Komplett salgsoppgave

Krabberødstrand terrasse 2

4 350 000 kr
154 m²
4 soverom
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Stathelle - Krabberødstrand/Skråfjellet
Enebolig med utleiedel, usjenert beliggenhet og fin utsikt mot sjøen.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  4 350 000 kr
 • Omkostninger
  110 092 kr
 • Totalpris
  4 460 092 kr
 • Byggeår
  1977
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  154 m²
 • Bruksareal
  176 m²
 • Tomteareal
  618,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig med utleiedel
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Huset ligger litt for seg selv i Krabberødstrand. Det ble bygget over to plan med hybel i sokkeletasjen i 1977. Fra eiendommen er det fin utsikt utover sjøen og over mot Brevik. Bak huset inntil fjellet er det anlagt en stor terrasse med levegg mot gårdsplassen. Terrassen har flere nivåer, integrert sandkasse og er innrammet med hekk som skjermer for innsyn ovenfra. Innvendig fremstår boligen som lys og luftig med god planløsning. Leiligheten har egen inngang.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Krabberødstrand terrasse 2, 3960 STATHELLE
Kommunenummer 3813, gårdsnummer 20, bruksnummer 60, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 176 kvm
Totalt primærrom: 154 kvm
Primærrom:
Gang, entré, toalettrom og lekerom/kontor. Hybel med stue og åpen løsning til kjøkkenet, soverom og bad.: 62 kvm
1. etasje 92 kvm: Stue, kjøkken, vaskerom, bad, gang og 3 soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 16 kvm: Tre boder i boligens hoveddel og en i hybelen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.03.2022 utført av Anticimex Sandefjord AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Se mer info i punkt om ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på støpt betongsåle med grunnmur i lettklinkerblokker. Yttervegger i bindingsverk med stående kledning. Valmet tak tekket med sementstein. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at sluket under badekaret på badet ikke er tilgjengelig og er derfor ikke inspisert. Vannsøl eller lekkasje fra annet sted i rommet vil ikke komme til avrenning i sluket. Badet i utleiedel er gammelt og bør oppgraderes for å tilfredsstille dagens krav til standard. Nivåforskjell fra døråpning og overflate på gulv/sluk er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Kjøkken i begge etasjer bærer preg av alder og slitasje. Toalettrommet har behov for total fornying. Vegger i underetasjen under terreng har stedvis saltutslag, som tyder på fuktvandring i konstruksjonen. Loftet er ikke besiktiget da det er lagret gjenstander som hindrer tilkomst. Trapp mellom etasjene tilfredsstiller ikke dagens krav ift. åpninger mellom trinn og på rekkverk. Vann og avløpsrør i boligen har fått TG2 på grunn av alder. Det anmerkes noen løse strømledninger og det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget som er montert etter 1999. Takstein bærer preg av høy alder og slitasje. Det er observert noe skjevhet i konstruksjon til terrassen. Drenering har fått TG2 og er satt for av takstmann for å belyse risiko. Det anmerkes at det er vanskelig å angi eksakt tilstand. Se utfyllende tekst i rapporten.
Selger opplyser at når lys og vifte er "på" i badet oppe, kan det hende noen ganger at lyset skrur seg av når man skal skru av vifta.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om ovennevnte forhold. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Boligen har god planløsning med stua strategisk plassert mot sjøen med store vinduer og utgang til terrassen. Kjøkken og vaskerom ligger etter hverandre i samme ende av boligen. På den måten kan vaskerommet også fungere som et grovkjøkken ved behov. Herfra er det også utgang til terrassen. Kjøkkeninnredningen har profilerte malte fronter, ventilator og stålvask med avrenningsrist. Det er godt med skap, skuffer og benkeplass. Mot ytterveggen foran vinduet går benken videre uten skap under og her benyttes benken også som spisebord. Fra stua fører gangen til andre enden av boligen hvor det er soverom og bad. Badet er holdt i en avslappet stil hvor innslag av sort kombineres med duse fliser og matchende innredning som gir rommet en elegant touch. Innmurt badekar med dusjvegg. Det er forberedt for dusjhjørne under badekaret, med de samme flisene som gulvflisene, slik at dette enkelt kan endres for de som ikke ønsker badekar. Vask med servantskap under og wc. Hovedsoverommet har utgang til egen lufteveranda. Toalettrommet har wc og servant. Boligens overflater er malt i lyse farger som brytes opp av kontrastvegger et par steder - enkelt og nøytralt. I hybelen er standarden enkel. Kjøkkeninnredningen er L-formet og har ventilator. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel finnes på kjøkkenet. Badet utstyrt med wc, servant i seksjon og dusjkabinett.
Hvitevarer på kjøkken følger med i handelen. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.
Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Eiendommen har peisovn i stua hvor det også er luft-luft varmepumpe. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt på bolig og hybelleilighet 23.03.1977.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1. Noe beslag mangler under terrassedør
2. Sideveis støtter under terrasse stolper/bjelke.
3. Rekkverk er uferdig/trapp mangler.
4. Badekar ikke montert.
5. Brent merke i soveromsdør.
Loft:
1.Pipestikk fylles med ubrennbart materiale/støp.
2. Isolasjonsmatte mangler + noe justering v/gesims.
3. Kloakklufting isoleres på loft.
Diverse planeringsarbeider.
Hybel leilighet:
1. Benkeplate
2. Gjennomgang for el. rør tettes (på kjøkken).
Mange av vilkårene er nødvendigvis gjort etter midlertidig brukstillatelse ble utstedt, men nåværende selger har ikke kjennskap til dette. Det er også uvisst om det er gjort andre endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Treningsrom/lekerom i underetasjen er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger datert 10.09.1973 og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommet til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Utleiedelen er tegnet som en hybel, dvs. det er adkomst til denne fra vindfanget i boligens hoveddel. I dag er det ikke slik adkomst og det er satt inn dør med utvendig adkomst. Denne endringen er ikke omsøkt, og heller ikke godkjent av kommunen. Det stilles strengere krav for å få godkjent separat utleiedel, enn en hybel med adkomst fra egen bolig. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for nevnte forhold videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
10.05.1977 - dokumentnr: 6264 - Bestemmelse om at kommunal vannledning over tomten kan vedlikeholdes.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte og servitutt.
Eiendommen har tinglyst rett til å plassere garasje og adkomstvei. Rettigheten er tinglyst 01.11.1974 med dokumentnr: 13489. Rettigheten hefter i gnr. 20 bnr. 63.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert til med fin utsikt utover Brevikstrømmen på en tomt som skråner mot øst. Fra eiendommen er det gangavstand til Stathelle med kjøpesenter på Brotorvet. I umiddelbar nærhet finner du fine turområder i skog og mark. Badeplass og småbåthavn ligger også innenfor gåavstand.

Adkomst

Når du kommer fra Brotorvet: Følg veien forbi Rema 1000 mot Krabberødstrand og ta til venstre mot Hellebergveien/Storåsveien. Hold til venstre og kjør oppoverbakken. Etter avkjøringen til Krabberødstrand terrasse ligger huset på høyre side på oversiden av veien med adkomst fra Storåsveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Til Stathelle barneskole er det ca. 2 km. Ungdomsskolen ligger ca. 3 km. unna i samme retning. I det samme området finner vi også Bamble videregående skole.
Det er flere barnehager i nærområdet 3-4 km. fra eiendommen.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 618,2 kvm. Tomten skråner mot øst og har gruset adkomst og gårdsplass. Terrasse i trevirke i tilknytning til inngangspartiet og terrasse i trevirke over flere plan gir en stor deilig, lun og usjenert uteplass.

Parkering

Parkering på gruset oppstillingplass på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har egen adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til nåværende boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Skråfjella datert 19.02.1970, rev.18.08.1981, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.02.1970, rettet 08.05.1974, rev. 28.10.04.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 22 667,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 35 900,- pr. år.
I selgers husstand har det bodd 4 mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca. 27 800 kwh pr år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 12 888,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av fiber. Selger abonnerer på Nextgentel og har tv via Apple TV. Kostnad til Nextgentel er kr. 593,-
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 834 846,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 005 445,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.460.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tage Nilsen og Andrea Pauline Nilsen

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Bamble kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper derfor signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,88 % av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 28-0015/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bamble
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR28.2215

Dato

Sist oppdatert: 30. mai 2022 kl. 09:09

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.