Komplett salgsoppgave

Barlivegen 31

4 600 000 kr
200 m²
3 soverom
Eiendomsmegler Krogsveen avd. Årnes har gleden av å presentere Barlivegen 31!
Eiendomsmegler Krogsveen avd. Årnes har gleden av å presentere Barlivegen 31!
Kart
Galterud - Innholdsrik og flott enebolig i landlige omgivelser på boligfelt| Unik tomtestørrelse| 3 soverom og 2 bad!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 600 000 kr
 • Omkostninger
  116 342 kr
 • Totalpris
  4 716 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2005
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  200 m²
 • Bruksareal
  206 m²
 • Tomteareal
  2 400,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Barlivegen 31 er en velholdt og herskapelig enebolig av husleverandør Mesterhus og har påkostet inventar fra 2005. Tomten er romslig og er pent opparbeidet med sin unike størrelse, her er du sikret sol store deler av dagen. Eneboligen ligger innerst på et mindre boligfelt på Galterud, uten gjennomgangstrafikk og med umiddelbar nærhet til skog og mark. Innenfor en radius på ca. 20 km har du alt fra dagligvare, skoler, spisesteder og forretninger både på Skarnes og Kongsvinger. Barnehage i gangavstand fra eiendommen.
Huset har en attraktiv planløsning som strekker seg over 2 plan, og inneholder bla. hall, kjøkken, spisestue, stue, vaskerom/ bad, wc, bad, 3 soverom og teknisk rom/ bod. Ute er det pen, flat opparbeidet tomt med gruslagt innkjørsel med rundkjøring. Perfekt for familier!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Barlivegen 31, 2223 GALTERUD
Kommunenummer 3415, gårdsnummer 61, bruksnummer 113

Innhold

Totalt bruksareal: 206 kvm
Totalt primærrom: 200 kvm
Bruksareal:
Enebolig 206 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 124 kvm: Entré, Hall, spisestue, kjøkken, stue, bad/ vaskerom og WC.
2. etasje 76 kvm: Gang, 3 soverom og bad.
Sekundærrom:
Enebolig:
1. etasje 6 kvm: Teknisk rom/ bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.09.2022 utført av Agenda Taksering AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Taktekkingen er av betongtakstein og fra byggeår. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning, senest malt i 2021. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass fra byggeår. Bygningen har PVC takvinduer (Velux) med 2-lags glass fra byggeår. Bygningen har malt hovedytterdør og malt tofløyet balkongdør i tre. Markterrasse med tilfarere og spaltegulv av treverk.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
- Bad 1.etasje: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen, det er vindu/ dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), TG2 er gitt.
- Ikke målt radon, TG2 er gitt.
Selger informerer videre:
- 2022 - Ferdigstillelse av overflater for bad i 2 etg. Eksisterende røropplegg i vegg/ gulv er ikke endret. Membran - flislegging - baderomsplater og baderomsinnredning - montering av hjørnebadekar. Firmanavn: AJ Rør og Varmepumpeservice (avviklet)
- 2022 - Montert nytt baderomsmøbel i bad/ vaskerom i 1. etg. Firmanavn: AJ Rør og Varmepumpeservice (avviklet)
- Ble tettesjikt/ membran/sluk oppgradert/ fornyet? Ja, utført av sertifisert fagperson. Firmanavn: AJ Rør og Varmepumpeservice (Avviklet). Ikke søknadspliktig arbeid.
- Huset har ikke kjeller eller underetasje.
- Utett takvindu (tetning rundt glass) ble observert ca. 2010 og skiftet ut. Reklamasjon.
- Nylig utført kontroll på det elektriske anlegget og varmtvannsbereder.
- Samtlige veggmonterte vinduer i bygningen (unntatt takvinduene) er 3-lags solbeskyttet isolerglass med U-verdi = 1.1. Det er spesialbestilte lydisolerte vinduer (også takvinduer) på stort soverom i 2 etg.
- Kjøkkenhetten har et helt separat avtrekk med egen kraftig vifte ut på yttervegg.
Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Moderniseringer og påkostninger

Etter byggeår 2005 er disse tiltakene utført:
- Ferdigstilt overflater.
- Satt inn vedovn.
- Malt inn- og utvendig.
- Gruset utvendig gårdsplass.
- Overflater baderom 2. etasje.

Standard

Barlivegen 31 er en velholdt og flott enebolig av husleverandør Mesterhus og har påkostet inventar fra 2005 med noen oppgraderinger i nyere tid.
På baksiden av eneboligen ligger det et overbygd inngangsparti. Innenfor en hvit ytterdør med glassfelt, venter en romslig entré som gir et godt førsteinntrykk. Her er gulvet hensiktsmessig flislagt, samt plass til garderobeløsning til oppheng av ytterjakker og sko. Gulvet har vannbåren gulvvarme som for øvrig resten av første etasje. Fra entreen ankommer du en romslig hall med fliser på gulv, god takhøyde og trappoppgang til 2. etasje.
En to fløyet dør med glassfelt leder inn til eneboligens trivelige kjøkken. Rommet har plass til spisebord og har en attraktiv barløsning/ kjøkkenøy. Den sjarmerende innredningen kler rommet godt og byr på mye benke- og skapplass. Innredningen består av benkeskap, høyskap og en kjøkkenøy. Heltre, profilerte fronter er kombinert med benkeplater i heltre og stein. Oppvaskkum og induksjonstopp er nedfelt i benken. Videre er det integrert kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og vinskap. Kjøkkenøy/ barløsning med platetopp og ventilator-hette.
Tilknyttet kjøkkenet ligger det en koselig spisestue med peis. Her er det naturligvis god plass til langbord med tilhørende stoler. I tillegg er det utgang til stor markterrasse, noe som gjør det enkelt å ta med sommermiddagen ut.
En bred, to fløyet glassdør forbinder spisestuen med stuen, som er todelt og har rikelig med plass til alt av underholdning. Stuen er svært romslig og har en avlang form som enkelt kan innredes i ulike soner. Store vindusflater i tre himmelretninger sørger for et fint gjennomlys. En moderne spilevegg skiller av rommet og går i fin kontrast med de mørke, slette veggene. En peis sørger for varme og behag i det kalde vinterhalvåret.
Eneboligen har to bad, hvorav det ene har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badene er fordelt på hver sin etasje og har fliser på gulv og fliser/ våtromsplater på vegger. Badet i første etasje har innredning av dusjhjørne med hengslede dører, servant med skap/ skuffer og speil i overkant. WC finner du i eget rom med adkomst fra hall. Badet i 2. etasje er overflateoppusset med våtromsplater fra 2015 på vegger og gulvfliser fra 2022 på gulv. Innredningen består av hjørnebadekar, gulvstående wc og dobbelt nedfelt vask med skuffer/ skap. Badet har vannbåren gulvvarme.
I eneboligen er det tre pene soverom av god størrelse. Alle ligger praktisk samlet i andre etasje, sammen med det ene badet. To av rommene har parkett på gulv og malt strie på veggene. Alle rommene har godt med plass til garderobeløsning.
Det er vannbåren gulvvarme i hele første etasje, samt begge badene. Øvrig oppvarming består av varmepumpe og varmegjenvinning via ventilasjon og vedfyring. Varmtvannsbereder på 300L og betjener både tappevann og vann til gulvbåren varme. Sentralstøvsuger. Boligen har balansert ventilasjon.
Stor frihet til å utforme eiendommen etter eget ønske.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende hvitevarer medfølger handelen: integrert kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og vinskap.
Annet løsøre som ikke vil følge handelen: El-lader med boks og robotgressklipper.
Leveres uten noen form for garantier, ut over eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Boligen oppvarmes av elektrisitet, varmepumpe og peis/peisovn.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.03.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Dagboknr 3770, tinglyst 24.06.2004, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter. Eidsiva energi AS, Telenor. Forkjøpsrett ved salg av ubebygd tomt.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Barlivegen 31 - en innholdsrik og flott enebolig med stor tomt og landlig beliggenhet. Eneboligen ligger innerst på et mindre boligfelt på Galterud i Sør-Odal kommune, uten gjennomgangstrafikk og med umiddelbar nærhet til skog og mark.
Til Kongsvinger, som er nærmeste sentrum, er det ca. 15 minutter (9,5 km) med bil. Her finner man offentlige kontorer, matvarebutikker, kjøpesenter, forretninger, skoler og gode kollektivtilbud til Oslo. Til Skarnes som er kommunesentrum tar det ca. 20 minutter (22 km) med bil fra eiendommen. Toget fra Skarnes/ Kongsvinger til Oslo har timesavganger, som gjør det enkelt å ta en storbyhelg i Oslo. Benytter man seg av bil er det ca. 9 mil til Oslo, 5 mil til svenskehandel i Charlottenberg og 6 mil til Gardermoen.
I skogkledde omgivelser kan eiendommen tilby fine skogsturer i alle sesonger, i tillegg kan vintersesongen nytes av en lengre skitur med en rekke skiløyper å velge mellom.
Det er planlagt ny E16 vegtrasé gjennom Sør- Odal kommune som alternativ til å fullføre siste etappe av eksisterende 4-felts motorveg mellom Kløfta og Kongsvinger. Ett eller flere av alternativene som Nye Veier har lagt frem vil ligge i gunstig avstand til denne eiendommen og vesentlig redusere reisetiden til/ fra Oslo-Gardermoen området.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen!

Barnehager, skoler og fritid

Galterud barnehage (0-5 år): 9 minutter gange (0,7 km)
Sander barnehage (0-5 år): 9 minutter med bil (7,4 km)
Glommasvingen skole (1-10 kl.): 19 minutter med bil (16,6 km)
Skarnes videregående skole: 19 minutter med bil (17 km)
Norges Toppidrettsgymnas - Kongsvinger: 15 minutter med bil (10,8 km)
Øvrebyen videregående skole/ Sentrum VGS: 14 minutter med bil.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 400,4 kvm. Flat tomt med pent opparbeidet plen.

Parkering

Parkering på gruslagt innkjørsel.
Det er mulig å montere ladeboks på husveggen ved siden av uttak for hageslange. Det er gjennomføring fra sikringsskap (trekkrør) som er lagt under ringmur.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal veg.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan datert 06.07.1978 (eldre regulering) med tilhørende kommuneplan for Sør-Odal kommune 2013-2024 datert 29.10.2013.
Det er planlagt ny E16 vegtrasé gjennom Sør- Odal kommune som alternativ til å fullføre siste etappe av eksisterende 4-felts motorveg mellom Kløfta og Kongsvinger. Ett eller flere av alternativene som Nye Veier har lagt frem vil ligge i gunstig avstand til denne eiendommen og vesentlig redusere reisetiden til/ fra Oslo-Gardermoen området.
Planleggingen gjennomføres av Nye Veier på vegne av det interkommunale plansamarbeidet og i samarbeid med øvrige berørte myndigheter. Arbeidet er organisert som et interkommunalt plansamarbeid etter plan og bygningslovens kapittel 9. Prosessen ledes av et styre bestående av ordførerne i de fire kommunene. Formålet med ny E16 er a binde sammen regionene, utvikle bo- og arbeidsmarkedet og sikre gode rammebetingelser for næringslivet, samt redusere reisetid og øke trafikksikkerheten.
Traseene som er foreslått er brede (varierer fra ca. 1 km til over 4 km.)
Interessenter på denne eiendommen anbefales å søke oppdatert informasjon om hvor langt prosessen har kommet og mer informasjon rundt de foreslåtte traseene, for eksempel på kommunens hjemmesider og på Nye Veier sin hjemmeside for prosjektet: https://www.nyeveier.no/ prosjekter/ e16-kongsvinger-e6/
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 10 936,- for år 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Prognose eiendomsskatt for inneværende år er kr 7.546,-.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7662,-.
Strømleverandør: Gudbrandsdal Energi.
Det ligger fiberkabel for TV og Internett klart ved tomtegrensen. Boligen er ikke tilknyttet Tv/ Internett leverandør pt.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 908 590,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) formuesverdien for 2020 var kr 3 270 924,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Panteattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.716.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ragnar Oudenstad

Konsesjon

Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Galterud Vel, frivillig betaling.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 48.500,- (fastpris)
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 3.000 pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 24-0081/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årnes
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR24.2281

Dato

Sist oppdatert: 08. november 2022 kl. 12:23

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.