Komplett salgsoppgave

Gjerdrumsgata 20C

9 000 000 kr
2 soverom
Lillestrøm sentrum / Fagerborgkvartalet
Høyt over byen i ny og flott 3-roms endeleilighet i 7. etasje| Terrasse 24 kvm med utsikt | 2 bad | Ferdig 3./4. kvartal 2022

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

Sjekk selv i vår boliglånskalkulator
 • Prisantydning
  9 000 000 kr
 • Omkostninger
  32 124 kr
 • Totalpris
  9 032 124 kr
 • Etasje
  7
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 834 kr

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om enheten

Fagerborgkvartalet -en flott 3-roms selveierleilighet, midt i Lillestrøm. Fra leiligheten er det gangavstand til tog/busstasjon, samt alle byens fasiliteter og servicetilbud. Leiligheten ligger i 7. etasje og består av entré, 2 soverom, 2 bad, stue og kjøkken i åpen løsning.
Terrasse på ca 24 kvm. Det leveres et flott høykvalitets kjøkken fra Drømmekjøkken med inkluderte hvitevarer fra Electrolux.
Kort fortalt:
- Ferdigstilles i 2022
- Romslig terrasse 24 kvm
- 2 soverom og 2 bad
- Meget sentralt i Lillestrøm
- Heis til leilighetsplan (7. etasje)
- Bod i kjeller
- Varmtvann/fjernvarme inkl. i felleskostnader

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gjerdrumsgata 20C, 2000 LILLESTRØM
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 81, bruksnummer 260, seksjonsnummer 131, ideell andel 1/1

Enhetsbeskrivelse

Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: Stue/kjøkken, 2 soverom, 2 bad og gang
Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.
Boligens balkong og utvendige bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser.
Se prisliste for nærmere opplysninger om de enkelte boligenes arealer.

Oppvarming

Energibehov for oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme levert fra Akershus Varme og Energi. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme med egen termostat til hver sone. Varmtvann leveres fra felles varmtvannstank med en energisentral i teknisk rom.

Diverse

GULV:
Leiligheten har 14 mm 1-stavs eikeparkett.
Gulv baderom flistype Marthe Beige Matt i 30X30 format. Nedsenket gulv i dusjnisje mosaikk 5X5 format av samme flismodell. Denne fliskvaliteten er meget god og valgt farge fremstår som tidløst.
Gulv i fellesområder leveres med fliser eller tilsvarende slitesterk overflate.
Private boder får egnet belegg eller parkett som øvrig i leiligheten.
Fellesboder og teknisk rom leveres med hvit støvbundet betong/gulvbelegg.
VEGGER:
Vegger i fargen S0500-N.
På bad er det flis av typen Marte beige matt i 30X60 format liggende format uten fugefølge mot gulv. Denne fliskvaliteten er meget god og valgt farge fremstår som tidløst.
HIMLINGER:
Sparklet og malt gips/betong himling i farge S0500-N. Himlingsplater kan forekomme i bod. Synlig V-fuge i betong i stue, kjøkken og soverom.
Himlinger i fellesareal leveres primært som systemhimling eller malt betong.
KJØKKEN
Kjøkkeninnredningen er moderne og tidsriktig fra kvalitets-leverandøren Drømmekjøkken, type Solid i varm gråtone. Overskap med Push-to-close. Underskap med runde knotter modell RK80. Overskap i åpen utførelse med Eik utsparinger/hylleplasser og benkeplate i Fenix solid core kompaktlaminat i sort matt utførelse. Kjøkkenventilator under overskap som Slim-line. Kjøkkenet med integrerte hvitevarer i høy kvalitet i børstet stål (stekeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, kombiskap kjøl/frys og ventilator).
INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører leveres type hvit med ett speil. Dørvridere i børstet utførelse.
HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET
Inngangsdør til hver enkelt leilighet er fabrikkmalt utførelse. Alle dører er iht. gjeldende forskrifter for brann og lyd. Lås med FG-godkjenning som sikkerhetslås samt kikkehull.
VINDUER OG GLASSDØRER
Aluminiums belagte trevinduer med energiglass i henhold til TEK 17. Innvendig karm malt fra fabrikk i fargen hvit.
LISTVERK
I rom med parkett er det gulvlist i hvit utførelse med synlige spikerhull. Gerikter rundt vinduer og dører i hvit glatt utførelse med synlige spikerhull. Overgang vegg/tak uten taklist.
DIVERSE UTSTYR
Leiligheten leveres med sprinkelanlegg og brannslukningsapparat iht. brannforskrifter. Det leveres også nødvendige røykvarslere avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse. Det monteres frostfrie hagekraner på fellesarealer.
ELEKTRISK
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i boenheten, bortsett fra betongvegger og lyd/brannvegger hvor det kan bli åpent anlegg. LED lyslist monteres under overskap på kjøkken.
Stikkontakter forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.
Alle rom har stikkontakter og lampepunkter, iht gjeldende NEK- standard.
Det er belysning i bod, utebelysning på balkong/terrasse og inngangsparti, samt stikkontakt på balkong/terrasse.
Det er LED downlights på bad og i entre/gang med dimmer.
SANITÆR
Felles vann- og avløpsanlegg ligger skjult i sjakter og innkassinger.
Teknisk anlegg for vann, varme og sprinkler krever et relativt stort fordelerskap i leilighetene, endelig plassering er ikke besluttet.
Varmtvannet leveres fra fjernvarmenett. Individuelle energimåler til hhv. varme og varmt vann, vil bli installert i hver leilighet.
På bad må det kun anvendes kondenstørke-trommel.
OPPVARMING
Energibehov for oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme levert fra Akershus Varme og Energi.
Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme med egen termostat til hver sone.
Varmtvann leveres fra felles varmtvannstank med en energisentral i teknisk rom.
TV/DATA
Selger vil inngå avtale med Telenor om tilknytning for TV/data. Sameiet er forpliktet til å overta abonnementsavtalen med signalleverandøren ved stiftelse av sameiet.
Det blir et stk. TV punkt i stue og ekstra punkt ihht. salgstegning der hvor dette fremkommer.

Energimerking

Boligene bygges med energikarakter C, farge Grønn. Selger er ansvarlig for å fremskaffe endelig energiattest før ferdigstillelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Parkering

Leiligheten har ikke garasjeplass.
Det er lagt opp til bildeling og tiltenkt to plasser med to leasingbiler som kan reserveres og benyttes av beboerne i sameiet.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Økonomi

Boligens kostnader

Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Pr overtakelsesdato betales i tillegg til kjøpesum kr 6.000,- som settes av til startkapital til sameiet.
Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader, stiftelsesomkostninger og startkapital på usolgte enheter.
Felleskostnader ihht. budsjett skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader.
Felleskostnadene er stipulert og basert på erfaringstall.
Kommunale avgifter, fjernvarme, renovasjon og kabel-tv/internett er inkludert i budsjettet og individuelt strømforbruk er ikke inkludert i budsjettet, og faktureres direkte til hver enhet.
Evt fremtidig velforeningskontingent er heller ikke hensyntatt i budsjettet.
Budsjettet er et forslag til driftsbudsjett for normaldrift av sameiet i 1 år, basert på stipulerte inntekter og kostnader.
Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter.
Det tas forbehold om oppgitte arealer, antall leiligheter, organisering av fellesområder og øvrige opplysninger om prosjektet som kan endre forutsetningene for budsjettforslaget.
Det tas forbehold om stipulerte inntekter og kostnader da styret vil kunne endre budsjettet og inngå avtaler som vil tilføre boligselskapet andre eller større kostnader.
Endelig fastsettelse av budsjett og nivå på felleskostnader vil bli foretatt av styret i boligselskapet.
Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte enheter. Se prisliste for estimerte felleskostnader per leilighet.
Iht. Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for leiligheter ca. 9.000 kWh. Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2020 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2020 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Nye boliger fritas for eiendomsskatt i inntil to år, det vil si året boligen er tillatt tatt i bruk og påfølgende kalenderår. Lillestrøm kommune har pr 1. januar 2021 eiendomsskatt med en skattesats på 2 promille og 1.800.000 i bunnfradrag. Det tas forbehold om at kommunen endrer praksis.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Annen viktig informasjon

Eier

Fagerborg K34 I AS

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0154/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.21154

Dato

Sist oppdatert: 27. juli 2022 kl. 13:57
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Lignende prosjekter

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.