8 gode tips til å forlenge sommeren

11. august 2018 av Krogsveen
Selv om det snart blir både mørkere og kjøligere ute, er det heldigvis mye vi kan gjøre for å forlenge sommeren. Her får du 8 gode tips.

1. En overdekket terrasse kan være en god investering

Tak over terrassen eller uteplassen kan forlenge sommeren med flere måneder. Det er ikke alltid så mye som skal til heller, de fleste vil klare å sette opp en enkel takkonstruksjon i løpet av en helg.

2. Et solseil eller en stor parasoll kan gjøre terrassen lunere

Hvis ikke du har mulighet, eller lov, til å bygge tak over terrassen, kan et kraftig solseil eller en stor parasoll være med på å gjøre terrassen lunere, samtidig som det beskytter mot regn. En fin løsning for å forlenge sommeren.

3. Sørg for le på uteplassen

Vinn kan gjøre det til en kald fornøyelse å være ute. Hvis du sørger for å sette opp en levegg eller en glassvegg der det blåser mest kan du få mange gode utekvelder også selv om det skulle blåse kaldt.

4. Terrassevarmere kan gi mange lune kvelder

Utover sensommeren og høsten kan det fort bli kaldt om kvelden. En god terrassevarmer kan være med på å skape sydenstemning også i september.

5. Lys skaper stemning

Stearinlys i lykter og hengende lyslykter skaper stemning ute også selv om det ikke er så varmt lenger.

6. Gjør det enkelt å holde deg varm

Ha gjerne en stor kurv stående med pledd, slik at det er enkelt å finne noe å varme seg på.

7. Spis utendørs

En god måte å forlenge sommeren på er å spise ute. Finn deg en plass i solen og ta med maten ut.

8. Velg planter som tåler litt frost

Det er ikke alle planter som tåler kulde like godt, og mange blomster begynner å se kjedelige ut på slutten av sommeren. Kjøp litt nye blomster som tåler frost eller flytt sommerblomstene over i krukker, som du kan ta inn eller flytte til et lunere sted når det trengs. Da kan de være med på å skape sommerstemning i mange uker fremover.

Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0