Komplett salgsoppgave

Nannasvei 26A

4 000 000 kr
100 m²
3 soverom
Nannasvei 26A presenteres av Per-Espen Omberg i Krogsveen.
Nannasvei 26A presenteres av Per-Espen Omberg i Krogsveen.
Kart
Del
Kjølbergskogen
Enebolig på familievennlige Kjølbergskogen. Utsyn og solfylte utearealer. Pusset opp i senere år. Mulighet for 4 soverom

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 000 000 kr
 • Omkostninger
  101 170 kr
 • Totalpris
  4 101 170 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1992
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  100 m²
 • Bruksareal
  110 m²
 • Tomteareal
  530 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Gul D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enebolig i familievennlige omgivelser på Kjølbergskogen
 • Høytliggende omgivelser med utsyn og gode solforhold dagen gjennom
 • Overflater i de fleste rom pusset opp i senere år
 • De fleste vinduer skiftet ut i 2020
 • Ny vestvendt terrasse på ca. 32 kvm. oppført i 2018
 • Moderne kjøkken fra 2015 med integrerte hvitevarer
 • Fleksibel romløsning med mulighet for fire soverom
 • Bad og ekstra gjestetoalett
 • Lettstelt hage med vestvendt terrasse
 • Romslig gårdsplass med oppstillingsplass for flere biler
 • Barnevennlig gate uten naturlig gjennomgangstrafikk
 • Barnehage i nabolaget, kort vei til barne- og ungdomsskoler
 • Turmuligheter på Glommastien og i Østsiden-marka med lysløype

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nannasvei 26A, 1654 SELLEBAKK
Kommunenummer 3004, gårdsnummer 610, bruksnummer 454, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 110 kvm
Totalt primærrom: 100 kvm
Bruksareal:
1.etasje: 76 kvm.
2.etasje: 34 kvm.
Primærrom:
1. etasje 69 kvm: Entré/gang, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 soverom.
2. etasje 31 kvm: stue, gang, toalettrom og soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 7 kvm: Bod
2. etasje 3 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.11.2022 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Se punkt ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/mur/betong. Bolig over to etasjer. Gulv av betong mot grunn. Grunnmur av betongkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av treverk. Utvendige fasader kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjon i saltaksform, utvendig tekket med takstein. Boligen har profilert entrédør med glassfelt. Verandadør og vinduer med to-lags glass fra byggeår, samt vinduer med 2-lags glass fra 2020. Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og vedfyring. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det er gitt 59 % TG 0 og TG 1, 37 % TG 2, 0 % TG 3 og 4 % TGIU.
Det er gitt tilstandsgrad 2 ( TG 2) på bygningselementer i: bad, kjøkken, toalettrom, øvrige rom, loft, etasjeskiller, elektrisk anlegg, yttervegger inkl. fasader og konstruksjon, dører/vinduer, yttertak, balkonger/terrasser/veranda, utvendige trapper og drenering
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/badet/bygningsdelen/skjevheten/sluket/fuktigheten/taket/det elektriske etc. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Utdrag fra selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, det er satt opp terrasse i 2018 og vinduene ble skiftet i 2020.

Standard

Nåværende eiere overtok boligen i 2007 og har siden gjennomført en generell modernisering som inkluderer oppussing av overflatene i de fleste rom. Selve romløsningen er i liten grad endret og har noe fleksibilitet - blant annet i form at mulighet for etablering av ytterligere et soverom.
I første etasje inngår mye av arealet i en sosial sone bestående stuen og kjøkkenet som gir familien god plass til felles opphold. Stuen er utstyrt med både luft-luft varmepumpe og vedovn som begge utgjør et supplement til oppvarming basert på elektrisitet.
Kjøkkenets innredning er fra 2015, og har tidsaktuell fremtoning med høyglansede hvite fronter. Innredningen er praktisk utformet med meterlange benker og en rekke oppbevaringsmuligheter. Samtlige hvitevarer er integrert, stekeovnen i benkehøyde.
Badet er i utgangspunktet fra boligens byggeåret og gitt TG 2 for flere forhold, men er imidlertid funksjonelt. Noe oppgradering er utført av nåværende eiere, blant annet utskiftning av klosettet og installering av nytt dusjhjørne med hånd- og regndusj samt glassdører som kan svinges inn ved behov. Ny varmtvannsbereder på 200 liter ble installert i 2012.
Boligens tre soverom er fordelt på begge etasjer, hvorav to inngår i første. Med ca. 10,8 og 6,4 kvm. hver er disse velfungerende som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom. Sistnevnte er tilgjengelig fra entreen og kan også fylle rollen som et stort omkledningsrom.
Loftsetasjens soverom har en gulvflate på nesten 14 kvm. og utgjør således et alternativ hovedsoverom eller et stort barne-/ungdomsrom. Innslag av skrånende himlinger gir imidlertid til dels lav høyde, både i dette og i loftsetasjens øvrige rom.
Ved behov for ytterligere soverom kan dagens loftstue deles av til et fjerde soverom. Loftstuen har en gulvflate på over 14 kvm. og er i sin nåværende stand velfungerende som en TV-stue. Etasjen inneholder for øvrig også blant annet et toalettrom som er lett tilgjengelig fra gangen mellom soverommet og loftstuen.
Overflater og innredninger:
Gulv: Laminat, trebord og fliser.
Innervegger: Trepanel, fliser, tapeter og plater.
Himlinger: Takess, trepanel og gipsplater.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminerte sorte benkeplater. Nedfelt dobbel oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Ventilator. Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombiskap.
Bad: Veggmontert speil, belysning og porselensservant med ett-greps blandebatteri. Dusjhjørne med glassdører og to-greps blandebatteri med hånd- og regndusj. Gulvmontert klosett. Rør-opplegg til vaskemaskin. Varmtvannsbereder på 200 liter.
Toalettrom: Veggmontert speil og belysning. Servantskap med glatt hvit front og nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Gulvmontert klosett.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, varmepumpe og vedfyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.05.1992.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
- Loft ikke innredet
- Isolasjon langs yttervegger - gavler mangler.
Boligen selges via fullmakt og har derfor ikke kjennskap til om arbeidet er utført. Det gjøres oppmerksom på at loft er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt, men det foreligger byggetegninger hvor loftet er godkjent. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
En liten del av stuen (nærmeste trappen til andre etasje) er byggemeldt som bod jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selgers fullmektig ikke har mulighet å vite. Kjøper overtar derfor all risiko for denne type feil og mangler.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kjølbergskogen er kjent som et utpreget barnevennlig boligområde. Flere løkker og lekeplasser er lett tilgjengelig i nabolaget, i tillegg er det mulighet for lek og utfoldelse utenfor oppkjørselen siden gaten er uten gjennomkjøringsmulighet med bil.
For en familie med barnehagebarn, vil det være et stort praktisk pluss at nærmeste barnehage finnes internt i nabolaget. Kort avstand er det også til Kjølberg barneskole, samt til nye og moderne Borge ungdomsskole. I nærmiljøet eksisterer i tillegg et bredt tilbud av idrett- og fritidsaktiviteter, blant annet gjennom Selbak Turn & Idrettsforening.
Hverdagslige innkjøp er enkle å gjennomføre i nærområdet, her finnes dagligvareforretninger tilknyttet alle kjeder samt flere nærsentre som alle er innenfor et fåtall minutter med bil eller sykkel. For øvrig innebærer nærheten til bykjernen enkel tilgang til et bredt shoppingtilbud, spisesteder og kulturliv.
Bussholdeplasser finnes ved innkjøringen til boligfeltet, samt ved Begbysenteret og Borgehallen der det er svært hyppig avganger i retning byen dagen gjennom. Alternativt kan du gå eller sykle på Glommastien frem til fergeleiet ved sjarmerende Gamlebyen og benytte deg av kommunens gratis fergetilbud videre inn mot sentrum. Det er også gratis fergeforbindelse mellom Sellebakk og Nøklebystranda.
Glommastien er et utmerket alternativ også for trening og spaserturer i hverdagen. Stien passerer gjennom Sellebakk og følger begge sider av elven i tidvis eksotiske omgivelser helt frem til Sarpsborg. I Østsidens egen lysløype finnes kupert terreng og preparerte skispor når forholdene tillater vinterstid.

Adkomst

Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Ville Villekulla familiebarnehage - 12 barn, 1 avdeling 0.1 km
Kjølbergskogen barnehage (0-5 år) - 90 barn, 4 avdelinger 0.4 km
Petri barnehage (3-6 år) - 18 barn, 1 avdeling 1.8 km
Skoler:
Kjølberg skole (1-7 kl.) - 322 elever, 22 klasser 1.4 km
Begby skole (1-10 kl.) - 511 elever, 20 klasser 1.8 km
Borge skole (1-7 kl.) - 160 elever, 7 klasser 2.3 km
Borge ungdomsskole (8-10 kl.) - 383 elever, 15 klasser 1.3 km
Akademiet vgs. Fredrikstad - 90 elever 7 km
Hans Nielsen Hauge vgs - 30 elever 7.5 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 530 kvm. Tomt opparbeidet med grusbelagte biloppstillingsplasser, hekker, gressplen og diverse beplantning.

Parkering

Gruset gårdsplass med flere biloppstillingsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig og gang-sykkelvei i henhold til reguleringsplan 245 Kjølbergskogen datert 26.februar.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen ligger innenfor kommuneplan Fredrikstad 2020-2032 datert 18.juni.2020.
Det foreligger et generelt pålegg i Fredrikstad kommune om utkobling av taknedløp.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15 228,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 4 588,- for inneværende år. Dette er inkludert i de kommunale avgiftene.
Boligen selges via fullmakt og selger har derfor ikke kjennskap om eiendommens utgifter utover det overnevnte.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 743 955,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 678 237,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 4 588,- pr år. Dette er inkludert i de kommunale avgiftene.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 101 170,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kasim Hafzullah Abdullah og Nazdar Yousif Rashid

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 1.900,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 67-0210/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Fredrikstad og Sarpsborg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR67.22210

Dato

Sist oppdatert: 15. januar 2023 kl. 17:47

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.