 minutters gåtur unna. Skole og dagligvare ligger ca. 30 minutter unna med bil
 • Lade, Tiller og Trondheim sentrum og et hav av servicetilbud ligger ca. 40 minutter unna med bil
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Aunsvingen, 7039 TRONDHEIM
  Kommunenummer 5032, gårdsnummer 1, bruksnummer 70

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst en servitutt på eiendommen og som ikke antas å ha betydning for kjøpers bruk:
  - Dagboknr. 6894, tinglyst 27.12.2004, type heftelse: Bestemmelse om vann- og kloakkledning.
  Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger i landlige og idylliske omgivelser ved Dragtsen i Selbu. Tomten ligger fint til på et høydedrag med en nydelig utsikt over Selbusjøen.
  Nærmeste dagligvarebutikk er Bunnpris Vikåsen og Coop Extra Hommelvik som ligger henholdsvis en 28 og 29 minutters kjøretur unna tomten. For ytterligere servicetilbud kan man ta turen til Sirkus Shopping eller Malvik senter. Sirkus shopping har et rikt innhold med rundt 100 butikker og en rekke spisesteder. I tillegg er det etablert helse- og servicefasiliteter som renseri, bilvask og helsesenter med bla. tannlege og kiropraktor i forbindelse med senteret. Malvik senter kan tilby ca. 20 butikker og noe av det du finner her er Vinmonopolet, apotek og dagligvarebutikk.
  Det er svært fine turfasiliteter i området med blant annet Jonsvannsområdet som byr på gode fiskemuligheter og flere fine stier langs vannet. For flere turmuligheter kan man ta turen til Estenstadmarka som består av turstier på kryss og tvers, og har et flott utgangspunkt for en rundtur. På Estenstadhytta kan man ta seg en velfortjent pause med en kopp kaffe, fersk bakst eller en varm lunsj eller middag. Det er også gode muligheter for å ta seg en skitur, med oppkjørte løyper på vinterstid ikke langt fra eiendommen. Svært gode bademuligheter på sommerstid.

  Adkomst

  Fra Sentrum: Følg Bratsbergvegen mot Jonsvannet. Etter ca. 31 km ta til høyre inn på Drakstvegen og følg veien ca. 8,4 km før du tar til høyre opp mot Aunsvingen. Ta så første til venstre og følg veien ca. 150 meter og tomten ligger på din venstre side.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager
  Dragsten avd. barnehage (0-5 år) 6 min
  18 barn, 1 avdeling
  Skoler
  Selbustrand skole (1-7 kl.) 46 min
  71 elever, 4 klasser 39,7 km
  Bell skole (1-7 kl.) 59 min
  200 elever, 7 klasser 52,5 km
  Selbu ungdomsskole (8-10 kl.) 59 min
  150 elever, 6 klasser 53.3 km
  Malvik videregående skole 32 min
  400 elever 25.6 km
  Charlottenlund videregående skole 34 min
  1100 elever, 76 klasser 26.1 km
  Dagligvare
  Bunnpris Vikåsen 28 min
  Coop Extra Hommelvik 29 min
  Offentlig transport
  Spillebakken 16 min
  Linje 74 12.7 km
  Hommelvik stasjon 29 min
  Linje 26, 72 22.7 km
  Trondheim Værnes 38 min
  Sport
  Dragsten skole -balløkke 6 min
  Klæbu Treningssenter 32 min
  Sport og Trim 32 min
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Flott skrånende naturtomt på ca. 1 293,6 kvm beliggende på et høydedrag med en fantastisk utsikt mot Selbusjøen.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Selger opplyser om at det er lagt inn vann- og avløpsledninger til tomten i 2004, men at tilstanden er uviss da disse ikke er tatt i bruk. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsbestemmelser for Dragsten ll datert 15.03.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Eiendommen kan bebygges med frittliggende boliger med en hovedbruksenhet, samt leilighet/generasjonsbolig på maks 80 kvm bruksareal (BRA), der ikke annet fremgår av plankartet. Maks tillatt bebygd areal, BYA= 25% av tomtens nettoareal. Frittliggende garasje med brutto grunnflate på inntil 36 kvm regnes ikke med i tillatt bebygd areal. For garasje med brutto grunnflate på mer enn 36 kvm, medregnes det overskytende areal i tillatt bebygd areal.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Det er ikke registrert avgift på eiendommen.
  Se https://www.selbu.kommune.no/tjenester/veg-vann-avlop-og-renovasjon/ for satser til Selbu kommune ifbm. årsavgifter og tilkoblingsgebyrer.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 15 125,- ifølge skatteetaten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr 172,-.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 503 592,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 11.100,- for tomter.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Kaj Patrik Gabrielsson

  Konsesjon

  Eiendommen er en ubebygd tomt. For at eiendommen skal kunne overskjøtes, må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet. Erklæringen må godkjennes av kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Kjøper må sette seg inn i selgers egenerklæring samt salgsoppgaven før bud inngis. Eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, eventuell tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler, entreprenør eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: kr 30.000,-
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 18.400,-
  Visninger: kr 1.875,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 68-0202/22
  Krogsveen avd. Trondheim AS
  NO 918 119 930 MVA
  Oppdragets KR-kode KR68.22202

  Dato

  Sist oppdatert: 04. mai 2023 kl. 11:04

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Vil du varsles om lignende boliger?

  Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.