Eiendomsmegler, MNEF

Jan Vidar Lysbakken

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Dette sier kundene om meg
Vi har nettopp vist deres meglerfirma den tillit som ligger i å overlate salget av vår kjære hytte til dem. Vi har hatt et fint samarbeide med deres megler Jan Vidar Lysbakken. Hensikten med dette brevet er å takke for det vel utførte arbeide Jan Vidar utførte. Det har vært særdeles lett og hyggelig å ha med ham å gjøre. All informasjon vi fikk i starten og det videre samarbeidet ble gjennomført prikkfritt med hensyn til lovnader og avtaler. Jan Vidar er en trivelig og dyktig person vi lærte å sette pris på, og gjerne kan anbefale til enhver som skal selge en eiendom.
Vi har nå sluttført salg av leilighet i Trondheim. Selv om markedet er tregt, er vi fornøyd med den pris som ble oppnådd. Dette er ikke minst takket være Jan Vidar Lysbakken som sto på dag og natt for oss. Jan Vidar fikk oss til å føle oss som en viktig kunde. Han er på alle måter en profesjonell og dyktig megler.
Tusen takk for en knall innsats rundt salget av min leilighet. Snakket med kjøper per telefon etter salget, og selv han skrøt av din innsats - Utvilsomt noe som bidro til å få i stand handelen. Godt jobba! Og ellers takk for mye god hjelp.
Eiendomsmegler, MNEF

Jan Vidar Lysbakken

Telefon 73896908
Mobil 95269250

Lurer du på noe?

Jan Vidar Lysbakken svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Trondheim

Daglig leder / Eiendomsmegler

Frank Robert Nervik

Eiendomsmegler

Benjamin Strøm Solli

Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Eiendomsmegler

Rune Selven

Eiendomsmegler, MNEF

Jan Vidar Lysbakken

Eiendomsmegler/Prosjektkoordinator

Frantz K. R. Peckel

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Salgskoordinator/Trainee

Markus Jønland